Samsung Galaxy S5 hands-on video [MWC 2014]

Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy S5 (SM-G900F) και δεν χάσαμε την ευκαιρία να το πιάσουμε στα χέρια μας και να δοκιμάσουμε όλες τις νέες λειτουργίες του όπως τον fingerprint, το αισθητήρα καρδιακών παλμών και την κάμερα 16 Megapixel με λήψη βίντεο 4K.

Δείτε μια πρώτη και αναλυτική επαφή με το Galaxy S5 και απολαύστε το τόσο μόνο του όσο και πλάι στα δημοφιλέστερα smartphones, Galaxy S4, Galaxy Note 3, LG G2 και Sony Xperia Z1.

Το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Απρίλιο με τιμη 749 ευρώ (16GB).

Samsung Galaxy S5
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής: 2.5GHz Snapdragon 800 processor
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE (150Mbps down/ 50Mbps up)
Οθόνη: 5.1 ίντσες, Full HD Super AMOLED (1920 x 1080)
Κάμερα: 16 Megapixel, Fast AF, HDR, UHD video (4K)
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/32GB/64GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Bluetooth 4.0, GPS, Wi-Fi MiMo, micro USB 3.0, NFC, Infrared, ανθεκτικό στο νερό
Μπαταρία: 2800mAh (Ultra Power Saving Mode)
Διαστάσεις: 142.0×72.5×8.1 χλστ.
Βάρος: 145γρ.

, Samsung Galaxy S5 hands-on video [MWC 2014]

, Samsung Galaxy S5 hands-on video [MWC 2014]

, Samsung Galaxy S5 hands-on video [MWC 2014]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

94 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΝΙΑ ΕΥΡΩ

μάλιστα…

Σωτήρης

Για να κοιτάς την επίσημη τιμή ενός κινητού πρέπει να είσαι ηλίθιος. Μόνο η τιμή στα σκρουτζομάγαζα μετράει. Το θέμα είναι οτι το κινητό απογοήτευσε… μα 2gb ram? Fail.

Johnk

Μ.Μ.Κ.Μ.

nikos

τι εργαλειο ειναι αυτο!!!! α ρε βλαχακη μας εφτιαξες παλι, αμεσως και hands on

θοδωρης

ασ μου πει καποιος αν ξερει θα εχει Region Locked?

DIMIS

Καλό, αλλά µέχει εκεί….

Kostasrodos

Κριμα. Αντε υπομονη μεχρι τις 25-3-14 για την ναυαρχιδα και παλι.

Φίλιππος

Ένα s4 s, απογοήτευση……!!

Billys

Εντελως αδιαφορο κινητο… περιμενα κατι παραπανω και απλα ειναι μια απο τα ιδια και λιγο πιο δυνατο ας πουμε…

Γιαννης

Για ποιο λόγο το ονόμασαν S5 δεν μπορώ να καταλάβω… S4 ελαφρώς αναβαθμισμένο είναι στην ουσία. Επίσης το πίσω μέρος δε μου άρεσε. Από μπροστά είναι όμορφο, αλλά η τιμή ας το αφήσουμε καλύτερα…

Enki

Κωστα μηπως ετοιμαζουν το μπαμ με τον exynos?κατι τετοιο θα παιζει..

Sot11

750 ευρώ τα 16 gb, σοβαρά τώρα;
Απλά να επισημάνω ότι lg g2 599 euro
Nokia lumia 1520 699euro
Sony z1 689 euro
Note 3 799 euro
iPhone 5s 739 euro
Άρχισε τις μαγκιές της Apple βλέπω……….

mitsos

Αυτή η πλάτη…Απο σουροτήρι την εμπνευστηκαν;;; Άσε το μέγεθος. Δεν μπορώ να το φανταστώ με θήκη. Μικρή μπαταρία. #Fail.

Αποστόλης Ρόδος

Απογοήτευση η συσκευή … Ευχαριστούμε για το hands-on Κώστα.

jimo

@Sot11 τουλαχιστον φιλε αυτο που σου πρεσφερει η aplle με το ios δεν μπορει να το αντιγραψει ο καθε κινεζοσ και να το πουλησει στο 1/3 της τιμης για να μην αναφερω οτι το otuchwiz toy s5 θυμιζει ios7 !

επισης ο αισθητηρας παλμων τι μεγαλη κοροιδια ειναι ! ολοι ξερουμε οτι υπαρχει εφαρμογη που χρησιμοποιει το φλασ για να σου πει τους παλμουσ σου και χωρις αισθητηρα !!!

Γιωργος

Α ρε sammy αρχισες την κατω βολτα μου φαινεται.

jimmy tech

Ελεος…..τραγικο κ λιγο ειναι. Περαστικα σε οποιον το παρει. Αν δεν τους πιεσουμε με χαμηλες πωλησεις δεν βελτιωνονται. Το z2 k g3 ειναι κλασεις καλυτερα

Γιαννης

Άρχισε τις μαγκιές της Apple, γιατί υπάρχουν κι εδώ τυφλά υποταγμενοι χρήστες. Κι αυτό είναι άσχημο, να κολλάνε κάποιοι σε μια συγκεκριμένη εταιρία και να μην ξεκολλανε με τίποτα.

ducatijim

Ελεος…..τραγικο κ λιγο ειναι. Περαστικα σε οποιον το παρει. Μονο πορωμενοι samsunakηδες δεν βλεπουν το χαλι του…Αν δεν τους πιεσουμε με χαμηλες πωλησεις δεν βελτιωνονται. Το z2 k g3 ειναι κλασεις καλυτερα.

Νίκος

Άραγε το κάλυμμα από πίσω να αφαιρείται; Εν τω μεταξύ καλά έκανα και δεν βιάστηκα να πάρω το 4 γιατί με στα ίδια λεφτά παίρνω φέτος το 5. Για να δούμε.

Νίκος Σ.

Αν εξαιρέσεις τα ελαφρώς αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά το κινητό είναι άχρωμο, άοσμο, άγευστο… και πανάκριβο!
(3 μοντέλα ίδια S3/S4/S5 ,ο ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ίδιος με αυτόν του Atrix, που το ειχα 2 χρόνια πριν και ο ανιχνευτής καρδιακών παλμών δε δικαιολογεί τη τιμή)

dimpep

Περίεργη ονοματολογία, πως και δεν είναι της μορφής GT-I9xxx ?

Ξέρεις κάτι Κώστα να μας πεις;

Γιαννης

Θεωρώ πως είναι καιρός οι χρήστες να δώσουν το κατάλληλο μήνυμα στη Samsung, ώστε να μην ξανακάνει τέτοιο ατόπημα στο μέλλον. Δεν μπορεί να πουλάς σε τέτοια τιμή τη συγκεκριμένη συσκευή.

panos007

Η εμφανιση ειναι υποκειμενικη δεν λεω ουτε εγω ξετρελαθηκα…
Ομως το καινουριο UI ειναι απιστευτο και πολυ πιο γρηγορο…
Ελπιζω γρηγορα να ερθει στο Note 3

Antonis

Είναι απογοήτευση η συσκευή!! Από τα 16GB πόσα δίνει για χρήση? Το S3 έδινε γύρω στα 11GB,το S4 μετά από το κράξιμο 9.5GB το S5 πόσο?

Vagkon

Αναβαθμισμενο s4.Παλι βαλανε διακοσμητικα συστηματα.Δεν ειμαι fanboy καμιας εταιρειας , αλλα μου ψιλοφανηκε ios 7 το νεο touchwiz UI.Προσωπικα δεν θα με ενοχλουσε , απλα ειναι οι προσδοκιες.Καλυτερα να το καθυστερουσαν λιγο ακομα.Κατοχος galaxy s4 και θα μεινω πολυ ακομα <>.

Αλέξης

Αρκετά δυνατό το S5 αλλά ποιός είναι ο λόγος να δώσω 350 + euro συγκριτικά με το lg g2 ή S4 ?
Η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος η μήπως η σφυγομέτρηση ?

Γιάννης

Για πείτε μου ρε παιδιά,τι χρειάζεται ο ανιχνευτης καρδιακων παλμων σε ένα τηλέφωνο???

Lefteris

Λιγο Galaxy express,λίγο Galaxy Core με διαφορετικό καπάκι και καλύτερα χαρακτηριστικά; Δεν εντυπωσιάστηκά καθόλου…

jacob5396

Θα το ξαναπω και εδω
@dimitris? που εισαι? Σε ψαχνω!!!! Τι ελεγα? Δωστε μου ρε κανα βραβειο ρε!!! 😛
(χιουμοριστικα παντα)
😀

Βαγγέλης

Κανένα από τα καινούρια smartphones που παρουσιάστηκαν δεν έκαναν τη διαφορά και δεν μπορούν κατά τη γνώμη μου να δώσουν κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Αν έχετε κάποιο από τα προηγούμενα μοντέλα (S4, Z1,G2 κλπ) δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε τα καινούρια! Περιμένουμε τα επόμενα! Θέλω να δω όμως τι έχει να πει και η Apple!

GiannisMix

Ρε παιδιά μπας και θέλει να θάψει τη σειρά galaxy η sammy και να προωθήσει την Note και την καινούρια που ετοιμάζει με τ μεταλο (θα ονομάζεται F αν θυμάμαι καλά;); δε μπορώ να εξηγήσω διαφορετικα αυτο το χάλι!

antonis

Ούτε εγώ εντυπωσιάστηκα…το UI φαίνεται παιδικό

Drinos

Αυτο δεν ειναι smartphone…αυτο ειναι η Πολυκλινικη Αθηνων…
Μακάρι το S6 να μπορει να σου κανει αξονικη τομογραφια και εξεταση αιματος και ουρων..

Γιώργος Χαρίτος

Το σημερινό unpack πιστεύω ήταν έτσι όπως θα έπρεπε, δηλαδή σύντομο, περιεκτικό, στοχευμένο στα καινούρια χαρακτηριστικά της συσκευής και μου άρεσε που (ίσως για πρώτη φορά) δεν επικεντρωθήκαμε στους ατέλειωτους πυρήνες και τη ram, αλλά στις βελτιώσεις και επεκτάσεις των λειτουργιών της προηγούμενης συσκευής. Πιστεύω η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν το galaxy fit και όχι ο αισθητήρας καρδιακών παλμών πάνω στη συσκευή (?!?!). Θα ήθελα να δω σημαντικές βελτιώσεις στα gestures του προκατόχου του. Ελπίζω να έγινε επίσης μια καλή βελτιστοποίηση του software (η βασικότερο έλλειψη σε όλη τη σειρά galaxy).

*Για δακτυλικό αποτύπωμα ακούσαμε, για 64 bit επεξεργαστή όχι… 🙂
*Τη στιγμή που είδα τον γέρο σκέφτηκα κατευθείαν την περσινή σκηνή με το κινητό που βγαίνει από την εσωτερική τσέπη και ήταν epic fail η επανάληψή της.

Αστέριος Στέλιος

χμμμμ…. μάλιστα , το είδαμε … αυτό ήταν και το sgs5 …. 1η γενική εντύπωση : δεν με ενθουσίασε σχεδόν σε τίποτα 2η : καλή υλοποίηση όπως πάντα , καλή και η αδιαβροχοποίηση 3η : δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσω το s4 ( ούτε αρκετοί φίλοι το s3) για να το πάρω… θεωρώ πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική και χρηστική αναβάθμιση… α: σχεδιαστικά είναι μια από τα ίδια (πολύ κακό αυτό) όπως και τα υλικά κατασκευής που δεν με βάζουν στη πρίζα να το αγοράσω β: η 16αρα κάμερα που είναι πιο γρήγορη και ποιοτικά πιο καλή ( δυστυχώς όμως πάλι μόνο με 1 LED φλας) ναι κάτι μου λένε αλλά δεν είναι και “ουαου το θέλω” γ : μόνο 2 gb ram ??? why samy ??? δ: οεο που 64αρης επεξεργαστής (και για να τρολάρω λίγο …αυτό μάλλον , δεν πρόλαβαν να το κοπιάρουν από το μηλοτηλέφωνο) ε : τα δακτυλικά αποτυπώματα ούτως ή άλλως λειτουργούν αποτρεπτικά σε μένα για να αγοράσω συσκευή που το “πουλάει” ως σουπερ ουαου εξτραδάκι στ : τους παλμούς της καρδιάς τι τους θες βρε άνθρωπε και τους βάζεις στα υπερόπλα σου ??? καλά κάνεις και το έχεις αλλά ως εκεί …μην τρελαθούμε… Συνέχεια »

Antonis

Δεν λέγαν ότι θα έχει και μια δεύτερη πιο δυνατή έκδοση? Τι έγινε αυτή?? Πάντως Κώστα ευχαριστούμε για την παρουσίαση.

Greg

Στην σκιά της Apple βαδίζει εδώ και χρόνια με σχεδιαστικά κακές αντιγραφές, το χρυσό καπάκι δεν ήταν απαραίτητο είναι αστείο, πολλά τα λεφτά για αυτήν την ποιότητα.

κον0808

Δηλαδή τι το παραπανω εχει απο το δικο μου s4 E330s απο Κορέα sdrgon 800 adreno 330 2 g ram στα 2.3 και tv. Σκέτη απογοήτευση το s5

kostas tsigopoulos

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!! εχω ολα τα galaxy απο το 1 μεχρι τωρα το 4. και μεχρι εδω ηταν. κραταω το 4 που ειναι σχεδον ιδιο.

Dimitrinho

Το ονομασαν s5 για να ξεχωρισει απο την apple αλλιως ανετα θα το λεγανε 4s

dimitris

Μεγαλος κερδισμενος της εκθεσης τελικα ειναι η Νοκια..απογοητευση απο Sony και Samsung…πολυ καλα βηματα απο LG,Huawei,Zte…

GT

HTC κάνε το θαύμα σου, το πεδίο είναι ελεύθερο…

dimitris

Πανε και βαζουν χαζομαρες αισθητηρες…αντι να βαλουν αισθητηρα θερμοκρασιας,υγρασιας,κτλ…αισθητηρα οσμης…γενικα πιο καθημερινα και χρησιμα πραγματα…δεν παμε για εξετασεις αιματος ουτε για να μας φακελωσουν….πανε και κολλανε σε κατι χαζομαρες αισθητηρες που δεν εχουν νοημα…ελεος!!!!!!

μιχαλης

Παιδιά ειλικρινά θεωρώ οτι είναι πολύ χάλια..

johnny13

Απογοητευση απλα.Το z2 ανωτερο σε ολα.Οπως κσι να’χει παντως αλλα περιμεναμε και αλλα ειδαμε σ’αυτην την εκθεση….!!!!

Denis

Πολυ απλα επειδη δεν είχαν έτοιμο κινητο ναυαρχίδα να παρουσιάσουν
πήρανε features που εξειπακουονται να υπάρχουν κ έκαναν την τρίχα τριχιά.
Σα να λες το μίξερ που πουλάμε εχει ποδαράκια για να στηρίζεται καλύτερα..
Έκαναν φιλότιμη προσπάθεια να παίξουν με τη νοημοσύνη μου αλλα μπα.. Μπορω να πω με διασκέδασαν κιόλας.
Το άκουσμα δε του τρομακτικου νούμερου των 2800 mAH ηταν ολα τα λεφτα!
Σοβαρά τωρα τι σκ@τ@ ποτίζονται εκει στην Κορέα;;;

JohnWave

Μακάρι οι έως τώρα πιστοί οπαδοί της Samsung να γυρίσουν πλάτη στο 5S ώστε η Samsung να αλλάξει πορεία τουλάχιστον ως προς το σχεδιασμό του κινητού και την τιμή του.

->Δεν μπορεί η LG να φτιάχνει ναυαρχίδα με τρομερά μικρά bezels και η Samsung, η πρώτη σε πωλήσεις, να μη μπορεί. Δεν έχει την τεχνογνωσία????
->Δεν μπορεί η Huawei να φτιάχνει μεταλλικό κινητό 6 χιλιοστών ( που δεν καίει μάλιστα ) και η Samsung να μη μπορεί. Δεν έχει την τεχνογνωσία???
->Δεν μπορεί ο κύριος ανταγωνιστής σου να φορά 64άρη επεξεργαστή και η Samsung να μη μπορεί να βάλει ένα τέτοιον. Δεν έχει την τεχνογνωσία???
->Δεν μπορεί να μου παρουσιάζει ως καινοτομία του κινητού της τη μέτρηση παλμών καρδιάς. Έ λ ε ο ς !!! Τι δούλεμα είναι αυτό!
->Δεν μπορεί να μου βάζει την τιμή στο θεό εκμεταλλευόμενη το όνομα που έφτιαξε παλιά, την ώρα που καλύτερα κινητά κοστολογούνται πιο τίμια.

JohnWave

Διόρθωση : S5 εννοούσα και όχι 5S.

Ante_geia

”HTC κάνε το θαύμα σου, το πεδίο είναι ελεύθερο…” Δεν βλέπω την ώρα

Ante_geia

Samsung … δικό σου … γιατί όλες είστε ίδιες τελικά!

https://www.youtube.com/watch?v=7dUf8SDodUQ

machineman

JohnWave εχεις δικιο αλλα οπως και να το κανουμε η samsung παιζει πονηρα την μπαλιτσα οπως και καθε εταιρια!για μενα η πιο σεβαστη ειναι η apple με 5 και 5s που αν ητανε στα 400 ευρο δυσκολα θα ξαναπηγαινανε σε android,και εξαιρω ομως αυτους που θελουνε να πειραζουνε το κινητο τους!

CSt90

750€ για τι? Για ενα s4 active με 5 ψιλολοΐδια παραπανω? Wow, που φτασαμε.. φαίνεται φετος ακριβυνε το ονομα.

Antonis

Δεν λέγαν ότι θα έχει και μια δεύτερη πιο δυνατή έκδοση? Τι έγινε αυτή?? Έχεις ακούσει κάτι για αυτό Κώστα?

geroulakos

Καλή κάμερα, καλό το power-saving mode.
Ολα τα αλλα παιδια κατα την αποψη μου ειναι ανουσια και φιγουρες.
Τα specs του τα περιμενα και τα ηθελα πιο πανω. Οσο για τον σχεδιασμο, προσωπικο κου γουστο αλλα δεν μ.αρεσε ποτε και παρεμεινε το ιδιο.. :/
Τωρα ο heartrate sensor που θα βοηθησει δεν ξερω. Το Gear Fit ηταν πολυ καλο απο την αλλη!

χρηστος

Κωστα air gesture και άλλα τέτοια έχει?

AppledaRTH

Απλως η samsung επεσε θυμα αυτου που δημιουργησε της μαχης των SPECS. Τελικο συμπερασμα αν θες ακριβο κινητο που να μην χανει αξια και να εχει ποιοτητα κατασκευης πας IPHONE που το υποστηριζει αν θες φτηνο πας ANDROID σε τιμες μεχρι το πολυ 350 ευρω και εχεις το ιδιο αποτελεσμα.

Teo

Ας βάζανε έστω έναν isocell αισθητήρα Αλλά οοοοχι..Ο ανιχνευτής παλμών μας μάρανε..
Δυστυχώς τίποτα το ιδιαίτερο…

sosimple

Μπραβω σαμσουνγκ. Καταφερε με αυτη τη συσκευη να κανει τη σονυ (που πουλαγε 3%) να φαινεται θηριο.. 🙂 3200 μπαταρια η σονυ? 2800 η σαμσουνγκ, μεγαλα περιθ η μια? Μεγαλυτερα η σαμσουνγκ. 3 γιγα η μια 2 γιγα η αλλη.. Αλλα υπερτερει στον υπερχρησιμο μετρητη καρδιακων παλμων.. Πως ζουσαμε αληθεια μεχρι χτες χωρις αυτο? Τωρα κατι ραδιοφωνα που εχουν βουηξει τα φορουμ να διαμαρτυρονται οτι το.θελουν, απο το ενα αυτι της σαμσουνγκ μπαινει, απο το αλλο βγαινει. Α το εκανε και ελαφρος αδιαβροχο, οταν σε αυτο το χαρακτηριστικο υπερισχυε ετσι και αλλιως η σονυ που ειναι πληρη αδιαβροχα.
Και μη νομιζετε.. Σαμσουνακιας ειμαι. Το s2 εχω, απλα δεν ειμαι λαλακας να παιρνω οτι μου πλασαρουν οταν δεν αξιζει. Γι αυτο πηρα ΚΑΙ το g2 περιμενοντας κατι καλυτερο απο τη σαμσουνγκ..
Αλλα τι περιμενεις, οταν υπαρχουν αγοραστες σαν τον αλλο παραπανω που γραφει οτι του αρεσε οτι η σαμσουνγκ δεν επικεντρωθηκε φετος στα spec. Αν δεν ειναι βαλτος απο την εταιρια, τοτε… Ουτε που καταλαβε οτι δεν επικεντρωθηκε στα spec, επειδη δεν ειχε τιποτα καλυτερο να δειξει εκει, και επικεντρωθηκε σε ανουσιους σενσορες και μπλε και χρυσαφι χαντρες εεε καπακι ηθελα να πω, για ιθαγενης..

kostas80

μήπως τα καλα τα φυλάει για το TIZEN?

Alex

Με 460 euro παιρνεις το NOTE 3,ειναι και ποιο καλο

stavros1211

Απογοήτευση το S5!
Να πάρω το LG G2 ή να δώσω λίγο χρόνο ακόμα περιμένωντας τα Windows Phone 8.1;
Κάτοχος Nokia Lumia 920…

Μαριος

Αν κάποιος πραγματικά δεν ξέρει τι θέλει .. Είναι μια χαρα το κινητό .. Χρυσό πλαστικό και αισθητήρα κ.π.

giannaras

Έχω το note3 και περίμενα το 5 να δω τι γίνεται έχω πάρει όλα τα S και όλα τα note θεωρώ ότι αν έχει κάποιος το note3 δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να το αλλάξει με το 5 ιδίως με το γεγονός ότι παρέμεινε με τον ίδιο επεξεργαστή στα 2.5 βέβαια αλλααα ιδίως με την 2 ράμ εγώ θα περιμένω για πρώτη φορά την lg για το g3

Tony Cool

Μετά απο την σχεδιαστική επανάσταση του 2013,το πλαστικό δέρμα, το 2014 η samsung ανεβάζει κι’αλλο τον πήχη με την πλάτη χανζαπλαστ…
Ξεφτιλα πραγματικά, και δυστυχώς αποδεικνυεται οτι η sammy έχει πλεον 100% νοοτροπία apple:’γιατι να ζοριστω να σου δώσω κάτι της προκοπής, αφού ΟΤΙ και να σου πασαρω θα το αγοράσεις; Όταν ξυπνήσετε, μου γυρίσετε την πλάτη και δω τις πωλήσεις μου να πέφτουν το ξανασυζητάμε.’
Υ.Γ.:δε θα το πίστευα πριν λίγα χρόνια οτι θα ερχόταν η στιγμή να πω αυτό το πράγμα, αλλά οι πιο αξιόλογες και ενδιαφερουσες προτάσεις έρχονται απο την Κίνα.

nikoskountouran

Καλημέρα! Μεγάλος φαν της Samsung που έχουν περάσει όλη η σειρά s από τα χέρια μου. Έχω το s4 και χθες ξενυχτησα να δω το τι είναι ποια αυτό το s5! Που τόσο καιρό περίμενα την επίσημη παρουσίαση. Δεν είναι ότι δεν είμαι ευχαριστημενος από το s4,είμαι και πολύ μάλιστα. Απλά σαν κάθε άρρωστος με τα κινητά ήθελα το αλλάξω. Να πάρω το s5. Όπως έκανα και με το s4 και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Τώρα οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι και τόσο καλές. Βέβαια και πριν ένα χρόνο πάλι οι εντυπώσεις μου δεν ήταν και τόσο καλές. Έχει αναφερθεί τίποτα για episode 2 ας πούμε? Έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο από αυτό που είδαμε χθες? Η πάμε για note 3, Sony η LG?

zach

Στα χαρτιά είναι καλή σαν αναβαθμιση.. αδιάβροχο, ανιχνευτής καρδιακών παλμών και φινγκερπριντ,, και εμφανισιακά αξιοπρεπή ανανέωση για μια συσκευή που όλο το μπροστινό μέρος είναι οθονη,.. ΑΛΛΑ δεν θα εμπιστευόμουν αδιάβροχο κινητό και φινκερπριντ απο σαμσουνγκ. Δεν την εμπιστεύομαι αυτήν την εταιρία.. πάντα βγάζει συσκευές με ένα συνοθυλευμα χαρακτηριστικών που έχουν παρουσιαση άλλες εταιρίες πριν απο αυτήν..

ΖΕΡΒΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

Ράδιο έχει γιατί έχω το s4 και δεν βλέπω κάτι παραπάνω για να δώσω 740 ευρώ

Νίκος

Εγώ περίμενα εναγωνίως ένα Galaxy, αισθητικά και λειτουργικά, τουλάχιστον σαν μια σμίκρυνση του Νote 3 ώστε να φύγω απ΄το iphone. Αυτό το πράμα που παρουσίασαν είναι τουλάχιστον τραγικό..Βλέποντας όλες τις φήμες, εκτιμούσα πως η Samsung τουλάχιστον θα έφτανε τον ανταγωνισμό (20mp, 3gb ram, 32gb storage), αν δεν τον ξεπερνούσε (2Κ οθόνη). Το LG και το Z2 σε θέμα χαρακτηριστικών αλλά και σχεδιασμού είναι ναυαρχίδες του 2014, το S5 είναι του 2013 σε χαρακτηριστικά και του 1960 σε σχεδιασμό.

Τώρα είδα τις διαρροές του HTC και δε μου πολυαρέσει η στρογγυλεμένη πλάτη του οπότε μάλλον θα προτιμήσω το Ζ2.
Εύχομαι η Samsung να πάρει το μήνυμα και τουλάχιστον να φτάσει τον ανταγωνισμό.

alex

Πολυ σημασια στα προγραμματα γυμναστικης και στο κινητο και πανω στο ρολοι και ενα καινουργιο βραχιολι που μετραει σφυγμους και αλλα τετοια χαζα…ναι μεν σωστο για τους αθλητικους τυπους…δεν βλεπω ομως τιποτα για social media η για επιχειρηματικα προγραμματα η για αρκετα αλλα…οσο για το κινητο η μονη πρωτοτυπια στο fingerprint ειναι την πληρωμη μεσω paypal απλοποιωντας την σαρωντας απλα το δαχτυλο οσο και την κωδικοποιηση φακελων μεσω του σαρωτη….κατα τα αλλα δεν διακρινω καποια μεγαλη αλλαγη…

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΒΛΑΧΑΚΗ

Πέτρος Π

Παιδιά συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τα σχόλιά σας, εντάξει δεν φαίνεται να έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το S4…. ΑΛΛΑ δείτε τις αντιδράσεις πέρσι την ίδια εποχή όταν ανακοινώθηκε το S4… Πάλι τραγικό το λέγατε, ίδιο με το S3, θα πάει χάλια κλπ κλπ… Και όμως τελικά όλοι το αγοράσατε… Πλέον εκεί που έχει φτάσει η τεχνολογία δεν νομίζω οτι μπορούμε να περιμένουμε θεαματικές αλλαγές… Δηλαδή οι φετινές ναυαρχίδες των Sony, LG είναι τόσο διαφορετικές συγκριτικά με τα περσινά μοντέλα? Κατα 90%, και με βάση την πραγματική τους λειτουργικότητα ίδια πράγματα είναι… Αυτή είναι και η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, μέχρι να εφευρεθεί και πάλι κάτι τελείως πρωτοποριακό!!

Πάνος

Παιδια πριν απο λιγους μηνες βγηκε το S4 ποσο τεραστιες αλλαγες περιμενατε? Κι αυτες καλες ειναι! Οσο για τους I-φιλους αφηστε τους να ανταγωνιζονται με το s4 mini γιατι αυτο ειναι το αντιστοιχα πιο κοντινο σε specs με το 5s… Μην βιαζεστε δεν γινεται μεσα σε κατι μηνες να περασουμε ξαφνικα στα ολογραμματα και στα κινητα με αισθητηρα οσφρησης! Λαου λαου

agelos

pio kinezia pethaineis………………….. megali patata…….

forneverarrow

Όμορφο αλλά μεγάλωσε και πλέον ΔΕΝ…

Οι κολλημένοι με τα bezels τι λέτε τώρα?? Ίδιο μέγεθος λέγατε με το S4 αλλά με μεγαλύτερη οθόνη! Φάτε τώρα. Μένω στο S4 και τέλος.

Theo

Γιατί να μήν έχει μία προσιτή τιμή! Τόσο δύσκολο είναι!

Manuelo

Καλα απορω γιατι βαλανε αισθητηρα με καρδιακο παλμο.. Ειναι κατι εντελως αχρηστο!! Κινητο τηλεφωνο θελω οχι κινητο καρδιογραφημα!! Μου φαινεται οτι η samsung ηθελε κατι για να τραβηξει την προσοχη γιατι γενικως το κινητο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο οπ’οτι βλεπω ουτε σχεδιαστικα ουτε και σε τεχνικα χαρακτηριστικα.. Για μενα καλυτερα να κοιταξουν να τα βαζουν ολα αυτα σε μικροτερο μεγεθος γιατι μας βλεπω να αγοραζουμε στο τελος τηλεορασεις και οχι κινητα τηλεφωνα ετσι οπως παει το παιχνιδι! Ελεος!!

Dimitrinho

@Πάνος χαχαχα να σε καλα μας εκανες να γελασουμε για αυτο που ειπες για το iphone 5s πες μας τι μισθο παιρνεις απο την google;

Πάνος

@Dimitrinho οκ το 5s εχει καλυτερη οθονη και πιο γρηγορο ιντερνετ (μιλαμε για αξιοσημειωτες διαφορες)! Δες λιγο ομως Cpu Ram κλπ ! πανω πανω λεει τους λογους για να προτιμησεις το S4 mini και πιο κάτω το 5s! Και πες μου μετα αν παιρνω εγω μισθο απο την google ή εσυ απο την apple ! και μιλαμε για κινητα που εχουν διαφορα 300+ ευρω !
https://versus.com/en/samsung-gs4-mini-vs-apple-iphone-5s

Fotis

Είχα το Galaxy 1 το 2 το 3. Δεν είχα πάρει το 4 διότι δεν είδα κάτι το εξαιρετικά διαφορετικό για να πάρω το 5. Θα μείνω με το 3 ή θα κινηθώ προς το νέο HTC ή και το Nexus για να αλλάξω λίγο αλλά 700+ για μια από τα ίδια και να μετράω τους παλμούς μου δεν λέει γιατι θα τους βρίσκω και ψηλά. bb Sam

Δαμιανός

Fingerprint?? Κανονικό φακέλωμα με δυο λόγια!!

xtekto

+1 από εμένα @Πάνος… Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Jim

ακολουθουμε τα χναρια της apple????740 ευρω iphone 5c,750 ευρω s5????δεν παμε καλα….

GT

κάποιος να πει στον @Πάνος ότι δεν χρειάζεται να ξεκινάς κατευθείαν πόλεμο με τους iphoneακηδες επειδή όλα τα comment θίγουν την sammy σου, δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί υποστηρίζουν μήλα, απλά δεν είναι ευχαριστημένοι με την εξέλιξη του κινητού… και δεύτερον (κάτοχος HTC One εγώ) το να συγκρίνεις την cpu και την ram ενός κινητού για να πεις ότι είναι καλύτερο δείχνει ότι η sammy παίζει και να σου σκάει τετραψήφιο στο λογαριασμό για να λες τέτοια πράγματα

Dimitrinho

@Πάνος Τι σχεση εχουν αυτα που λες;ειναι εντελως διαφορετικα κινητα το iphone εχει επεξεργαστη που ταιριαζει απολυτα στο ios 7 βαλε και τον μικροεπεξεργαστη κινησης και που ειναι το μοναδικο 64bit κινητο που υπαρχει στην αγορα οι υπολοιποι δεν προλαβαινουν να το φτιαξουν γιατι τους επιασε ολους στον υπνο επιπλεον το iOS ειναι πολυ καλυτερο λειτουργικο απο το android εχει και καλυτερες εφαρμογες με λιγα λογια αν το iphone ηταν τετραπυρηνο θα πετουσε στο διαστημα ενω τα android ακομη και ετσι σερνονται συγκρινε και την ποιοτητα κατασκευης τους και πες μου σε 5 χρονια σε τι κατασταση θα ειναι το iphone και σε τι κατασταση ενα android.Το iphone 5s ειναι ορισμος του high end κινητου και ξερεις οτι δεν θα παθει τιποτα ειναι οτι πιο αξιοπιστο κινητο υπαρχει.

tiamat

ελα ρε κωστα !!
πολυ ωραιο πρωτο hands on αλλα η samsung μας απογοητευσε.

Πάνος

@Dimitrinho καταρχάς το είπες και μονος σου οτι τα 64 bits εσενα π προφρανώς έχεις iphone σου είναι χρήσιμα (ως ένα σημείο βεβαια) αλλα κι εμεις με τα 32 μια χαρα κοιμωμαστε τα βραδυα! Για το IOS ασχολιαστη η κλεψια του στατους μπαρ που την βαλαν απο κατω κ μου μιλας για ανωτεροτητα λογισμικου ! Ποτε δεν εχω δει καποιον να κλεβει τον αντιπαλο του ενω τον θεωρει χειροτερο! Ισα ισα η apple χανει εδαφος και θα το ηξερες ακομα και στην τηλεοραση το λεγαν πριν 3 βδομαδες περιπου στα κεντρικα δελτια χωρις να κανω πλακα! High end ειναι τα Samsung kai ta HTC και τουλαχιστον αυτο εχει κ αντικρισμα οχι να εχω τα specs και να μενουν αχρησιμοποιητα επειδη δεν εχω εφαρμογες να το αποδειξω… @Tiamat για τους Ι-φιλους ειπα γιατι αυτοι ειναι οι βασικοι τρολερς! Το ειπα και πριν λιγο οι ΗΤC ειναι εξισου αψογη για μενα! Γιατι να μιλησω για το αλουμινιο της απλ? κινητο θα παρω οχι παραθυρο! και λεω απλα την γνωμη μου σαν κατοχος SIII mini ! δεν ειμαι κανενα παιδακι που πηρε το S4 μολις βγηκε!

Tony Cool

Dimitrinho το 5s ισως και να ειναι το καλύτερο κινητο, αλλά εδώ μιλάμε για smartphones, οπότε το να βάζουμε στην κουβέντα τα iphones είναι λίγο άκυρο. Είπαμε, τα σκ@τωσε η sammy αλλα δεν έπεσε και τόσο χαμηλά ακόμα ώστε να συγκρίνουμε τα προϊόντα της και με της apple, γελάει ο κόσμος…

Dimitrinho

@Tony Cool α ναι;τοτε γιατι με το iphone 5s εχω οτι γουσταρω οτι εφαρμογη θελω βγαζω τελειες φωτο video επισης ολα αυτα γινονται γρηγορα και χωρις κολληματα μονο παιχνιδια δεν παιζω γιατι τα βαριεμαι.Οταν ειχα android με εκνευριζε πολυ ηθελα να το πεταξω στην θαλασσα οι εφαρμογες επισης ηταν αθλιες ουσιαστικα μου εδινε λιγοτερα απο οτι μου δινει το iOS που ειναι απλα υπεροχο με τα android γελαει ο κοσμος ειδικα με την samsung(για να μην γινουν παρεξηγησεις το Lg G2 το θεωρω σοβαρο αντιπαλο του 5s τα υπολοιπα κινητα ειναι της πλακας)

Dimitrinho

@Πάνος ποιος αντιγραφει ποιον;χαχαχαχαχα σοβαρα μιλαμε τωρα;η samsung παρακολουθει οτι βγαζει η apple και οτι κανει το αντιγραφει θα συμφωνησουν και οσοι δεν εχουν samsung. το εκανε απο τοτε που παρουσιαστηκε το πρωτο iphone απο τοτε επαιρνε ιδεες απο την apple στα παντα σχεδιαση εικονιδια στους υπολογιστες και σε οτι αλλο θες ακομη και στα store τους αν δεν με πιστευεις πηγαινε ψαξε στο ιντερνετ εχει τα παντα μεσα. Τους ειχε πιασει στον υπνο ολους και μετα απο καποια χρονια μονο παρουσιαστηκε μια αξιολογη android συσκευη ειναι με λιγα λογια ο ιδρυτης και ο βασιλιας της κατηγοριας των smartphones.

Tony Cool

Dimitrinho ας μη βγούμε αλλο off topic, αν το iphone καλύπτει τις ανάγκες σου τότε είσαι άρχοντας, δε πρόκειται να προσπαθήσει κανείς εδω να σου αλλάξει γνώμη. Απλά το να το συγκρινεις με τα android flagships είναι άδικο για το iphone, για πάρα πολλούς λόγους που μπορούμε να συζητήσουμε εκτενώς όταν ξανα ανοίξει κάποιο σχετικό θέμα στο techblog.

Αλέξανδρος

@Dimitrinho γιατί είναι καλύτερο το ios?
Πες μας αναλυτικά τι μπορεί να κάνει και να σου πω εγώ τι το android.
Το android είναι smart γι’αυτό μπορεί και κάνει 10+ πράγματα ταυτοχρόνως, το ios που δεν μπορεί ούτε δύο, ακόμη και συγχρονισμό τα αρχεία από Dropbox πρέπει να έχεις ανοιχτεί την εφαρμογή για να γίνει ειδάλλως δεν….. ( αν θέλετε τσεκάρετε το),
Αυτό είναι smart ;;;;;
Και 64bit καταχωρητή μνήμης να τον κάνει ΤΙ;
Με ένα γίγα ram και ανύπαρκτο multitasking το χρειάζεται;

Σ’αυτό που παραδέχομαι την Apple είναι ότι τους έπιασε όλους στον ύπνο με τον 64bit επεξεργαστή, όχι ότι τον χρειάζεται η ίδια αλλά το android.
Επίσης αν πρόσφερε ότι προσφέρει το android κάνεις δεν θα έλεγε κουβέντα γιατί smooth πλέον είναι όλα.
Αν ήθελε η Apple θα ήταν πρώτη και όχι με μαρκετινίστηκα κόλπα. Η υπεροψία της θα την φάει και όταν θα πιάσει πάτο ( όπως λες σε πέντε χρόνια να δούμε που θα είναι γιατί σίγουρα θα χρειαστεί ένας S. jobs να την ξελασπώσει αν συνεχίσει έτσι) τότε ίσως είναι αργά.

Παναγιώτης

Το θέλω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.