Samsung Galaxy S25: Θα χρησιμοποιεί μόνο τσιπ Snapdragon – Galaxy Fold7 και Flip7 θα πάρουν το Exynos 2500

Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25: Θα χρησιμοποιεί μόνο τσιπ Snapdragon – Galaxy Fold7 και Flip7 θα πάρουν το Exynos 2500

Υπήρξαν πολλές συζητήσεις τους τελευταίους μήνες σχετικά με τα chipset που θα τροφοδοτήσουν την επερχόμενη σειρά Galaxy S25 της Samsung, που αναμένεται να κυκλοφορήσει πιθανότατα τον Ιανουάριο.

Πρώτα ακούσαμε ότι θα είχε αποκλειστικά chipset Exynos, ενώ στη συνέχεια δύο ξεχωριστές δημοσιεύσεις μας είπαν να περιμένουμε το Snapdragon σε όλα τα μοντέλα.

Τώρα μια άλλη φήμη από την Κορέα, επιβεβαιώνει τη φήμη περί Snapdragon. Τα Galaxy S25, Galaxy S25+ και Galaxy S25 Ultra φέρεται να χρησιμοποιούν τον Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm παγκοσμίως. Αυτό προφανώς έγινε για να «μεγιστοποιηθεί η απόδοση» της σειράς S25.

Το Exynos 2500 θα χρησιμοποιηθεί αντ ‘αυτού στα Galaxy Z Fold7 και Galaxy Z Flip7 που θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους. Τα αναδιπλούμενα μέχρι στιγμής βασίζονται σε τσιπ Snapdragon, επομένως μιλάμε για μια σημαντική αλλαγή στρατηγικής. Μέχρι να κυκλοφορήσουν αυτές οι συσκευές, η Samsung θα έχει χρόνο να βελτιώσει την απόδοση του 2500 και να σταθεροποιήσει την αποδοτικότητά του, σημειώνει η έκθεση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Google Pixel

Circle to Search: Η λειτουργία έρχεται και σε συσκευές εκτός Pixel και Galaxy

To Circle to Search σάς επιτρέπει να κυκλώνετε οτιδήποτε στην οθόνη και να τρέχετε μια οπτική αναζήτηση μέσω Google Search και Google Lens.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Renders αποκαλύπτουν πως είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο στρογγυλό

Μετά την αποκάλυψη του iPhone 16, οι leakers έχουν επικεντρωθεί σε πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, τη σειρά Galaxy S25.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του smartphone

Πριν μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα renders που βασίζονται σε CAD του Galaxy S25 Ultra και σήμερα ήρθε η σειρά του απλού Galaxy S25 της Samsung.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες φήμες θέλουν μικρότερη αύξηση της τιμής

Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S24 FE θα ήταν 100 ευρώ πιο ακριβό από τον προκάτοχό του στην Ευρώπη.