Samsung Galaxy S5, ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Lollipop στην Ευρώπη

Καλά τα νέα για τους κατόχους της ευρωπαϊκής έκδοσης του Samsung Galaxy S5 με αριθμό μοντέλου SM-G900F, το οποίο ξεκίνησε να λαμβάνει επίσημο OTA update σε Android 5.0 Lollipop. Αυτή τη στιγμή η αναβάθμιση ξεκίνησε από την Πολωνία και πολύ σύντομα αναμένεται να επεκταθεί και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Το Samsung Galaxy S5 είναι η πρώτη συσκευή της Samsung που αναβαθμίζεται σε Lollipop καθώς το update προηγήθηκε ακόμη και του Samsung Galaxy S4 Google Play Edition το οποίο θεωρητικά θα έπρεπε να είχε αναβαθμιστεί πρώτο. Η επόμενη συσκευή που θα πάρει Lollipop περιμένουμε να είναι το Samsung Galaxy Note 4 αν και δεν γνωρίζουμε πότε.

Ήδη έχουμε δει από videos πως μοιάζει η φετινή ναυαρχίδα της Samsung με Android Lollipop το οποίο φέρνει μεγάλη αλλαγή στο user interface με το λεγόμενο Material Design. Από θέμα νέων features έχουμε νέα lockscreen με notifications support, tap & go, priority mode, heads-up notifications, Smart Lock, MirrorLink και άλλα. Επίσης, περιμένουμε πολύ καλύτερη και πιο γρήγορη απόδοση.

samsung galaxy s5 lollipop, Samsung Galaxy S5, ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Lollipop στην Ευρώπη
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Το δικό μου είναι γερμανικό! Θεωρητικά απο εβδομάδα.

Γιώργος Κ.

Ένας φίλος έχει nexus 5 και μετά το lollipop η απόδοση της μπαταρίας έπεσε αντί να μεγαλώσει και δεν έχει καν amoled οθόνη το εν λόγω κινητό. Φανταστείτε το s5 και γενικά όσοι έχουμε super amoled οθόνες (κάτοχος not3)

hobbit

Για το s4 galaxy πότε θα ξεκινήσει;;;

Στράτος

Ρε παιδιά για το Samsung το 3 πότε θα αρχίσει η αναβάθμιση?

@ ΣΤΡΑΤΟΣ

Φίλε άκουσα οτι το S3 θα την πάρει την αναβάθμιση λίγο πριν τα Χριστούγεννα! κάτι σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο! κι εγώ αυτή περιμένω! ΩΡΑΙΑ Ε?

themis

Να ρωτησω κατι ποτε θα παρει αναβαθμιση to samsung galaxy s5 mini

slk

Το S3 δεν παίρνει Lollipop. Κοιτάξτε να δώσετε βγάλετε κανένα ευρώ από την καβουροτσεπη σας αν θέλετε Lollipop

Chris

Ξέρει μήπως κάποιος πως μπορώ να κανω αναβάθμιση σε rooted gs5????
Παρακαλώ κάποιος!?

Ηλιας

παιδιά το s3 δεν θα πάρει αναβάθμιση

Sir Viroz

Λοιπόν μάγκες κάντε όλοι στην άκρη, θα πάρω το 6αρι το iphone και θα κάνω θραύση. Θα πω το Γιαννάκη να μου κάνει ένα φραπέ και θα μπω να το παραγγείλω. Μπορεί να πάρω και δεύτερο για τη γκόμενά μου που θα παντρευτούμε σε λίγες μέρες. Εχω λεφτά, πολλά λεφτά. Xτες αγόρασα και μια slk με δερμάτινες ρόδες και δερμάτινη μηχανή και δερμάτινα παράθυρα.

Αγγελος17

καλησπερα! εχω το galaxy s5 G900F αγορασμενο απο skroutz! αλλα ειναι απο πολωνια..η αναβαθμιση δεν μου εχει ερθει! τι παιζει?μηπως ξερει καποιος?

Dami

@slk δεν ξεραμε οτι πρεπει να πληρωνουμε καθε εξαμηνο για να εχουμε αναβαθμισεις…Εδω δεν πηρε 4.4…Να ευχαριστησουμε λοιπον εσενα για την ευφυεστατη ιδεα σου ή την samsung για την μηδενικη υποστηριξη των ναυαρχιδων της?
Παλι καλα που υπαρχουν και developers με αλλες αντιληψεις και υποστηριζουν ακομα S3 και S2 αλλιως θα γινομασταν θυματα των εταιριων

gt77

Δεν πιστεύω να φάμε καμιά φρίκη με τη μπαταρία με την καινούργια έκδοση. ..

Sotos

Γειά σας. Εγώ έχω το Exynos Octa-core (SM-G900H). Ξέρουμε πότε και αν θα βγει η αναβάθμιση; Είμαι στο 4.4.2 και το κινητό το πήρα από Αμερική.

Makis

Ποιο S3 βρε σεις; Σιγά μη πάρει και το S2.

Dimitris

Πέρασα το πολωνικο lollipop σε ενα s5 φίλου και παει μια χαρα

https://www.youtube.com/watch?v=MxY3U0fYcPo

stevakos

@Dimitris το s5 του φιλου σου ειναι Ελληνικο firmware ?

Dimitris

@stevakos Το S5 του φιλου ηταν του δικτυου 3 uk (το αγόρασε απο σκρουτζομαγαζο) και καναμε στην αρχη πριν βγει το lollipop επαναπρογραμματισμο με firware αγγλιας debranded γιατι δεν ηθελε να βλεπει το λογοτυπο, και μολις ειδαμε το πολωνικο lollipop to kaname me to ODIN… ολα καλα μεχρι τωρα, μου λεει οτι και το δαχτυλικο αποτυπωμα δουλευει πιο καλα απο οτι πριν που ειχε κοληματα…

Αλέξανδρος

Παιδιά εγώ έχω galaxy s5 μοντέλο Ιταλίας από skroutz και δεν έχει πάρει ακόμα αναβάθμιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.