Samsung Galaxy S24 FE: Νέο leak επιβεβαιώνει το chipset

Samsung Galaxy S24 FE, Samsung Galaxy S24 FE: Νέο leak επιβεβαιώνει το chipset

Η Samsung ετοιμάζει την Fan Edition εναλλακτική της για το Galaxy S24 και οι διαρροές γίνονται όλο και πιο συχνές.

Η τελευταία επιβεβαιώνει προηγούμενες φήμες σχετικά με το chipset της συσκευής σε ορισμένες περιοχές, καθώς το Samsung Galaxy S24 FE μόλις εμφανίστηκε στο Geekbench με τον αριθμό μοντέλου SM-S721B, υποδεικνύοντας ότι είναι η παγκόσμια έκδοση, πιθανότατα για την Ευρώπη και την Ινδία.

Η λίστα δείχνει ότι θα διαθέτει επεξεργαστή Exynos 2400.

Η καταχώριση του Geekbench αποκαλύπτει ότι διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με τη μητρική πλακέτα s5e9945 και μια δεκαπύρηνη CPU. Περιλαμβάνει έναν βασικό πυρήνα χρονισμένο στα 3,11 GHz, δύο πυρήνες απόδοσης στα 2,90 GHz, τρεις ακόμη πυρήνες απόδοσης στα 2,59 GHz, τέσσερις πυρήνες απόδοσης στα 1,96 GHz και μια GPU Xclipse 940.

Samsung Galaxy S24 FE, Samsung Galaxy S24 FE: Νέο leak επιβεβαιώνει το chipset

Αυτό δείχνει ότι επιλέγει τον επεξεργαστή Exynos 2400, σύμφωνα με προηγούμενες φήμες που υποδεικνύουν την επιλογή της Samsung για το δικό της chipset για την Ευρώπη και για το Snapdragon της Qualcomm για τις ΗΠΑ, όπως και το Galaxy S23 FE πριν από αυτό.

Ένας λόγος που η Samsung επιλέγει δύο διαφορετικά chipset θα μπορούσε να είναι ότι η Samsung αναπτύσσει και παράγει τσιπ Exynos εσωτερικά, μειώνοντας ενδεχομένως το κόστος παραγωγής σε σύγκριση με τους επεξεργαστές Snapdragon που προέρχονται από την Qualcomm. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη Samsung, ιδιαίτερα σε αγορές όπου η αποδοτικότητα κόστους παίζει καθοριστικό ρόλο.

Ακόμα, το Samsung Galaxy S24 FE εμφανίστηκε με 8 GB μνήμης RAM. Θα πρέπει να κάνει το ντεμπούτο του με προεγκατεστημένο Android 14, με τη διεπαφή OneUI της Samsung. Πρόσφατα, φήμες άφησαν να εννοηθεί ότι το Galaxy S24 FE θα διατηρήσει την ίδια κύρια κάμερα με τον προκάτοχό του.

Η οικονομικότερη εναλλακτική στη ναυαρχίδα της σειράς Galaxy S24 της Samsung φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο το φθινόπωρο. Αλλιώς, μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της στις αρχές του 2025 ή να ακολουθήσει ένα μοτίβο κυκλοφορίας παρόμοιο με τον προκάτοχό του, με αρχική διαθεσιμότητα σε επιλεγμένες αγορές μέχρι το τέλος του έτους και ευρύτερη διαθεσιμότητα το επόμενο έτος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Μόνο αυτό θα λάβει αναβάθμιση κάμερας – Τα S25 και S25+ θα διατηρήσουν το ίδιο υλικό

H κορυφαία σειρά Galaxy S25 της Samsung θα κυκλοφορήσει σε περισσότερο από έξι μήνες αλλά τα leak ήδη έχουν πάρει φωτιά.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6: Πρωταγωνιστεί σε ένα νέο hands-on βίντεο

Απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα από την επίσημη αποκάλυψη των Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 στις 10 Ιουλίου και τώρα το βλέπουμε ένα hands-on βίντεο.

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές του αναδιπλούμενου

Mια σχεδόν πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και προδιαγραφών του Samsung Galaxy Z Fold 6 υποτίθεται ότι αποκαλύφθηκε από το Smartprix.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25: Διέρρευσε η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του επερχόμενου Galaxy S25 της Samsung διέρρευσε σήμερα και θα είναι ίδια με αυτή του προκατόχου του.