Samsung Galaxy S24: Επίσημo με 7 χρόνια υποστήριξη

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Επίσημo με 7 χρόνια υποστήριξη

H Samsung παρουσίασε επίσημα τη νέα της σειρά Galaxy S24 στην εκδήλωση Galaxy AI στον San Jose της Καλιφόρνια.

Το βασικό μοντέλο της σειράς, το Galaxy S24 έχει οθόνη 6.2″ FullHD+ που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Ο επεξεργαστής είναι ο Exynos 2400 SoC στις περισσότερες αγορές και σε κάποιες άλλες ο Snapdragon 8 Gen 3.

Η κύριο κάμερα είναι 50 MP, ενώ υπάρχει μια 12 MP ultrawide και μια 10 MP telephoto με 3x οπτικό ζουμ. Η selfie είναι 12 MP.

H μνήμη RAM είναι 8GB ενώ οι επιλογές αποθήκευσης είναι 128GB/256GB/512GB. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3 και Wi-Fi 6E.

H μπαταρία έχει μέγεθος 4.000 mAh με υποστήριξη Super Fast Charging. 25W ενσύρματα και 15 ασύρματα.

Η σειρά Samsung Galaxy S24 θα λάβει 7 γενιές ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος και 7 χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας. Τρέχουν Android 14 και One UI 6.1.

Το Galaxy S24 ξεκινά από $800/€900/£800 με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Το Galaxy S24 θα είναι διαθέσιμο σε χρώματα Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet, Amber Yellow.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Καλησπερα στην ομαδα θα ηθελα να ρωτησω εχουμε καμια ενημερωση εαν τα s23 θα λαβουν και αυτα τα 7 χρονια ενημερωσεων

Νικος

7 android δηλαδή? Μέχρι κ android 20 θα παρει?

Sonyman

Αδερφέ, δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι. Αν φτάσεις στα 4 χρόνια και μπορείς ακόμα να το χρησιμοποιείς, άντε να ανάψεις λαμπάδα στην κοντινότερη εκκλησία. Τζάμπα υποσχέσεις απο Google, Apple και Samsung.. είναι κοινό μυστικό ότι όλες οι συσκευες έχουν ημερομηνία λήξης και αυτή είναι στα 3-4 χρόνια, ότι και να κάνεις όσο καλά και αν το διατηρείς.

Δημητρης

Πολύ σωστός. Να συνεχίσω λίγο τη σκέψη σου…Ο (υπερ)καταναλωτισμός και οι ανάγκες θα σε κάνουν σίγουρα μέσα σε 3-4 έτη να αναβαθμίσεις (είναι μεγάλες οι τεχνολογικές διαφορές μέσα σε 3-4 έτη). Οπότε όπως πολύ καλά λες και εσύ απλά για να έχουμε να λέμε “βρήκα στην αποθήκη μου το iphone 6 ή note 4 και ακόμα δουλεύει και επίσης αναβαθμίζεται”.

Γιάννης

Για να δούμε τη άλλαξε σε 3-4 χρόνια!
Απο ufs 3.0 πήγαμε στο 4!
Πηγαμε στους επεξεργαστές απο 7nm στα 4!
Πηγαμε απο οπτικά ζουμ που ήταν στο x2 σε 3,4,5 ακόμα και στο x10 συν το συνεχές της τραγικής και ανύπαρκτης Sony!
Πηγαμε Από 4k30 fps σε 4k 60fps!
Πήγαμε σε λογισμικά που αν έμπαιναν σε galaxy note 4 πιθανότατα θα είχαμε τις εκρήξεις του 7 ή θα πατούσαμε το κουμπί on το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ δεν θα είχε ανοίξει ακόμα!
Στις μπαταριες πήγαμε στα 5χιλιαρικα ενώ είμασταν στα 3 το πολύ 4 χιλιάδες mah!
Πήγαμε σε μαζική παραγωγή αισθητήρων χοντρικά στο 1/1μιση απο το 1/2 που είμασταν!
οποιος ξέρει και καταλαβαίνει απο φωτογραφία ξέρει πολυ καλα ποσα βελτιώθηκαν μέσα σε μονο 3-4 χρόνια..
Φωνητικες εντολές; Τεχνητή νοημοσύνη;
Android 10 είχαμε και πήγαμε στο 14 να μείνουμε στο 10?
Υπερκατανωτισμος..
Να μείνουμε δλδ με τα παλιά Ε;
Τη ωραίο πράγμα να διαβάζει κανεις τέτοιου είδους απόψεις σε site τεχνολογίας..

Δημητρης

Η αμήχανη στιγμή που συμφωνείς μαζί μου πως δεν θα μείνεις με τα παλιά (συσκευές 3-4 ετών) αλλά μιλάς για Sony όταν εμείς μιλούσαμε για Sammy. Ιωάννης_jb καλωσόρισες και πάλι στο γκρουπ!!! Και το ωραίο είναι πως άλλαξες και nickname από κάτω σε Ιωάννης. Κλαίωωωω σε λέω…
Εν κατακλείδι. Διάβασε καλά τι έγραψα. Ανέλυσε το με φίλους σου και συγγενείς. Ρώτα τους τι εννοεί το παλικάρι (εγώ δηλαδή) και ξαναέλα με τον κηδεμόνα σου!!!

ΚΝ

Κάνετε λάθος μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις και μάλιστα και ως 2ο κινητό και άλλο να αγοράσεις. Εχω το S10 Samsung μια 5ετια και λειτουργεί ακόμα σούπερ (το χρησιμοποιώ πολύ κάθε μέρα ως επαγγελματικό). Θα το αλλάξω για λόγους ότι πλέον δεν λαμβάνει ενημερωσεις, γιατί πλέον λειτουργίες που θέλουν υψηλό security δεν παίρνει ρισκα πχ κάρτα αγοράς, pos σε app, συνδέσεις με τράπεζες.
Αλλά σκεφτείτε πόσοι θα το αγοράσουν το S24 σε 1 με 2 χρόνια που θα έχει καλή τιμή. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν κανονικά ενημερώσεις για πολλά χρόνια.

ΚΝ

Μέχρι 4 χρόνια είναι το επίσημο για το S23. Για το S24 είναι 7 χρόνια.

Νικ

👍🏽

Ιωάννης

Αυτόν τον Δημήτρη εδώ μέσα γιατί τον ανέχεστε? Έχει καταστρέψει το site έχει διώξει τους πάντες! Ωραία ήταν παλιά με ανθρώπους που λέγανε την άποψη τους! Και τότε φυσικά υπήρχαν τρολ αλλά τρολ πάντα θα υπάρχουν! Κατηγορουσε μια ζωή εμάς για φανμποισμο αλλά αυτός το έχει πάει σε άλλο λεβελ! εμείς ποτέ δεν είπαμε κάτι στο οποίο να πέσαμε πολύ έξω! Επιβεβαίωση για πολλοστή φορά και το φετινό s24 ultra! που πλέον και η ίδια samsung έχει για πρώτη φορά συσκευή με μεγαλύτερα περιθώρια από την προηγούμενη! 10 χρόνια λέμε για περιθώρια και ότι ασχολούνται κάποιοι με ανούσια πράγματα! Χοντρά άσχημα, βαριά τηλέφωνα με κάμερες από πίσω σαν σωλήνες νερού! Σχεδιασμός xperia xz 8 χρονών πίσω! Λειτουργεί το note 4 και το i6 μας λέει! ναι όντως λειτουργεί! μόνο αυτό όμως! Λέει κάτι πολύ σωστό ο άνθρωπος για ουσιαστική ημερομηνία λήξης.. και να πει ντε κ καλά το τρελό του! Εδώ η samsung λέει τραγικά πράγματα 7 χρόνια υποστήριξη.. και άλλα τραγικά πράγματα (ai) που αν δε τα σνομπάρουμε μας βλέπω να το παίζουμε κορόνα γράμματα.. Και αυτοί επικροτουν! Ρε άνθρωπε μη σου πω και καμία βαριά κουβέντα που έχεις διώξει όλο το κόσμο από το site σε 3-4 χρόνια… Συνέχεια »

Δημητρης

Ιωάννης_jb τα τούβλα που βγάζατε με bezels πριν χρόνια τα θυμάσαι? Και εμείς τα θυμόμαστε! Άπατα πήγαν! Ξέρεις γιατί? Διότι η Sony δεν ορίζει τη μόδα.
Θα παρακαλούσα σε άρθρα της θεάς Apple και Sammy να μην μπαίνουν άτομα της Sony και τα καταστρέφουν. Τίτλος άρθρου “Samsung Galaxy S24: Επίσημo με 7 χρόνια υποστήριξη”.Εν τω μεταξύ το εκπληκτικό είναι πως σε άλλο άρθρο της Samsung σχολίασε ο “Νίκος” για τη Sony….αχαχαχαχαχα

Δημητρης

Βλαχάκη και Αντώνιο (δε σε έχω ξεχάσει εσένα – σύντομα θα σου στείλω τα νέα μου επιχειρηματικά σχέδια), στο σχόλιο που έκανα ποιο πάνω βγαίνει άλλο συμπέρασμα από το ότι ένας καταναλωτής θα αναβαθμίσει σίγουρα μετά από 3-4 χρόνια επειδή η τεχνολογική πρόοδος είναι μεγάλη και ότι απλά τα κινητά τα παλιά που έχει θα τα αφήσει στην αποθήκη μόνο και μόνο για να λέει πως λειτουργούν ή η νοημοσύνη μου αρχίσει να φθίνει?
Όχι τπτ άλλο αλλά εδώ έχουμε δύο άτομα (και καλά) που ισχυρίζονται πως είπα το αντίθετο…μυρωδιά δεν πήραν…βέβαια αυτά τα έχω για πρωϊνό. Απλά ήθελα να μιλήσουν για Sony και βρήκαν αφορμή αλλάζοντας το νόημα.

ΥΓ: Ένα άτομο έδιωξα και νιώθω υπέροχα! Δυστυχώς, ο Chris έφυγε για άλλο λόγο (ψάξε το)!!!
ΥΓ2: Όσο έλειπες είχαμε πολύ όμορφες συζητήσεις με τα μέλη του Techblog (ψάξε να δεις και αυτό). Όμως 2 σχόλια έγραψες τώρα με τοξικότητα κατευθείαν. Οπότε άσε τι έδιωξα και πήγαινε στο τέρμα σου που ήσουν τόσο καιρό.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, κρατήστε χαμηλούς τόνους στη συζήτηση. Ο κάθε ένας έχει την άποψή του. Δεν χρειάζεται να την επιβάλει ούτε να την κάνει γνωστή με εμπρηστικό τρόπο. Αγαπάμε την τεχνολογία και κάνουμε κουβέντα.

Sonyman

Βρε “παιδιά” ..εντελώς άσχετα με την τεχνολογική πρόοδο και με τον βαθμό επάρκειας του αναβαθμισμένου λογισμικού μετά από 4+ χρόνια, σε μια παλαιότερη πλατφόρμα σχεδίασης 5+ χρόνων (το hardware της συσκευής είναι έτοιμο πολύ πριν το λανσάρισμα).. ποιός μπορεί να συνεχίσει με κινητό με τόσα χρόνια χρήσης στην πλάτη του? Η μπαταρία θα είναι έτοιμη να χαιρετίσει, δεν θα βρίσκεις αξεσουάρ πουθενά εκτός από το Αλιεξπρές και αν πάθει κάτι εκτός εγγύησης, απλά το στέλνεις στην ανακύκλωση κατευθείαν. Και δεν άνοιξα καν κουβέντα για γρατζουνιές και άλλα ..ατυχήματα. Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης σε τέτοια θέματα – αυτό ισχύει για όλους τους κατασκευαστές, αλλού περισσότερο, αλλού λίγο λιγότερο σε σχέση φυσικά και πόσο “πούλησε” η συσκευή..

Δημητρης

Τελικα δεν ηταν θεμα αντιπαραθεσης. Διαφώνησε με συμφωνία στα λεγόμενα μου για να μιλήσει για την Sony και να μας πει πως το S24 έχει υιοθετήσει όλα αυτά που είχε παλιά η Sony και πως έχει και προβλήματα (να χαιρόμαστε εμείς το S23U με τα υποτιθέμενα προβλήματα του).
Με άλλα λόγια ήθελε να ανοίξει το χορό για τη Sony και βρήκε την πιο άκυρη αφορμή.
Υποβάθμισε τη συσκευή S24, άλλαξε όλο το νόημα του σχολίου που έκανα, για να μου πει για την Sony (που έχει πάει απατη).
Πριν μερικά χρόνια όταν του είχα πει για το πενάκι έριξε τη θεϊκή ατάκα “το πενάκι τι το θέλουμε? Ζωγράφοι θα γίνουμε?”
Εδώ εκνευρίστηκε με Κώστα Βλαχακη σε review που είχε κάνει για τη Sony και είχε βάλει στον τίτλο την λέξη “αλλά…”. Έχει υποχρέωση δλδ ο Κώστας να εκφράζει την ίδια υποκεινικοτητα με τον ίδιο.

ΥΓ: ακόμα δεν είδε την AI που διαφημίζει η Samsung και την καταδίκασε.
“Έχει δελτίο το παιδί, ξερει” (Τσουβελας)

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά που αναφέρεις. Χαρούμενος άνθρωπος λογικά θα είμαι! χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.