Samsung Galaxy S24: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το Android Auto

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το Android Auto

Πολλοί χρήστες συσκευών της σειράς Samsung Galaxy S24 αναφέρουν προβλήματα σύνδεσης με το Android Auto στα αυτοκίνητά τους.

Το συγκεκριμένο ζήτημα συμβατότητας φαίνεται να επηρεάζει τα αυτοκίνητα SEAT, Skoda και Volkswagen και είναι αρκετά διαδεδομένο στους κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων. Eίναι, δε, αρκετά σημαντικό αφού οι χρήστες που επηρεάζονται δεν μπορούν να συνδεθούν με τα αυτοκίνητά τους μέσω του Android Auto.

Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως όλα τα εμπλεκόμενα μέρη έχουν ενημερωθεί και έχουν λάβει γνώση του θέματος. Σε αυτές περιλαμβάνονται η Samsung, η Google και οι κατασκευαστές αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τις αρχικές έρευνες, το πρόβλημα έγκειται στο λογισμικό που εκτελείται στα συστήματα infotainment του αυτοκινήτου. Μπορεί να συνδέεται με τον τρόπο με τον οποίο το Android χειρίζεται τις διευθύνσεις IP hotspot, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Οι επηρεαζόμενες αυτοκινητοβιομηχανίες προφανώς εργάζονται ήδη για μια διόρθωση. Η Samsung UK έχει δημιουργήσει μια ειδική σελίδα υποστήριξης για το ζήτημα, όπου αναφέρει τα εξής:

Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Android Auto για να συνδέσουν το Galaxy S24 με τα αυτοκίνητά τους Volkswagen, Skoda ή SEAT. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα.

Εάν κανένα από αυτά τα βήματα δεν επιλύσει το πρόβλημά σας, επικοινωνήστε με το κέντρο πελατών ή το κέντρο σέρβις της Volkswagen, της Skoda ή της SEAT. Αυτοί οι κατασκευαστές επιβεβαίωσαν ότι εργάζονται για ενημερώσεις λογισμικού για τα επηρεαζόμενα οχήματα.

Τα προτεινόμενα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων είναι αρκετά γενικά και περιλαμβάνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας για συμβατότητα με Android Auto και εάν είναι ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις. Ο έλεγχος του καλωδίου USB είναι επίσης ένα βήμα, όπως και η ενημέρωση του λογισμικού τόσο στο τηλέφωνο όσο και στο αυτοκίνητο, για το οποίο πρέπει να απευθυνθείτε σε αντιπρόσωπο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιώργοςΜ

S23 ultra παραμένει κορυφή-ένα ολοκληρωμένο κινητό, βιάστηκε η Samsung με το 24, πολύς ντόρος για το τίποτα.

Κλικλικος

Μην ακουω κουτα του τύπου βιαστηκε κτλ
Όλο, και λεω ΌΛΟ το VAG group εχει θεμα με το ασυρματο android auto, ενω αυτοί που δεν έχουν η ειχαν θέμα με το ενσύρματο, κατα καιρους σε καθε αναβάθμιση ετρεμε ρο φυλοκαρδι τους γιατι ολο και κατι τυχαινε και έπαιρναν το android auto στο χερι, πως αλλιως τα κινεζακια γιναν διασημα με κατι μετατροπεις για vag που κανει ολα τα μοντέλα 100% συμβατα με android auto ενσυρματα και ασυρματα (και προσθετει την ασυρματη συνδεσιμοτητα ακομα κ αν αυτη απουσιαζει), η πλειοψηφια των VAG το ξέρει (μαζι κ εγω με passat 2022), τώρα τελευταία κλαίνε μαζί μας και οι stellantis με κατι peugeot 3008 αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια…
Βγηκαν δε για κατι “προβληματα” για καμερες που δεν ευσταθουν το οποιο επεξηγηθηκε σε Χ, reddit, samsung forum και ηταν απο τη βλακεια καποιου χρηστη και την αμπαλοσυνη στης samsung India, τεσπα, οι Γηγενείς μας ελεγαν “Τα μεταξωτα βρακια, θελουν κ επιδέξια σκέλια”…
Βιάστηκαν καποιοι να αλλαξουν κατηγορία απο αλκατελ η νοκια 3210 σε Galaxy…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.