Samsung Galaxy S24 Ultra: Φήμες ότι θα εγκαταλείψει τη μονάδα περισκοπίου 10x

Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy S24 Ultra: Φήμες ότι θα εγκαταλείψει τη μονάδα περισκοπίου 10x

Η Samsung έχει προσφέρει έναν αισθητήρα περισκοπίου με οπτικό ζουμ 10x για τρία συνεχόμενα χρόνια, ξεκινώντας με το Galaxy S21 Ultra, αλλά αυτό φαίνεται ότι θα τελειώσει την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τον διάσημο tipster για τα προϊόντα της Samsung, Ice Universe, το Galaxy S24 Ultra θα προσφέρει μόνο αισθητήρες τηλεφακού 3x και 5x.


Το S24 Ultra φαίνεται πως θα αποκτήσει έναν αισθητήρα τηλεφακού 10MP 3x και έναν νέο αισθητήρα 50MP 1/2,52″ με pixel 0,7μm που προσφέρουν οπτικό ζουμ 5x. Παρά το μικρότερο εύρος ζουμ, η νέα μονάδα τηλεφακού των 50 MP πιθανότατα θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της εικόνας.

Προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν ότι το S24 Ultra θα προσφέρει έναν νέο κύριο αισθητήρα ISOCELL HP2SX 200MP που θα έχει μέγεθος 1/1,3″ και θα προσφέρει εγγενή binning pixel 4-in-1 και 16-in-1, καθώς και Super Quad Phase Detection αυτόματη εστίαση. Ακόμα, αναμένουμε τις ίδιες παλιές 12MP ultrawide και selfie κάμερες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Δεν ξέρω τι σκέφτονται εκεί στην Κορέα, το S23 ultra θα το κρατήσω για 3 χρόνια.. ώσπου κάποιο απο τα μελλοντικά fold με πείσει ότι μπορεί να βγάλει 2-3 χρόνια και η εξωτερική οθόνη δεν έχει απλά διακοσμητική παρουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.