Samsung Galaxy S24: Με UFS 3.1 στο μοντέλο των 128 GB

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Με UFS 3.1 στο μοντέλο των 128 GB

H σειρά Samsung Galaxy S23 διαθέτει αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0, εκτός από το Galaxy S23 των 128 GB που διαθέτει UFS 3.1, και μια νέα φήμη υποδηλώνει ότι και το Galaxy S24 θα συνεχίσει να έχει την ίδια τεχνολογία.

Η απόδοση ενός smartphone δεν εξαρτάται μόνο από το chipset που το τροφοδοτεί. Με δεδομένο ότι η σειρά Galaxy S24 θα τροφοδοτείται είτε από τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 είτε από το Exynos 2400, ανάλογα με την αγορά, τα τηλέφωνα θα είναι από τα πλέον γρήγορα που θα κυκλοφορούν. Ωστόσο, το Galaxy S24 των 128 GB μπορεί να είναι λίγο λιγότερο αποδοτικό από τα υπόλοιπα μοντέλα.

Ο γνωστός Νοτιοκορεάτης leaker yeux1122 προφανώς έμαθε από έναν κατασκευαστή ανταλλακτικών ότι το Galaxy S24 των 128 GB θα έχει UFS 3.1, ενώ όλα τα άλλα μοντέλα θα έχουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία UFS 4.0.

Αυτό είναι πιθανώς ένα μέτρο για να μειωθεί το κόστος, καθώς οι φήμες θέλουν τη Samsung να έχει επικεντρωθεί στη διατήρηση του κόστους υπό έλεγχο αντί να αυξήσει τις τιμές των επερχόμενων τηλεφώνων της.

Το UFS 4.0 είναι ταχύτερο από το UFS 3.1, προσφέροντας διπλάσια ταχύτητα διαδοχικής ανάγνωσης και διπλάσια ταχύτητα διαδοχικής εγγραφής. Χρησιμοποιεί επίσης 46 τοις εκατό λιγότερη ενέργεια από το UFS 3.1.

Για έναν χρήστη, αυτό μεταφράζεται σε ταχύτερους χρόνους φόρτωσης για εφαρμογές και παιχνίδια. Το UFS 4.0 αυξάνει επίσης την ταχύτητα με την οποία αποθηκεύονται τα αρχεία και εφαρμογές που απαιτούν πολλή μνήμη.

Πολλές πρόσφατες ναυαρχίδες, συμπεριλαμβανομένου του OnePlus 11, χρησιμοποιούν UFS 4.0, αλλά ορισμένες, συμπεριλαμβανομένου του Pixel 8, διαθέτουν UFS 3.1.

Επί του παρόντος, το UFS 3.1 δεν αποκλείει τις προσφορές και οι περισσότεροι χρήστες δεν πρόκειται να νιώσουν καμία διαφορά. Ωστόσο, δεδομένου ότι το UFS 4.0 είναι μια νεότερη τεχνολογία, είναι καλύτερο από τη σκοπιά του μέλλοντος.

Όλα τα τυπικά μοντέλα Galaxy S24 φημολογείται ότι έχουν 8 GB RAM, ενώ τα Plus και Ultra θα έχουν 12 GB RAM, αν και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα τα απλά μοντέλα να έχουν 12 GB RAM σε ορισμένες περιοχές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.