Samsung Galaxy S 4 τέλος Απριλίου ξεκινάει την καριέρα του

Δεν χρειάζεται ούτε να στο πουν, ούτε να το “αποκαλύψεις” αποκλειστικά. Το Samsung Galaxy S4 ανακοινώθηκε εχθές και αναμένεται να κυκλοφορήσει από τα τέλη Απριλίου. Τα τελευταία δύο χρόνια οι εταιρείες φροντίζουν να διαθέτουν τα smartphones του το συντομότερο δυνατό μετά την ανακοίνωσή τους. Η τεχνολογία δεν μπορεί να περιμένει.

Το Galaxy S4 αναμένεται να κυκλοφορήσει σχεδόν ταυτόχρονα με το HTC One (το δεύτερο ίσως κυκλοφορήσει μερικές ημέρες νωρίτερα) και θα συναντηθούν με το Sony Xperia Z που έχει ξεκινήσει να πουλάει από την προηγούμενη εβδομάδα. Συνολικά το Galaxy S4 θα διατεθεί σε 155 χώρες και μέσα από 327 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανά τον κόσμο.

Πάρτε μέρος στο μεγάλο poll του Techblog και επιλέξτε μεταξύ των 3ων μονομάχων και πείτε μας πόσο περιμένετε να κοστίζει η “οικονομική” έκδοση των 16GB;

• Ψηφίστε: Galaxy S 4, Xperia Z ή HTC One;
• Δείτε τις διαφορές του Galaxy S 4 με το Galaxy S III.

Samsung Galaxy S4 Ελλάδα, Samsung Galaxy S 4 τέλος Απριλίου ξεκινάει την καριέρα του

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaskor

659€

nikos

669

GEOP

700 + …- euro … !
θα παρω το xperia Ζ γιατι παντα προσπαθω να αγοραζω αυτο που μου αρεσει και μου χρειαζεται και οχι οτι μου πουλανε .Δεν χρειζεται να εχεις σπουδασει marketing για να καταλαβεις οτι πλεον το καλυτερο προιον δεν ειναι παντα αυτο που σου παρουσιαζουν με ιδιαιτερο τροπο αλλα αυτο που πραγματικα καλυπτει τις καθημερινες σου αναγκες…
Ενα μπραβο στην SAMSUNG εχει φτασει την APLE σε ολους τους τομεις αυτο ειναι μονο καλο …
Ο ανταγωνισμος προς οφελος του καταναλωτη !!

miltos

τουλαχιστον 750….

Teo

έχετε το νου σας..Πάντα μα πάντα η Samsung κοστολογεί λίγο φτηνότερα από την HTC..Οπότε εγώ περιμένω κάνα 30€ ποιο κάτω την τιμή του S4 από το ONE.(βλέπε τιμές onex Vs S3 κλπ)

GREG

$699

Αν το έβγαζε η Apple θα το κοστολογουσε χαλαρά στα $1000.

JOHN

Πιστεύω η 16gb δεν θα ξεπερνά τα 670€. Βέβαια στην Ελλάδα ποτέ δεν ξες….

669 οπως ξεκινησε και περυσι το s3.

lazaros

699 μάλλον όπως το Z. Βέβαια εαν μένεις σε παραμεθόριο περιοχή. πχ Μυτιλήνη έχει 50ευρω πιο λιγο απο τη κανονικη τιμη, δηλαδη 650 το Ζ όπως το πρωτο μαγαζι στο σκρουτζ ενα πραγμα. αλλα μιλάω για μεγαλες εταιρίες κινητης τηλεφωνιας.

Billys

685 ευρω εχει ηδη για προπαραγγελια απο ebay , οποτε οπως το κοβω , η samsung ειναι η εταιρια που θα οριζει το «ταβανι» απο δω και περα . Στην Ελλαδα κανω μια προβλεψει να ερθει γυρω στα 750 . Πολυ καλο αν σκεφτεις οτι εχει καλυτερα χαρακτηριστικα ακομη κι απο ενα laptop αντιστοιχης τιμης . Συν και τις νεες δυνατοτητες , τη μεγαλυτερη μπαταρια και τις μικροτερες διαστασεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο .

Billys

Επισης τωρα που το S3 παρεμεινε το καλυτερο και απο τα φετινα του ανταγωνισμου , δε νομιζω να ριξει ευκολα την τιμη του . Απλα το S4 θα κοστιζει παραπανω .

ΝΙΚΟΣ

αν το επιτρεπει ο κωστας δειτε το hands on απο το android central.εγω αποφασισα να μεινω με το s3 μου παντως.ακομα δεν εκλεισα 1 χρονο μαζι του.αν τα οικονομικα μου το επιτρεψουν θα παω για το s4 μετατρεποντας το s3 μου σε ubuntu phone που πιστευω θα ειναι το γεγονος της χρονιας.
https://www.youtube.com/watch?v=NIOQxZih9zE

δημητρησ

πιστευω 699 το 16αρι

gt

669 οπωσ κ περυσι αλλα υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες το s3το πηρα 450 μιασ εβδομαδασ μεταχειρισμενο 15 μερες αφοτου κυκλοφορησε.Οποτε πουλαω το 3αρι κ περνω το 4αρι ελαφροοοε μεταχειριμενο.Σωστος;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.