Samsung Galaxy S25 Ultra: Φήμες ότι έρχεται με τεράστιες αναβαθμίσεις στις κάμερες

Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra: Φήμες ότι έρχεται με τεράστιες αναβαθμίσεις στις κάμερες

Το Galaxy S25 Ultra της Samsung, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, φημολογείται τώρα ότι θα φέρει μια αρκετά μαζική αναβάθμιση της κάμερας.

Συγκεκριμένα, οι δύο από τις τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος θα έρθουν με σημαντικές ενημερώσεις.

Μιλάμε για τον υπερευρυγώνιο και τον τηλεφακό 3x, που τώρα λέγεται ότι είναι 50 MP. Αυτό έρχεται να βελτιώσει τα 10 MP στον τηλεφακό 3x του S24 Ultra και 12 MP στον υπερευρυγώνιο.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον παραγωγικό και συνήθως αξιόπιστο tipster Ice Universe. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κύρια κάμερα του S25 Ultra θα διατηρήσει την ανάλυση των 200 MP του προκατόχου του, όπως και η κάμερα περισκοπίου με ζουμ 50 MP 5x. Αλλά τα άλλα δύο αποκτούν επιτέλους μια αύξηση στην ανάλυση, η οποία πιθανώς να φέρει βελτίωση και στην ποιότητα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6: Πρωταγωνιστεί σε ένα νέο hands-on βίντεο

Απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα από την επίσημη αποκάλυψη των Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 στις 10 Ιουλίου και τώρα το βλέπουμε ένα hands-on βίντεο.

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές του αναδιπλούμενου

Mια σχεδόν πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και προδιαγραφών του Samsung Galaxy Z Fold 6 υποτίθεται ότι αποκαλύφθηκε από το Smartprix.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25: Διέρρευσε η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του επερχόμενου Galaxy S25 της Samsung διέρρευσε σήμερα και θα είναι ίδια με αυτή του προκατόχου του.

Gear Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Watch FE: Επίσημο με τιμή $199 και κυκλοφορία στις 24 Ιουνίου

Η Samsung, μετά από αναρίθμητες διαρροές, αποφάσισε να κάνει επίσημο το Galaxy Watch FE, το πρώτο προϊόν FE στη σειρά Galaxy Watch.