Samsung Galaxy S24 FE: Μπορεί να είναι ακριβότερο από όσο περιμένουμε

Samsung Galaxy S24 FE, Samsung Galaxy S24 FE: Μπορεί να είναι ακριβότερο από όσο περιμένουμε

H Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει Galaxy S24 FE πιθανότατα τον επόμενο μήνα, με δεκάδες διαρροές και φήμες να έχουν κυκλοφορήσει για τη συσκευή. Τώρα, έχουμε επίσης μια σαφέστερη εικόνα για την τιμή αυτής της ναυαρχίδας.

Μια νέα αναφορά από τo γερμανικό WinFuture υποδηλώνει ότι το Galaxy S24 FE θα μπορούσε να δει μια άνοδο τιμής έως και 100 ευρώ. Αυτό πιθανότατα σημαίνει αύξηση 100 $ και στις ΗΠΑ, ωθώντας την τιμή του S24 FE στα 699 $ περίπου. Θυμίζουμε πως το Galaxy S23 FE κυκλοφόρησε στα 599 $.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Samsung θα ενισχύσει τη μνήμη RAM ή τον αποθηκευτικό χώρο στο πιο ακριβό βασικό μοντέλο. Σύμφωνα με την αναφορά, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, ακόμη και με την αύξηση της τιμής.

Όσον αφορά την μπαταρία, το νέο Galaxy S24 FE αναμένεται να παραμείνει με την ίδια χωρητικότητα με το τρέχον μοντέλο. Μια πρόσφατη διαρροή επιβεβαιώνει επίσης ότι θα διατηρήσει την ταχύτητα φόρτισης των 25 W, όπως και ο προκάτοχός του.

Το σύστημα της τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος – με κύριο αισθητήρα 50MP, ultrawide φακό 12MP και φακό zoom 8MP – αποτελεί μια επανάληψη του συστήματος του Galaxy S23 FE, χωρίς καμία αναβάθμιση.

Ωστόσο, η Samsung ενδέχεται να παρουσιάσει κάποιες άλλες αναβαθμίσεις με το Galaxy S24 FE για να δικαιολογήσει την αύξηση της τιμής.

Το Galaxy S24 FE θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο σε Μπλε, Γραφίτη, Πράσινο, Κίτρινο και Λευκό.

Σύμφωνα με τις φήμες, το Galaxy S24 FE αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών, μια αξιοσημείωτη αύξηση από την οθόνη 6,4 ιντσών του S23 FE. Αυτό θα την καθιστούσε τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει υπάρξει ποτέ σε τηλέφωνο Galaxy Fan Edition.

Ανάλογα με την αγορά, το Galaxy S24 FE είναι πιθανό να συσκευάσει είτε το Snapdragon 8 Gen 3 είτε το τσιπ Exynos 2400. Υπάρχουν φήμες ότι η Samsung μπορεί να τροποποιήσει λίγο αυτούς τους επεξεργαστές για το S24 FE. Για παράδειγμα, η έκδοση Exynos, διαθέσιμη στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές, μπορεί να λειτουργεί με μέγιστη ταχύτητα ρολογιού που είναι 100 MHz χαμηλότερη από αυτή που θα βρείτε στα τυπικά μοντέλα S24.

Αν αυτή η αύξηση τιμής ισχύσει, τότε το budget-friendly smartphone θα πλησιάσει περισσότερο το Galaxy S24, το οποίο ξεκινά στα 799,99 $. Και αυτό δε μοιάζει με πολύ λογική κίνηση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Pro: Θα χρησιμοποιήσει το chip 2nm της Apple το 2025

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τσιπ 2 nm το 2025, πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του iPhone 17.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Πιστοποιημένη από τον FDA η λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας

O FDA παρείχε πιστοποίηση για το Hearing Aid των AirPods και τώρα πιστοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας του Apple Watch.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Η αντικατάσταση της μπαταρίας του θα κοστίσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει την τιμή για την αντικατάσταση της μπαταρίας στα premium iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro XL: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.