Samsung Galaxy S25 Ultra: Έκανε την πρώτη του εμφάνιση

Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra: Έκανε την πρώτη του εμφάνιση

Η Samsung κυκλοφόρησε τo Galaxy S24 Ultra τον Φεβρουάριο του 2024 και, χάρη στο Galaxy AI, τα πήγε πολύ καλά βοηθώντας την εταιρεία να παρουσιάσει ισχυρά κέρδη πρώτου τριμήνου φέτος.

Τώρα, το Galaxy S25 Ultra έκανε την πρώτη του εμφάνιση καθώς εντοπίστηκε από το Android Headlines όταν εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων IMEI.

Ο αριθμός μοντέλου που αποδίδεται στο Galaxy S25 Ultra είναι SM-S938U με το “U” στο τέλος έναν κωδικό χώρας που αντιπροσωπεύει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ η λίστα της βάσης δεδομένων IMEI είναι το πρώτο επίσημο σημάδι ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο Galaxy S25 Ultra στις Ηνωμένες Πολιτείες τον επόμενο χρόνο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε δει αρκετούς leakers να δημοσιεύουν  φημολογούμενες προδιαγραφές για το smartphone.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ένα tweet από τον Sawyer Galox ανέφερε ότι το Galaxy S25 Ultra θα είναι εξοπλισμένο με την επόμενη έκδοση του Universal Flash Storage, UFS 4.1. Το Galaxy S24 Ultra χρησιμοποιεί UFS 4.0 και το UFS 4.1 θα είναι σταδιακά πιο γρήγορο και οι αυξημένες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής θα βοηθήσουν το Galaxy S25 Ultra να έχει πρόσβαση στα δεδομένα που απαιτούνται για την εκτέλεση λειτουργιών που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη.

Οι ταχύτερες μεταφορές δεδομένων βελτιώνουν επίσης τις δυνατότητες multi-tasking του τηλεφώνου, οι οποίες είναι απαραίτητες για λειτουργίες AI που τρέχουν στο παρασκήνιο, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης σκηνής για εφαρμογές κάμερας και για μετάφραση γλώσσας σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, το UFS 4.1 θα είναι πιο ενεργειακά αποδοτικό.

Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra: Έκανε την πρώτη του εμφάνιση

Ο ίδιος leaker λέει ότι το βασικό μοντέλο του Galaxy S25 Ultra θα διαθέτει 256 GB αποθηκευτικού χώρου και 12 GB RAM. Ωστόσο, τα μοντέλα 512 GB και 1 TB του Galaxy S25 Ultra αναμένεται να έρχονται με 16 GB RAM. Αυτό θα έκανε το Galaxy S25 Ultra το πρώτο μοντέλο Galaxy Ultra από το Galaxy Ultra 21 του 2021 που θα έχει μια παραλλαγή που περιλαμβάνει 16 GB μνήμης RAM.

Το Galaxy S25 Ultra θα έχει ρύθμιση τετραπλής κάμερας με κύρια κάμερα 200MP, κάμερα ultra wide angle 50MP, τηλεφακό κάμερα 50MP με οπτικό ζουμ 3x και κάμερα σούπερ τηλεφακό 50MP με οπτικό ζουμ 5x. Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 4 AP και το chipset φέρεται να επανασχεδιάστηκε για να λειτουργεί σε μεγαλύτερες ταχύτητες ρολογιού.

Αναμένουμε ότι η σειρά Galaxy S25 θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιανουάριο. Μέχρι τότε έχουμε το επόμενο Unpacked που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 10 Ιουλίου μια εβδομάδα πριν ξεκινήσουν οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Z Fold 6, το Galaxy Z Flip 6, τη σειρά Galaxy Watch 7 και το Galaxy Ring.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6: Πρωταγωνιστεί σε ένα νέο hands-on βίντεο

Απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα από την επίσημη αποκάλυψη των Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 στις 10 Ιουλίου και τώρα το βλέπουμε ένα hands-on βίντεο.

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές του αναδιπλούμενου

Mια σχεδόν πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και προδιαγραφών του Samsung Galaxy Z Fold 6 υποτίθεται ότι αποκαλύφθηκε από το Smartprix.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25: Διέρρευσε η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του επερχόμενου Galaxy S25 της Samsung διέρρευσε σήμερα και θα είναι ίδια με αυτή του προκατόχου του.

Gear Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Watch FE: Επίσημο με τιμή $199 και κυκλοφορία στις 24 Ιουνίου

Η Samsung, μετά από αναρίθμητες διαρροές, αποφάσισε να κάνει επίσημο το Galaxy Watch FE, το πρώτο προϊόν FE στη σειρά Galaxy Watch.