Samsung Galaxy S24: Μάθαμε τα βασικά specs της οθόνης

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Μάθαμε τα βασικά specs της οθόνης

Μια νέα δημοσίευση από αξιόπιστη πηγή αναφορικά με τα θέματα της Samsung, τον Revegnus, υποδηλώνει ότι η κορεατική εταιρεία θα φέρει τα Galaxy S24, S24+ και 24 Ultra πιο κοντά το ένα με το άλλο, όσον αφορά στην οθόνη.

Η Samsung, προφανώς, αποφάσισε να ενσωματώσει την τελευταία και κορυφαία τεχνολογία και στα τρία νέα μοντέλα και όχι μόνο στο Ultra, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

https://twitter.com/Tech_Reve/status/1714135049321476510

Η ανάρτηση του tipster στο Χ αποκαλύπτει πως και τα τρία μοντέλα θα διαθέτουν οθόνες LTPO, M13 με 2.500 nits μέγιστης φωτεινότητας. Μέχρι τώρα, LTPO είχαν μόνο τα Ultra και μόνο αυτά μπορούσαν να πετύχουν υψηλότερη φωτεινότητα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μόνη διαφορά θα είναι η ανάλυση οθόνης του απλού Galaxy S24. Εννοείται, βέβαια, και το μέγεθος των τριών συσκευών.

Αυτό σημαίνει ότι ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης θα είναι τελικά διαθέσιμος στα μοντέλα που δεν είναι Ultra, αλλά η μέγιστη φωτεινότητα των 2.500 nit πιθανότατα αναφέρεται στην ικανότητα των πάνελ να αυξάνουν τη φωτεινότητα κατά την αναπαραγωγή περιεχομένου συμβατού με HDR.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil Pro: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς ‌Apple Pencil‌ από την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018.

Smartphones featured Moto G

Moto G Stylus 5G (2024): Με βελτιωμένη γραφίδα και τιμή 399,99 $

Το Moto G Stylus 5G (2024) έγινε επίσημο με βελτιωμένη γραφίδα, που έχει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη περιοχή επαφής και βελτιωμένο λογισμικό.

Smartphones Apple featured iPhone

10 λόγοι για να περιμένετε το iPhone 17 της επόμενης χρονιάς

Μπορεί τώρα να περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 αλλά η Apple ετοιμάζει ήδη τις επόμενες γενιές και συνεργάζεται συνεχώς με προμηθευτές.

Software Galaxy Samsung Samsung Galaxy S24

One UI 7.0: Η Samsung το δοκιμάζει στη σειρά Galaxy S24

H Samsung αυτή την περίοδο διανέμει το One UI 6.1 σε ορισμένες από τις παλαιότερες ναυαρχίδες της και παράλληλα εργάζεται πάνω στο One UI 7.0.