Samsung Galaxy S4: Αποζημίωση 10 δολάρια θα λάβουν οι κάτοχοι για τα fake benchmark

Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4: Αποζημίωση 10 δολάρια θα λάβουν οι κάτοχοι για τα fake benchmark

Το 2013, είχε γίνει γνωστό ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια “πείραζε” τα αποτελέσματα των benchmarks του Samsung Galaxy S4, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλότερες μετρήσεις από τις πραγματικές. Τελικά φαίνεται ότι η συγκεκριμένη τακτική γύρισε εναντίον της εταιρείας και τώρα χρωστάει σε κάθε κάτοχο ενός Galaxy S4 περίπου $10.

Η Samsung βρισκόταν μπλεγμένη σε μία μακρόχρονη αγωγή η οποία τελικά εκδικάστηκε και είχε ως αποτέλεσμα να χρειάζεται η εταιρεία να καταβάλει συνολικά 13,4 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής.

Το ποσό αυτό μειώνεται στα 2,8 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής, διότι τα 10,6 εκατομμύρια δολάρια αφορούν τη διαταγή αναστολής. Εν τέλη, το ποσό των 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων πρόκειται να μοιραστεί σε όλους τους ιδιοκτήτες Samsung Galaxy S4 και φαίνεται ότι αναλογούν περίπου 10 δολάρια στον καθένα.

Επιπλέον, η Samsung απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει τον κώδικα συγκριτικής αξιολόγησης των smartphones για τρία χρόνια. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος η εταιρεία είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει και πάλι τον κώδικα, αλλά με κάθε επιφύλαξη.

Οι ιδιοκτήτες των Samsung Galaxy S4 θα λάβουν σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο θα εξηγεί που και πώς να υποβάλουν αίτηση για να λάβουν τα $10. Τέλος, δεν έχει αναφερθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα, αλλά αναμένεται η εταιρεία να κινηθεί σχετικά γρήγορα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.