Samsung Galaxy S25+: Αυτή θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του

Samsung Galaxy S25+, Samsung Galaxy S25+: Αυτή θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του

Τα Samsung Galaxy S25 και Galaxy S25 Ultra φημολογείται ότι θα φτάσουν χωρίς καμία αναβάθμιση στον τομέα της μπαταρίας και μια νέα φήμη υποστηρίζει τώρα ότι αυτό θα συμβεί και με το Galaxy S25+.

Οι πληροφορίες προέρχονται από την ολλανδική έκδοση του GalaxyClub, η οποία ισχυρίζεται ότι το Samsung Galaxy S25+ θα περιέχει μια μπαταρία με ονομαστική χωρητικότητα 4.755 mAh και τυπική χωρητικότητα 4.900 mAh, η οποία είναι ίδια με την μπαταρία του Galaxy S24+ .

Τα Galaxy S25 και Galaxy S25 Ultra θα έρχονται με μπαταρίες 4.000 mAh και 5.000 mAh, αντίστοιχα. Είναι πάλι το ίδιο με τους προκατόχους τους. Θα δούμε επίσης τις ταχύτητες φόρτισης να παραμένουν οι ίδιες: 25 W για τη βανίλια και 45 W για τα μοντέλα Plus και Ultra.

Η πηγή ισχυρίστηκε προηγουμένως ότι το σύστημα της κάμερας του Galaxy S25 και του Galaxy S25+ θα είναι ακριβώς το ίδιο με των προκατόχων τους και μόνο το Galaxy S25 Ultra θα αναβαθμιστεί. Θα διαθέτει κύρια κάμερα 200 MP, σε συνδυασμό με μονάδες τηλεφακού 50 MP ultrawide, 50 MP 3x και τηλεφακό 50 MP 5x.

Ο tipster Ice Universe υποστήριξε ότι το Galaxy S25 Ultra θα έρχεται μόνο με μια αναβαθμισμένη ultrawide κάμερα, ενώ το υπόλοιπο σύστημα θα είναι ίδιο με αυτό του S24 Ultra.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone 16 Pro Max

Φήμες ότι το Samsung Galaxy S25 Ultra θα έχει λεπτότερα πλαίσια από το iPhone 16 Pro Max

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το νέο iPhone 16 Pro Max με οθόνη 6,9 ιντσών και λεπτότερα πλαίσια, ωστόσο η Samsung ετοιμάζει την απάντησή της.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A16 5G: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει υπόσχεση για 6 χρόνια ενημερώσεων Android

Το Galaxy A16 5G της Samsung αναμένεται τον Δεκέμβριο, ωστόσο οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι πολλές το τελευταίο διάστημα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25+: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του flagship smartphone – Και είναι πολύ οικείες

Τα πρώτα renders του Samsung Galaxy S25+ είναι γεγονός και μας δίνουν μια ιδέα του πως θα μοιάζει το επερχόμενο flagship μοντέλο της εταιρείας.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 & S25 Ultra: Αυτό θα είναι το πάχος των συσκευών

Η Samsung ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S25 τον ερχόμενο Ιανουάριο και τώρα μάθαμε ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό.