Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά για όσους περίμεναν μια βελτίωση σε σύγκριση με το S24 Ultra .

Σύμφωνα με τον διάσημο leaker Ice Universe, η μπαταρία του S25 Ultra θα είναι ακριβώς ίδια με την μπαταρία του S24 Ultra στα 5.000 mAh. Επιπλέον, ακόμη και η μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης θα παραμείνει αμετάβλητη στα 45W.

Έτσι, ενώ το S25 Ultra φημολογείται ότι έχει έναν αρκετά σημαντικό επανασχεδιασμό, τελικά κάποια πράγματα στο εσωτερικό θα παραμείνουν ακριβώς τα ίδια.

Aξίζει να πούμε εδώ πως ορισμένοι από τους Κινέζους ανταγωνιστές της Samsung άρχισαν σιγά-σιγά να εξοπλίζουν τις ναυαρχίδες τους με μεγαλύτερες μπαταρίες και οι φήμες λένε ότι η επόμενη παρτίδα από την Κίνα, που έρχεται στα τέλη του τρέχοντος έτους και στις αρχές του επόμενου έτους, θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο – περίπου 6.000 mAh.

Με αυτό ως δεδομένο, όταν το S25 Ultra θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, μπορεί να φαίνεται λίγο ικανοποιητικό, όσον αφορά τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κρίμα στην Samsung

Στην Samsung για να είμαστε ειλικρινείς και να μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας ή τελευταία πολύ δυνατή συσκευή είναι το Samsung S23 ultra 12/512 ή 12/1Τ κτλ.Με το S24 ultra το οποίο και κατέxω δεν μπόρεσε να xτυπήσει το S23 ultra ούτε σε κράτημα ούτε σε αισθητική ούτε σε ρολάρισμα ούτε σε ήxο ούτε σε κάμερες ” Ζoom ” και ούτω κάθε εξής.Το ότι θα κυκλοφορήσει τώρα το S25 ultra το οποίο θα διαθέτει ίδια μπαταρία και πάλι αργή φόρτιση την στιγμή που συσκευές των 300 ευρω τα ξεπέρασαν είναι πραγματικά τραγικό.

Vendetta

Εχω το S23U και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Μολις ειδα τα χαρακτηριστικα του S24 δεν μου περασε καν απο το μυαλο για αναβαθμιση. Θεωρω πως η επομενη αγορα μου θα ειναι το S26 εκτος και αν το S25 προσφερει κατι φοβερα εκπληκτικο.
Εσυ εκανες την μεταβαση απο S23 σε S24?

Ιωάννης jb

Κάποτε είχα πάρει το μέρος του xz2 premium για κακοήθειες που λεγόταν απο haters για το βάρος του! Του πεδίου σου είναι αυτα σίγουρα τα έχεις ψαξει και τα ξέρεις! Ηταν η μοναδική ναυαρχίδα που είχε τέτοιο βάρος και η φάση θύμιζε και λίγο τον ένοχο που έχει λευκό ποινικό μητρώο! Του αναγνωρίζεις ελαφρυντικά.. Δεν ξέρω κιόλας αν γίνομαι κατανοητός! Τα λέω αυτα διότι σιγουρα κ εσυ θα εκραζες το xz2p το μακρινο 2018.. Αλλα σήμερα εχεις κινητο 230gr.. Αυτα για τα περιφημα φασκω και αντιφάσκω.. για τα οποία μας κατηγορείς και τελικα μόνο εσυ και οι όμοιοι σου τα κάνουν.. Πάντως ανετα θα έγραφα παρόμοια πραγματα κ εγω και αναρωτιέμαι αν θα έπαιρνα απάντηση σε τέτοιο ύφος.. Βέβαια εγω θα ήμουν περισσότερο καυστικός διότι δεν θεωρω το s23 ultra καλό τηλέφωνο.. Edge οθόνη, μεγάλο βάρος, οθόνη 16m colors, με απλα αποδεκτους χρόνους αποκρισης και πιστότητα στα χρωματα οχι οσο θα επρεπε, χωρίς κοντεξ ηχου, χωρίς καρτα μνήμης, χωρίς εξοδο ήχου.. χωρίς συνεχές οπτικό ζουμ.. Αρα μάλλον θα επαιρνα μια απάντηση του τύπου μη μιλας αφου δε πουλάς.. Το s24u αφου είναι ακόμα χειρότερο γιατι? Γιατι συνεχίζουμε να κραζουμε αυτους που είχαν φλατ οθόνες τοσα χρόνια και μας τα ελεγαν..?… Συνέχεια »

Vendetta

Ρε δαιμονα. Μιλαμε για τη Samsung και ηρθες παλι να πουλησεις Sony?
Οσο για το βαρος μην ανησυχεις. Θα χρησιμοποιησω δικια σου προταση για να καταλαβεις οταν τις πετουσες ποσο γελουσαμε “σιγα το βαρος των galaxy. Εαν βαλεις θηκη στο δικο σου θα εχουν το ιδιο βαρος”. Μην μου πεις πως δεν πιανεται στο δικαστηριο με.τα ελαφρυντικα που εχεις.

Η θεικη ατακα που εχω δει απο σενα ειναι για του κατοχους Note “τι το θελουν το πενακι, ζωγραφοι θα γινουν?”.

Ιωαννη οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Εδω και μια δεκαετια υπερασπιζεσαι τη Sony με νυχια και με δοντια. Και ας μην εφταναν ολα αυτα ολες οι αλλες εταιριες ειναι υποδιεστερες. Και θες και διαλογο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung One UI

Samsung One UI 6.1.1.: Έρχεται σε παλαιότερες συσκευές Galaxy την επόμενη εβδομάδα

Μετά την κυκλοφορία του One UI 6.1.1. στο Galaxy S24, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές την επόμενη εβδομάδα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Αποκτά τις νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης του Z Fold 6

Η σειρά Galaxy S24 της Samsung έχει λάβει αρκετές ενημερώσεις από την κυκλοφορία, ωστόσο περιμένουμε μια σημαντική αναβάθμιση για την κάμερα.