Samsung Galaxy S25 & S25 Plus: Πόσο γρήγορα θα φορτίζουν;

Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 & S25 Plus: Πόσο γρήγορα θα φορτίζουν;

Τα Galaxy S25 και Galaxy S25+ της Samsung αναμένεται να παρουσιαστούν τον Ιανουάριο και αυτή την περίοδο περνούν από ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας πιστοποιήσεις.

Η πιστοποίηση 3C στην Κίνα αποκάλυψε σήμερα μια πληροφορία που απογοητεύει, καθώς και τα δύο αυτά τηλέφωνα θα έχουν ακριβώς τα ίδια μέγιστα επίπεδα φόρτισης με τους προκατόχους τους.

Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 & S25 Plus: Πόσο γρήγορα θα φορτίζουν;

Έτσι, το Galaxy S25 θα φορτίζει έως και 25W, ενώ το Galaxy S25+ θα φτάνει στα 45W μέσω USB-C. Δυστυχώς, η ταχύτητα ασύρματης φόρτισης δεν αποκαλύπτεται μέσω της πιστοποίησης 3C, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο για να μάθουμε.

Γενικότερα, η σειρά Galaxy S25 δείχνει μια στασιμότητα συγκριτικά με τη Galaxy S24, με τον σχεδιασμό των S25 και S25+ να είναι ένα πολύ προφανές άλλο παράδειγμα αυτού, καθώς και τα δύο τηλέφωνα φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα με τα Galaxy S24 και S24+.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες πληροφορίες για την τιμή του – Θα αξίζει να το προτιμήσουμε έναντι του Galaxy S24;

Αν και οι φήμες για το Galaxy S24 FE της Samsung δίνουν και παίρνουν, η εταιρεία αρνείται πεισματικά να κάνει επίσημο το smartphone.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Συγκριτικό drop test με το iPhone 15 Pro αποκαλύπτει πόσο πιο ανθεκτικό είναι το νέο Ceramic Shield

To πρώτο drop test του iPhone 16 Pro δείχνει αν η νέα βελτιωμένη προστασία Ceramic Shield είναι όντως 50% πιο ανθεκτική από την πρώτη γενιά.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro και Pro Max: Σοβαρό πρόβλημα στις οθόνες – Αναφορές για περιπτώσεις που δεν ανταποκρίνονται καθόλου

Aρκετοί χρήστες iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max παραπονιούνται ότι οι οθόνες αντιμετωπίζουν προβλήματα όσον αφορά την απόκριση.

Smartphones Apple featured iPhone 16

iPhone 16 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις αλλαγές σε μπαταρία και μητρική

Το κανάλι του YouTube REWA Technology μοιράστηκε ένα teardown βίντεο του iPhone 16 Pro, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά.