Samsung Galaxy S24 FE: Ίσως έρθει νωρίτερα φέτος, το καλοκαίρι

Samsung Galaxy S24 FE, Samsung Galaxy S24 FE: Ίσως έρθει νωρίτερα φέτος, το καλοκαίρι

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S23 FE τον περασμένο Οκτώβριο, περίπου οκτώ μήνες μετά τα άλλα μοντέλα Galaxy S23, και έχοντας παρακάμψει το Galaxy S22 FE.

Τώρα που η σειρά FE επέστρεψε, η Samsung προφανώς δεν είναι διατεθειμένη να την εγκαταλείψει ξανά και ήδη ετοιμάζει το Galaxy S24 FE.

Σύμφωνα με μια νέα κορεατική δημοσίευση, το Galaxy S24 FE λανσάρεται αυτό το καλοκαίρι. Αυτό είναι πολύ νωρίτερα από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο FE πριν από αυτό, και θα έβγαινε πολύ νωρίτερα σε σύγκριση με την κυκλοφορία της οικογένειας εκτός FE – η σειρά S24 κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.

Εάν αυτές οι πληροφορίες ευσταθούν, τότε η φημολογούμενη εκδήλωση Unpacked της Samsung στις αρχές έως τα μέσα Ιουλίου θα μπορούσε να είναι απίστευτα γεμάτη με ανακοινώσει. Ήδη περιμένουμε το Galaxy Z Fold 6, το Flip6, την πλήρη ανακοίνωση του Galaxy Ring, τη νέα οικογένεια Galaxy Watch 7 και τώρα θα μπορούσε ακόμη και το S24 FE να συμμετάσχει.

Οι πληροφορίες προέρχονται από πηγές εφοδιαστικής αλυσίδας στην Κορέα. Μια εταιρεία που παράγει ορισμένα από τα εξαρτήματα οθόνης για το επερχόμενο Galaxy S24 FE, για την ακρίβεια, η οποία λέει ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή για τα εξαρτήματα που προμηθεύει, ενόψει της καλοκαιρινής κυκλοφορίας του μοντέλου.

Ο όγκος παραγωγής έχει ήδη προγραμματιστεί να ανέρχεται “σε εκατομμύρια”, επομένως η Samsung πιστεύει σαφώς ότι το S24 FE θα είναι αρκετά επιτυχημένο. Φυσικά θα διαθέτει οθόνη OLED και θα περιβάλλεται από λεπτά πλαίσια, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓιώργοςΜ

Αποτυχία το s23 Fe από κάθε άποψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.