Samsung Galaxy S24 FE: Αυτός είναι ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές ασύρματης φόρτισης

Samsung Galaxy S24 FE, Samsung Galaxy S24 FE: Αυτός είναι ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές ασύρματης φόρτισης

Το επερχόμενο μοντέλο Galaxy S24 της σειράς Fan Edition της Samsung, φαίνεται ότι θα φέρει προδιαγραφές που έχουμε συνηθίσει σε ναυαρχίδες σε τιμή κάτω των 600 $.

Θα τροφοδοτείται από τους τελευταίους επεξεργαστές Snapdragon 8 Gen 3 ή έναν δεκαπύρηνο Exynos 2400 και θα προσφέρει πολύ μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης παρόμοιο με το Galaxy S24 +.

Με 4.600 mAh, η φημολογούμενη χωρητικότητα της μπαταρίας είναι ελαφρώς χαμηλότερη από τα 4.900 mAh στο Galaxy S24 +, ωστόσο αυτό έρχεται επίσης με οθόνη 1440p και όχι με 1080p όπως το S24 FE.

Το Galaxy S24 FE θα έχει επίσης τις ταχύτητες φόρτισης των άλλων μελών της σειράς S24. Μια πρόσφατη ρυθμιστική πιστοποίηση αποκάλυψε ταχύτητες φόρτισης 25 W, συνηθισμένη για τα τηλέφωνα Samsung.

Ακόμα, το Galaxy S24 FE ανακαλύφθηκε στη βάση δεδομένων Wireless Power Consortium από την 91Mobiles, επίσης, αποκαλύπτοντας ένα render του σχεδιασμού του, καθώς και τις ταχύτητες ασύρματης φόρτισης. Με μέγιστη ισχύ 15 W, έχει μια αρκετά τυπική τιμή για συσκευές Samsung, ακόμη και για τα πιο ακριβά.

Το Galaxy S24 + προσφέρει κι εκείνο ασύρματη φόρτιση 15 W, αν και η ενσύρματη φόρτισή του φτάνει τα 45 W, επομένως αυτή είναι μια δεύτερη προδιαγραφή όπου θα είναι καλύτερη από το S24 FE.

Τι περιμένουμε από το επερχόμενο smartphone Fan Edition του 2024 της Samsung με τιμή από 599 $:

Οθόνη OLED 6,7″ FHD+ 120Hz
Chipset Exynos 2400e
Κάμερες 50MP κύρια/12MP Ultrawide/8MP ζουμ
Κάμερα selfie 10MP
Αποθηκευτικός χώρος 128 GB/256 GB
Μπαταρία 4.600 mAh
Ενσύρματη φόρτιση 25W, ασύρματη φόρτιση 15W
Πιστοποίηση IP68
Android 14 , One UI 6.1

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Renders αποκαλύπτουν πως είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο στρογγυλό

Μετά την αποκάλυψη του iPhone 16, οι leakers έχουν επικεντρωθεί σε πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, τη σειρά Galaxy S25.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του smartphone

Πριν μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα renders που βασίζονται σε CAD του Galaxy S25 Ultra και σήμερα ήρθε η σειρά του απλού Galaxy S25 της Samsung.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες φήμες θέλουν μικρότερη αύξηση της τιμής

Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S24 FE θα ήταν 100 ευρώ πιο ακριβό από τον προκάτοχό του στην Ευρώπη.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Πήρε πιστοποίηση για υποστήριξη δορυφορικής συνδεσιμότητας

Το Galaxy S25 Ultra της Samsung εμφανίστηκε σε ορισμένα renders χθες και τώρα έχει εντοπιστεί στη βάση δεδομένων πιστοποίησης 3C.