Samsung Galaxy S24 FE: Παίρνει πιστοποίηση FCC και αποκαλύπτει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία

Samsung Galaxy S24 FE, Samsung Galaxy S24 FE: Παίρνει πιστοποίηση FCC και αποκαλύπτει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία

Η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει το τηλέφωνο Galaxy S24 FE, το οποίο παίρνει πιστοποίηση FCC και μας δείχνει ότι θα έχει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία.

Τα μεγάλα νέα είναι ότι το Galaxy S24 FE θα προσφέρει το μέγεθος οθόνης του Galaxy S24+ φέτος, αντί για τη διαγώνιο οθόνης του Galaxy S24 που είχαν οι προκάτοχοί του. Αυτό θα αρέσει πολύ σε όσους θέλουν μια μεγαλύτερη οθόνη σε τιμή που είναι πολύ χαμηλότερη από την ετικέτα S24+.

Προηγουμένως, οι εκδόσεις Galaxy FE κυκλοφορούσαν με μια μικρή για τα σημερινά πρότυπα οθόνη 6,4 ιντσών που θα ήταν κάπου μεταξύ του Galaxy S24 6,2 ιντσών και του S24+ 6,7 ιντσών. Το S24 κοστίζει 799 $ και το S24+ 999 $, επομένως η τιμή των Fan Edition στα 629 $ δεν ήταν τόσο δικαιολογημένη.

Τώρα που το Galaxy S24 FE θα διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών, ωστόσο, θα αποτελεί μια καλή φθηνότερη εναλλακτική του Galaxy S24+.

Το S24 FE αναμένεται να τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 8 Gen 3 στις ΗΠΑ ή έναν επεξεργαστή Exynos 2400e στο εξωτερικό, με υγιή βελτίωση τόσο στην πρωτογενή ισχύ όσο και στην ενεργειακή απόδοση σε σχέση με το περσινό Exynos 2200. Το σύστημα τριπλής κάμερας θα αποτελείται από αισθητήρες 50, 12 και 8MP.

Samsung Galaxy S24 FE, Samsung Galaxy S24 FE: Παίρνει πιστοποίηση FCC και αποκαλύπτει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία

Το κανονικό Exynos 2400 είναι ένα τσιπ Decacore με 10 πυρήνες CPU. Η διαμόρφωση ξεκινά με έναν βασικό πυρήνα CPU Cortex-X4 που λειτουργεί με ταχύτητα ρολογιού έως και 3,21 GHz. Υπάρχουν δύο πυρήνες CPU Cortex-A720 απόδοσης έως και 2,9 GHz και τρεις ακόμη πυρήνες CPU Cortex-A720 με μέγιστη ταχύτητα ρολογιού στα 2,6 GHz. Τέλος, το τσιπ είναι εξοπλισμένο με τέσσερις πυρήνες CPU απόδοσης Cortex-A520, με μέγιστη ταχύτητα ρολογιού 1,95 GHz.

Η λίστα FCC επιβεβαίωσε επίσης ότι θα υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία 4.565 mAh στο Galaxy S24 FE, ελάχιστα αλλαγμένη από τον προκάτοχό του. Ωστόσο, η χρήση μιας πιο αποτελεσματικής οθόνης και επεξεργαστή θα φέρει βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σύγκριση με τον προκάτοχό της.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Google Pixel

Circle to Search: Η λειτουργία έρχεται και σε συσκευές εκτός Pixel και Galaxy

To Circle to Search σάς επιτρέπει να κυκλώνετε οτιδήποτε στην οθόνη και να τρέχετε μια οπτική αναζήτηση μέσω Google Search και Google Lens.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Renders αποκαλύπτουν πως είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο στρογγυλό

Μετά την αποκάλυψη του iPhone 16, οι leakers έχουν επικεντρωθεί σε πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, τη σειρά Galaxy S25.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του smartphone

Πριν μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα renders που βασίζονται σε CAD του Galaxy S25 Ultra και σήμερα ήρθε η σειρά του απλού Galaxy S25 της Samsung.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες φήμες θέλουν μικρότερη αύξηση της τιμής

Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S24 FE θα ήταν 100 ευρώ πιο ακριβό από τον προκάτοχό του στην Ευρώπη.