Samsung Galaxy S25 Ultra: H θήκη του εμφανίζεται σε βίντεο με στρογγυλεμένες γωνίες

Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra: H θήκη του εμφανίζεται σε βίντεο με στρογγυλεμένες γωνίες

Το Samsung Galaxy S22 Ultra εγκατέλειψε τις στρογγυλεμένες γωνίες του προκατόχου του για να ορθογώνιος και τα τηλέφωνα που ακολούθησαν είχαν την ίδια τάση. Αυτή είναι πιθανό να τελειώσει εδώ καθώς όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η Samsung επιστρέφει σε πιο στρογγυλεμένη σχεδίαση με το S25 Ultra.

Βίντεο από τον Ice Universe που κοινοποιήθηκε στο Weibo, δείχνει μια θήκη για το Samsung Galaxy S25 Ultra και αποδεικνύει ότι λεει αντίο στο boxy σχεδιασμό. Οι γωνίες είναι πράγματι στρογγυλές, αν και όχι τόσο στρογγυλές όσο στο S21 Ultra.

Το νέο Ultra υποτίθεται ότι έχει εξαιρετικά λεπτά πλαίσια, πιο λεπτά από αυτά του iPhone 16 Pro Max. Το τηλέφωνο θα έχει πάχος 8,2 χλστ., από 8,6 χλστ. στο μοντέλο του 2024 και θα είναι ελαφρύτερο στην εκκίνηση – 219 γρ. για το S25 Ultra, από 232 γρ. στο S24 Ultra. Θα πρέπει επίσης να είναι λίγο πιο στενό (77,6 χλστ. έναντι 79,0 χλστ.), διατηρώντας ταυτόχρονα την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας (5.000 mAh). Όλα αυτά δείχνουν σημαντικές βελτιώσεις στην εργονομία.

Ολόκληρη η σειρά Samsung Galaxy S25 υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 8 Gen 4 αντί για ένα μείγμα Snapdragon/Exynos ανάλογα με την αγορά.

Ακομα, το Ultra πιστοποιήθηκε με δορυφορική συνδεσιμότητα, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο εάν αυτό θα είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό ή εάν τα άλλα δύο τηλέφωνα S25 θα το έχουν επίσης. Είναι, ωστόσο, πιθανό να το έχουν όλα τα μοντέλα της σειράς καθώς  όλα τα μοντέλα Pixel 9 και όλα τα μοντέλα iPhone 16 διαθέτουν δορυφορική συνδεσιμότητα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A16 5G και A16 4G: Αυτή θα είναι η τιμή τους

Mια νέα διαρροή αποκαλύπτει μια ακόμα σημαντική πτυχή τoυ επερχόμενου Samsung Galaxy A16 στις εκδόσεις 4G και 5G: την τιμή του.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

H Samsung μπορεί να αρχίσει να χρεώνει τους χρήστες για το Galaxy AI από το 2025

Η σειρά Galaxy Tab S10 και το S24 FE έκαναν ντεμπούτο την περασμένη εβδομάδα και τα νέα χαρακτηριστικά Galaxy AI ήταν από τα βασικά ατού τους.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 9a: Leak αποκαλύπτει αξιοσημείωτη αλλαγή στο σχεδιασμό

Η Google αρέσκεται στο να ενημερώνει τη σχεδίαση των προϊόντων της και αυτό θα κάνει και με το Pixel 9a, renders του οποίου διέρρευσαν.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G & A16 4G: Απολαύστε τα σε όλα τα χρώματα

Το Samsung Galaxy A16 5G δεν έχει γίνει επίσημο αλλά οι διαρροές μας έχουν δώσει μια πολύ καλή ιδέα του τι να περιμένουμε από τη συσκευή.