Samsung Galaxy S26 Ultra: Ίσως κυκλοφορήσει ως 26 Note & το Galaxy S26+ ως S26 Pro

Samsung Galaxy S26 Ultra, Samsung Galaxy S26 Ultra: Ίσως κυκλοφορήσει ως 26 Note & το Galaxy S26+ ως S26 Pro

H Samsung σκέφτεται να αλλάξει κατεύθυνση όσον αφορά στην ονοματοδοσία των επόμενων ναυαρχίδων της Galaxy, σύμφωνα με φήμες.

Όπως αναφέρει ο tipster @heyitsyogesh στο X, το Galaxy S26 Ultra μπορεί να μην ονομάζεται έτσι. Αντίθετα, η Samsung θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το όνομα Galaxy S26 Note, για να δώσει έμφαση στο ενσωματωμένο S Pen.

Ακόμα, το Galaxy S26+ μπορεί να ονομάζεται Galaxy S26 Pro, επειδή ίσως η Samsung θέλει να βάλει τη λέξη Pro στο χαρτοφυλάκιό της, ακολουθώντας τους αντιπάλους της.

Αυτό δεν μπορούμε, βέβαια, να θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα συμβεί, καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς, καθώς ακόμη και η πηγή της φήμης αφήνει να εννοηθεί μόνο ότι η κορεατική εταιρεία σκέφτεται να αλλάξει το branding, όχι ότι είναι κάτι που είναι ήδη υπό ανάπτυξη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vendetta

Παλια ηθελε να του αλλαξει ονομα για να φυγει η ρετσινια του Note 7. Τωρα νομιζει πως εχει φυγει και θα το επαναφερει?
Απο την αλλη προκειται για ενα απο τα καλυτερα ΜΟΝΤΕΛΑ (στην πραγματικοτητα διοτι στην φαντασια μερικων μετόχων δεν ειναι συμφωνα με εκατομμυρια καταναλωτες – πηγη δεν υπαρχει).

Sonyman

Είναι δεν είναι το καλύτερο, …άμα στρογγυλέψουν τις γωνίες της συσκευής αλά μηλόφωνο, όπως ακούστηκε πρόσφατα, δεν θα ξαναασχοληθώ.. καλύτερα fold 7 και ας το έχω στα φελιζόλ για να μην σπάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Πήρε πιστοποίηση για υποστήριξη δορυφορικής συνδεσιμότητας

Το Galaxy S25 Ultra της Samsung εμφανίστηκε σε ορισμένα renders χθες και τώρα έχει εντοπιστεί στη βάση δεδομένων πιστοποίησης 3C.

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Το Samsung Galaxy A16 5G φημολογείται ότι θα φτάσει τον Δεκέμβριο και ένα render που διέρρευσε αποκαλύπτει πώς θα μοιάζει.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.