Samsung Galaxy S25 Ultra: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του που διέρρευσαν

Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του που διέρρευσαν

Το Samsung Galaxy S25 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο αλλά ήδη διέρρευσαν τα πρώτα render της συσκευής.

Aυτές οι εικόνες που μοιράστηκε ο leaker Ice Universe είναι render που βασίζονται σε CAD, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες λεπτομέρειες πιθανότατα δεν είναι ακριβείς λόγω της έλλειψης σχετικών πληροφοριών στα αρχεία CAD.

Σύμφωνα με τον leaker, ο σχεδιασμός του δακτυλίου της κάμερας δεν είναι γνωστός μέχρι στιγμής και άρα η απόδοσή του βασίζεται σε εικασίες. Η θέση που έχουν τοποθετηθεί οι κάμερες είναι ακριβής.

Υπάρχουν παράλληλα και κάποια λάθη στο πλαίσιο και στο μεταλλικό σκελετό, επομένως οι εικόνες δείχνουν μια γενική ιδέα της εμφάνισης του S25 Ultra, η οποία δεν είναι 100% ακριβή σε κάθε λεπτομέρεια.

Προηγούμενες φήμες μας ήθελαν το S25 Ultra να έχει την ίδια κύρια κάμερα, τον 3x τηλεφακό και 5x τηλεφακό με τον προκάτοχό του, με μόνο την ultrawide να αναβαθμίζεται με έναν αισθητήρα ISOCELL JN3 50 MP.

Το smartphone φέρεται να ζυγίζει 219 γραμμάρια, γεγονός που το καθιστά ελαφρύτερο από το Galaxy S24 Ultra (232 γρ.) και το iPhone 16 Pro Max (227 γρ.). Θα έχει διαστάσεις 162,8 x 77,6 x 8,2 χιλιοστά. Aκόμα, θα έχει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 45 W. Το chipset του θα είναι το Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm, το οποίο πρόκειται να γίνει επίσημο τον επόμενο μήνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τακης

Δηλαδή ένα όμορφο κινητό δεν μπορούν να βγάλουν? Βλέπω τη huawei που έχει σχεδιάσει την πίσω κάμερα στο καινούργιο αναδιπλουμενο mate και είναι σαν κόσμημα ρολόι. Μέχρι το s22 τουλάχιστον είχε πλαίσιο στις κάμερες, ενώ έτσι είναι εκτεθειμένες

Βλαδιμηρος

Σιγα τι εγινε..και επειδη ειναι εκτεθειμενες? μπαλα θα παιζεις με το κινητο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25+: Αυτή θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του

Τα Samsung Galaxy S25 και Galaxy S25 Ultra φημολογείται ότι θα φτάσουν χωρίς καμία αναβάθμιση στον τομέα της μπαταρίας.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 & S25 Ultra: Αυτό θα είναι το πάχος των συσκευών

Η Samsung ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S25 τον ερχόμενο Ιανουάριο και τώρα μάθαμε ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Pro: Θα χρησιμοποιήσει το chip 2nm της Apple το 2025

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τσιπ 2 nm το 2025, πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του iPhone 17.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Πιστοποιημένη από τον FDA η λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας

O FDA παρείχε πιστοποίηση για το Hearing Aid των AirPods και τώρα πιστοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας του Apple Watch.