Samsung Galaxy S5 και Gear Fit, Limited edition από δέρμα κροκοδείλου

Πιστεύετε ότι το καπάκι με αίσθηση δέρματος του Samsung Galaxy S5 είναι φθηνής κατασκευής; Μία νέα lux έκδοση των Samsung Galaxy S5 και Gear Fit είναι πλεόν διαθέσιμη από την Γαλλική εταιρία By Atelier, χρησιμοποιώντας πορτοκαλί δέρμα κροκοδείλου.

Η τιμή της Limited edition των δύο συσκευών ανέρχεται στα 1,800 ευρώ, ενώ περιλαμβάνει εκτός από τις δύο συσκευές, μία πορτοκαλί θήκη από δέρμα αλιγάτορα, μία πορτοκαλί θήκη στυλ “pouch” από δέρμα βοδιού καθώς και έναν χρόνο “υπηρεσιών θυρωρού”. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται μέσω μίας ειδικής εφαρμογής η οποία αναλαμβάνει την οργάνωση του ταξιδιού και του φαγητού σας.

Η Limited edition έκδοση των συσκευών από την By Atelier θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της εταιρίας στο Χονγκ Κονγκ, το Μακάο, την Κίνα και το Βιετνάμ, καθώς και σε επιλεγμένους πωλητές ανά τον κόσμο.
, Samsung Galaxy S5 και Gear Fit, Limited edition από δέρμα κροκοδείλου
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Η κατα τα αλλα οικολογικη samsung με τις συσκευασιες απο το ανακυκλωμενο χαρτι και την χρησιμοποιηση πλαστικου στις συσκευες της;

manos.d

θα 3ερασω

Dimitrinho

Συγχαρητηρια στο τμημα design της samsung μετα την σχεδιαση αλα hansaplast βγαζει και αλλο πανεμορφο σχεδιο

GeoChiosGR

Για πρωταπριλιάτικο φάση θα είχε, για πραγματικότητα απλά τραγικό…..

kilplix

Κραξτε επειδη δεν μπορειτε να αγορασετε.. logic…και το καπακι “leather” σε ολα τα reviews που βλεπω του εξωτερικου τους αρεσει πολυ και δινει premium ποιοτητα, μονο εδω στην Ελλαδαρα δεν μας συγκινει τιποτα..

Peter

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ @Τom
ΕΣΧΟΣ

Γιάννης

@GeoChiosGR στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο . Χωρίς πλάκα . <> ΤΟΠ … Υπηρεσιών θυρωρού … Άχαχα. Α ρε σαμυ …

μιχαλης

Διαβάστε πρώτα την είδηση. Αυτό το απαίσιο πράγμα που χρησιμοποιήθηκε δέρμα ζώου για να φτιαχτεί είναι δημιούργημα γαλλικής εταιρίας. Δεν έχει καμιά σχέση η Samsung με αυτό.

Κώστας

@kilplix ειλικρινά και βάλε τη λογική σου… είναι δυνατόν να αρέσει σαν ιδέα σε κάποιον άνθρωπο το να έχει το κιντητό επένδυση από δέρμα ζώου… εμένα προσωπικά με αηδιάζει! Δηλαδή επειδή αυτό θεωρείται ώς prenium στο εξωτερικό πρέπει να το υιοθετήσουμε όλοι?

bill

μας αηδιάζει στο χέρι. στο πόδι όμως? αν ηταν παπουτσάκι?

Κώστας

Είμαι 16… είτε παπούτσι ήταν είτε παλτό είτε παντελόνι ή οτιδήποτε άλλο προσωπικά με αηδιάζει άσε που το θεωρώ κακόγουστο!

yiannis

@bill ελιωσα στα γελια με το σχολιο σου

Γιάννης

Πορτοκαλί. Δέρμα. Κροκόδειλου. Ας το επαναλάβουμε φωναχτά μήπως και αντιληφθούμε το μέγεθος της κακογουστιάς. Και πάνω που νόμιζα πως το S5 δεν μπορούσε να γίνει πιο άσχημο…

Nio

Εκτος του οτι δεν υπαρχει πορτοκαλι κροκοδειλος…. (εκτος αν ειναι απο αλλον πλανητη)
Το χρωμα ειναι οντως κακογουστο. Για να μην πω η κακογουστια σε ολο της το μεγαλειο….!!!!
Αν ειναι βαμμενο οντως δερμα κροκοδειλου τοτε ντροπη τους. Τιποτα αλλο δεν εχω να πω. Αν ηταν δερμα απο ενα ζωο που το τρωγαμε πρωτα κ ετσι κ αλλιως παει χαμενο οκ.
Αλλα αν ειναι να σφαζουμε ετσι κροκοδειλακια για καποιους κακογουστους gay η samsung θα πρεπει να βαλει χερι.

Spyros

Αρε σουργελο έχει καταντήσει η samsung

theo

@Nio φίλε Nio θέλω να σε πληροφορήσω ότι σε όλο τον κόσμο τρώνε κροκόδιλους. κυρίως σε αυστραλία σαν κύριο πιάτο και ιαπωνία σαν μεζέ!ένας γνωστός που δοκίμασε μου είπε μοιάζει αρκετά με κοτόπουλο!

anergos13

Μην γραφετε. ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ …δεν εχει Kαμια Σχεση η Samsung…Ελεος!!!!!

Aris64

Και βέβαια τρώει όλος ο κόσμος κροκόδειλους,αφού τωρα που είναι Πάσχα οι Ελληνες της Αυστραλίας τον σουβλίζουν κιόλας.

Nio

Μπραβο.! Και εγω στην ταρατσα μου εχω ενα κοτετσι με κροκοδειλους.
Απλα νομιζα οτι μονο εγω τους ετρωγα. Καλη φαση.
Τωρα θα βαλω και κουναβια γιατι η samsung μου εχει παραγγειλει κατι S5.

JohnGR

Άντε να λυσσάξουν οι οικολόγοι!

tech21man

Κατα βαση περα απο το πλαστικο, τι να βαλεις σε κινητο? Απο τη μια λες μεταλλο που οντως εινα πιο upmarket και ας θυμιζει χυτρα fissler το htc one. Αρκετοι φιλοι μου εκφραζουν ενδοιασμο παντως γιατι μερικοι με αλουμινενια κινητα καταφεραν και τα βουλιαξαν ενω κανενα δεν διακρινεται σε SAR. Απο την αλλη το γυαλι μου φαινεται η αποτυχια. Optimus g, nexus 4 και ενα σωρο iphone αν δεν ειναι θηκαρισμενα (τα lg και με θηκη) παρα το ομορφο του πραγματος μετα απο καιρο ηταν χαλια, κομματακια λειπαν, ρωγμες. Θηκη λοιπον. Σα να μην το εχεις. Αυτη την ιστορια με το pleather της samsung εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει. Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι ο φακος εξεχει. Θες δεν θες θα τον φας στην καφετερια η οπουδηποτε. Στο τελος, θα την περασεις την θηκη η οποια η θα ειναι αστεια σα τη γαλοτσα που χρησιμοποιουν οι καθαριστριες η θα ειναι κανονικο δερμα (οποτε ποιος ο λογος…) η θα ειναι κατι σαν filofax (αυτα που κοροιδευαν στους χρηματιστες τη δεκαετια 80-90 και υποτιθεται οτι αντικαθιστουν τα κινητα χα χα)…Κανε ρε samsung το καλο, βαλε πλαστικο στιβαρο αν θες βαλε και μεταλλικη πλατη (το πρωτο omnia w ειναι ενα ωραιο παραδειγμα)… Συνέχεια »

Πανος

https://www.gsmarena.com/iphone_5_with_gold_and_diamonds_surfaces_costs_you_153_million-news-5852.php

Δηλαδή πχ αυτό είναι πιο καλόγουστο οκ… (τυχαίο παράδειγμα) .Απλά δεν χρειάζεται τόση χολή

Λευτέρης

είναι αστείο να κραζετε από τη στιγμή που δεν έχετε διαβάσει το άρθρο.Αν το διαβάζατε θα βλέπατε πως το διαθέτει η εταιρία By Atelier.

tiamat

το βρισκω πανεμορφο οπως μαρεσει και το δερμα φιδιου ασχετα αν δεν ειμαι ο alice cooper να το χρησιμοποιω στο ντυσιμο μου. παντως ειναι εκκεντρικο και για “λιγους”

και σιγα τωρα μην λυπηθω τα κωλοφιδα και τους κροκοδειλους που ξερω οτι αν με πετυχουν στο δρομο τους θα με κανουν τρυπητο ιδιο σαν τη πλατη του… s5 !!

Manolis

παιδιά δεν είναι οδηγίες για ηλεκτρική συσκευή που δε διαβάζει κανείς, είναι ένα άρθρο, ναι άρθρο που λέει για μια γαλλική εταιρεία που πουλάει κάτι.. Δηλαδή αν εμένα μου καρφωθεί και φτιάξω το ίδιο από δέρμα κεραμιδόγατας θα λέτε ότι πάλι η κακιά samsung φταίει;;;;

Sot11

Αίσχος! *Και δεν αναφέρομαι μόνο στην εμφάνιση του κινητού.

Kώστας

Ειλικρινά οι “κροκόδειλοι” ( αλιγάτορες λέει) και τα παλιοφιδα @tiamat δε χρειάζονται να μπουν στο ντύσιμο σου ούτε κανενός ασχέτως αν γίνεται! Εδώ και αν μιλάμε για ανωμαλία και δε χρειάζεται να είσαι οικολόγος για να το διακρίνεις αυτό… ( για “ανθρώπους” μιλαώ)

Aris

Tiamat μου φαίνεται πως βλεπεις πολλές αμερικανικες ταινίες του στυλ anaconda και κατι αλλα b-movies με πελώριους ανθρωποφαγους κροκόδειλους !σου συνιστώ να παρακολουθείς και κανα ντοκιμαντέρ που και που μηπως και καταλάβεις πως δεν εισαι μόνος σε αυτόν τον πλανήτη…κλασσικε νεοέλληνα!

JohnWave

Μήπως δημοσίευσαν αυτό το τερατούργημα για να φαντάζει πλέον όμορφη η original πλάτη του S5 ? :-p

γεο123

ήσουν κροκόδειλος, κροκόδειλος κροκόδειλος ο έρωτας μας ήτανε επωδύνως

sosimple

Απο δερμα ΒΟΔΙΟΥ λεει η θηκη.. Τυχαιο? Δε νομιζω.. 🙂

aggelos

Ολα τα πορτοφολια και οι τσαντες που exουν οι γυναικες,απο δερμα δεν ειναι;Αλλα τι λεω τωρα σε κολλημενους.
Και οι κροκοδειλοι,ειναι απο φαρμες.

tiamat

παρακαλουνται θερμα ολοι οι techblogers με ιδιαιτερες οικολογικες “ανησυχιες” να μη φανε αυριο αρνακι ,μαγειριτσα και κοκορετσακι, ως δειγμα καλης θελησης!!και ετσι να δωσουνε το λαμπρο παραδειγμα σε ολους εμας τους υπολοιπους που ειμαστε λιγο αναισθητοι με τα ζωακια…

αντε καλο πασχαααα…!!!!

minas

Οι κροκόδειλοι που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία εκτρέφονται για το λόγο αυτό, οπότε δεν βλέπω την διαφορά από το κλασσικό δέρμα που φοράμε όλοι παντού. Από κει και πέρα είναι θέμα γούστου, το δερμα βάφεται σε ότι χρώμα θες. Το συγκεκριμένο μου άρεσε. Η τιμή υπερβολική όμως, ακόμα και για δέρμα κροκόδειλου.

Tom

Χωρις παρεξηγηση αλλα το επιχειρημα “το ταδε ζωο εκτρεφεται για αυτον τον λογο αρα τι αγωνεστε” ειναι οτι χειροτερο παιζει και το ακουω απο πολλους και για διαφορους λογους. Εκτος της περιπτωσης που θα δεχοσασταν πχ να γεννιουνται ανθρωποι μονο και μονο για να τους χρησιμοποιησουμε για τα οργανα τους, αρα να εκτρεφαμε ανθρωπους για μοσχευματα, ουτε οι ιδιοι δεν πιστευετε το επιχειρημα σας.

Χωρις παρεξηγηση απλα το λεω μηπως δεν εχετε σκεφτει καποια πραγματα σωστα και με αφορμη αυτο το σχολιο τα ξανασκεφτειτε. Και δεν το λεω μονο πισω απο πληκτρολογια και ουτε το παιζω διαδικτυακος ηρωας εχω διαφωνησει με παρα πολλα ατομα οταν η συζητηση τα φερνει ετσι ωστε να χρησιμοποιηθει το εν λογω επιχειρημα. Ειναι απλα παραλογο παιδια χωρις πλακα..

LeTak

Πονεσαν τα μάτια μου και βγάζουν κροκοδείλια δακρυα από το ασχημότερο κινητό της χρονιάς που κατάφερε να γίνει ασχημότερο, αλλα και από κάποια “πανέξυπνα” σχόλια που διάβασα…καποιοι λέτε ότι η Samsung δεν έχει καμια σχέση με αυτό…η ερώτηση μου είναι η εξης: Ποιος νομίζετε έδωσε την άδεια στην γαλλική εταιρεία εταιρία να το φτιάξει; ή μήπως νομίζετε ότι πήγαν νύχτα στο εργοστάσιο οι Γαλλοι και πήραν τις πατεντες του S5 κρυφά από τη samsung; το ίδιο μου κάνει αν είναι από κροκόδειλο, από καμήλα ή από ιερή αγελάδα της Ινδίας…ειναι ένα ακομα κακόγουστο αντικείμενο για άτομα που πιστεύουν ότι το κιτς είναι γούστο. Σε οποιους αρέσει πρέπει να το κοιτάξουν και όχι, καμια φορά το άσχημο και κακόγουστο είναι αντικειμενικό και όχι υποκειμενικο…και μην με προκαλέσετε να δώσω αλλο παράδειγμα…

Theodore

Oi τσαντες,τα παουτσια και τα πορτοφολια απο δερμα κροκοδειλου,που φορανε αβερτα οι,πλουσιες,ειναι κατι αλλο;
Και το τι ειναι αισθητικα καλο,ειναι απλως θεμα γουστου,οποτε το μονο που μπορεις να πεις,ειναι οτι εσενα προσωπικα,δεν σου αρεσει,οποτε καποιος αλλος,θα πει,so what.

minas

@Tom.Ενδιαφέρον θέμα θίγεις αλλά για άλλο αντικείμενο! Τέσπα με κίνδυνο να βγω εντελώς off topic θα ήθελα να πω οτι ο άνθρωπος είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας και χρησιμοποιώντας την νοημοσύνη του επιβλήθηκε τόσο πολύ στα υπόλοιπα ζωντανά που θεωρεί νορμάλ να φοράει κομμάτια τους για διακοσμητικούς λόγους. Κανονικά αν τα ζώα το καταλάβαιναν θα ένιωθαν οτι είναι φρικαλέο, αλλά ο κροκόδειλος δεν μπορεί να το αντιληφθεί γιατί δεν έχει αυτή την νοημοσύνη. Όταν λοιπόν εκτρέφονται κροκόδειλοι τουλάχιστον δεν απειλούνται με εξαφάνιση από την τρέλα μας! Αυτά είναι έτσι, σχεδόν από την στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στη γη και δεν αλλάζουν. Αν ήταν αλλιώς θα έπρεπε τότε να νοιαζόμαστε για οτιδήποτε δερμάτινο υπάρχει αλλά δεν το κάνουμε!
Τώρα θήκες κροκό υπάρχουν και για iphone πολλές. Εκεί που έχω εγώ πρόβλημα είναι αν το δέρμα είναι από είδος πιο εξωτικό πχ σαλάχι που δεν εκτρέφεται. Πολλές θήκες για iphone υπάρχουν από πολλά περίεργα δέρματα. Υπάρχει άδεια εξόντωσης κάποιων ζώων άραγε για το δέρμα τους; βρωμάει από παντού το θέμα άστα να πάνε… Γιαυτό λέω το κροκό είναι σχετικά ελαφρύ υπάρχουν πολύ χειρότερα…

Sot

Θα συμφωνήσω με τον @minas. Αν και έχει πάει η συζήτηση off-topic θα σας πω μια ιστορία. Κάποτε στα μέρη μου ήρθαν οικολόγοι και άφησαν φίδια στη φύση όπως οχιές κτλ. Διότι λέει άρχισαν κάποια να εξαφανιζονται. Η ειρωνεία της τύχης όμως έφερε μια οχιά στην αυλή ενός οικολογου με αποτέλεσμα να δαγκώσει το 5χρονο παιδί του και να κινδυνέψει η ζωή του. Από τύχη κατάφεραν να το παν σε νοσοκομείο έγκαιρα. Αυτή η ιστορία δεν έχει σχέση με το θέμα όμως είναι παρόμοια. Ας σκεφτεί ο καθένας με το μυαλό του χωρίς να κρίνει. Μην κρίνεις για να μην κριθεις. Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη σε όλους!

Panos7GR

Άντε περιμένουμε και από γερμανική εταιρία, S5 με επένδυση από δέρμα Εβραίου για τους πλούσιους φιλοχιτλερικους! Business is business my friend! Τα πάντα όλα είναι αποδεκτά για να βγάλουμε φράγκα σε αυτή την κοινωνία. Στο τέλος όλοι θα σφαχτουμε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στο βωμό του χρήματος.

tiamat

δεν ειναι κακο να ειμαστε οικολογοι, αλλα για να δειτε ποσο γελοιοι και επιλεκτικα ευαισθητοι εχουμε γινει οι δυτικοι, μπορει να αγανακτουμε για πταισματα σαν αυτο του αρθρου, ομως ειμαστε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των ιδιων των εταιρειων..
ποσοι απο εσας εχετε απαρνηθει το iphone σας οταν την ιδια στιγμη βγαινουνε νεα απο αυτοκτονιες εργατων στα εργοστασια παραγωγης των iphone στην κινα????
.Ειχα δει πριν καποιους μηνες ενα ντοκιμαντερ που μιλαγε για ενα πρωτογενες υλικο που χρησιμοποιουν οι εταιρειες στα κινητα και το οποιο υπαρχει σε τεραστιες ποσοτητες σε μια χωρα της αφρικης (δε θυμαμαι ποια ηταν) ,στην οποια επικρατουν τεταρτοκοσμικες (ουτε καν τριτοκοσμικες θα ελεγα…) συνθηκες με βασανισμους, πυροβολισμους,θανατους εργατων κατα την εξορυξη του υλικου και ελεγε οτι οι εταιρειες κινητων ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ αυτο το χουντικο καθεστως στη χωρα αυτη (προφανως χρηματοδοτωντας το) για κανουν deal με φτηνη τιμη της πρωτης υλης που χρειαζονται για να φτιαξουν κινητα

Dimitrinho

@tiamat μην κατηγορουμε την apple για τις συνθηκες εργασιας που επιβαλλει η foxconn αλλωστε δεν φτιαχνει μονο iphone και ipad υπαρχουν και τοσες αλλες εταιρειες βλεπε sony microsoft κτλ

Mimis

Παιδιά, έλιωσα στο γέλιο με ορισμένα σχόλια εδώ μέσα!!
Από αξεσουάρ κινητού καταλήξαμε σε οικολογικές διαμάχες!!!
Έτσι, και γω….
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ το μετεωρίτη που έπεσε, προ αμνημονευτων χρόνων, και εξαλειψε τους δεινοσαύρους,έτσι ωστε να επετράπη και σε μας, ως ανθρώπινο είδος, να έχουμε μια θέση στον ήλιο..
Και αφού φτάσαμε ως εδώ, θέλω να μου παράσχει η Γαλλική εταιρεία αυτή, Δωρεάν γυαλιά στραβωμαρας, γιατί από την ασχήμια, έπαθα ζημιά στα μάτια μου.
Αααα… Και η Σαμουσουνγκ επίσης, με αυτά που σχέδιαζει…
Αυτά…

tiamat

@dimi ειναι τοσο λαθος ο συλλογισμος σου τωρα, που ειναι σαν να λες “ε δε πειραζει που αυτος σκοτωσε…υπαρχουν και αλλοι φονιαδες..”
.η ουσια ειναι οτι στον κοσμο αυτο στο 70 και βαλε % υπαρχει πραγματικη δυστυχια και εκμεταλευση (λατινικη αμερικη,ασια,αφρικη) και εμεις τα παρταλια του κερατα ,οι δυτικοι ,για το μονο που ευαισθητοποιουμαστε ειναι με οικολογικες μ… τυπου “αχχ!!! οι κακομοιροι οι κροκοδειλοοιιιιι…”

Ιωάννης

minas, tiamat +1
tom -1
Πολύ κράξιμο ρε παιδάκι μου έλεος!!
Καλό μου φαίνεται αλλά όχι για τους κοινούς θνητούς, απευθύνεται σε λεφτάδες.
Προσωπικά αν ήμουν κι εγώ τέτοιος δε θα με χάλαγε στην συλλογή μου μαζί με
Vertu Ti και iphone 5s 64gb gold να είχα s5 limited edition απο δέρμα κροκόδειλου.

Nio

Ακου λογικη…!!!!
Το θεμα δεν ειναι οτι αφου αλλου επικρατουν χειροτερες συνθηκες δεν μας νοιαζουν τα υπολοιπα.
Γιατι οταν βιασουν το παιδι σου εγω θα λεω “δικο μου ηταν?”
Η οταν καιγεται το σπιτι σου εγω θα λεω “δικο μου ειναι? Σιγα μην χαλασω τον πυροσβεστηρα μου!” Ωραια ανατροφη σας εχουν δωσει οι γονεις σας. Μπορειτε να συμβαλετε στην καλυτερευση της κοινωνιας μας με εμμεσους και με αμεσους τροπους η μπορειτε απλα να ειστε θεατες.
Ξερετε κατι?? Απλα να ευχεστε οταν θα πεσετε σε αναγκη να μην βρεθει καποιος ομοιος σας μπροστα…… Η ποσο μαλλον ενας “πορτοκαλι” κροκοδειλος.

lak,9

όχι ότι θα το έπαιρνα ποτέ με την τιμή της κανονικής έκδοσης πόσο μάλλον αυτής, αντί να βελτιώσουν αυτήν την φαινομενική πλαστικούρα βάζουν και δέρμα αλλά διάλεξαν λάθος, πρόβατου έπρεπε να έβαζαν….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6: Απογοητευτικά τα νέα για το σύστημα κάμερας

Η πιο πρόσφατη δημοσίευση του leaker Ice Universe παρουσιάζει μια απογοητευτική εικόνα για το Galaxy Z Fold 6 της Samsung.