Samsung Galaxy S5 mini, εμφανίζεται με 4.8″ HD οθόνη, Snapdragon 400 και 8MP κάμερα

Το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy S5 mini εμφανίστηκε χθές από τον @evleaks σε μια φωτογραφία τραβηγμένη από οθόνη υπολογιστή. Σήμερα εμφανίζεται και πάλι στο GFX benchmarks με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και την κωδική ονομασία SM-G800H η οποία θεωρείται ότι ανήκει στο Samsung Galaxy S5 mini.

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές είχαμε δει ότι το Samsung Galaxy S5 mini θα έχει 4.5 ιντσών οθόνη ενώ το περσινό Samsung Galaxy S4 mini είχε 4.3 ίντσες.

Ωστόσο το SM-G800H εμφανίζεται με 4.8 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720×1280 pixels, quad-core Snapdragon 400 επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4 GHz, 16 GB εσωτερική μνήμη, 8MP εξωτερική κάμερα με δυνατότητα 1080p video recording και 2MP μπροστινή κάμερα. Όσο για το λειτουργικό του σύστημα, φαίνεται ότι θα τρέχει με Android 4.4.2 KitKat.

, Samsung Galaxy S5 mini, εμφανίζεται με 4.8″ HD οθόνη, Snapdragon 400 και 8MP κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

και δεν παιρνεις το s3 με 200 euros ιδια χαρακτηριστικα εχει πανω κατω….

phoenix

ΟΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ S3…ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ Τ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ??

kostas

Στα λεφτά που θα βγει αγοράζεις p7 η one+one και έχεις αφρό.

jonjon

Βάλε τουλάχιστον των 600αρι.

Mimis

.. Α’γεια σου, @phoenix!!
Σωστός! 😉

Νίκος

Mini στις 4,8″;; Προφανώς το mini χαρακτηρίζει μόνο το hardware και όχι το μέγεθος! Μου φαίνεται ότι σε λίγο καιρό θα βγουν και τα super mini κοντά στις 4″! Μας λείπουν συσκευές όπως το z1 compact και απ´τις άλλες εταιρίες..

Γιάννης

Αν το συγκρίνεις με το S5 και το Note 3 τότε όντως είναι mini. Συσκευές με μικρές οθόνες 4.3″ δεν μας λείπουν καθόλου , υπάρχουν αρκετές στην αγορά.

kostas80

το μονο σωστό mini είναι το xperia compact(αν θεωρούνται mini τέτοια μεγέθη) το μονο που δέχομαι ως mini-mid είναι τα specs

Darth

καλά βλέπουν τα ματiα μου? εχει των Qualcomm MSM8226 που είναι ίδιος σε επιδώσεις με των Exynos 4412 του s3? ιδιο οθονη κλπ κλπ

δλδ έχουμε και λέμε είναι ένα μικρο κλικ αναβαθμισμένο s3?

Vag02

Εχουμε μπλεξει το mini με το lite απ οτι φαινεται…

Mixalis

Ενα S3 με 4.4.2 και 1.5 g Ram,δεν ειναι κακο! Μπορει να ειναι κ αδιαβροχο! 😉

Γιάννης

S3…
Exynos 4412 Quad
CPU Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9
GPU Mali-400MP4

Τώρα αν αυτό είναι ίδιο με Snapdragon 400 , adreno 305 ok δεν το νομίζω αλλά δεν θέλω και να στεναχωρήσω κανέναν. Η Samsung πάντως κυκλοφορεί σε κάποιες αγορές και το S3 neo το οποίο είναι πιο κοντά σε προδιαγραφές με το S5 mini.

ΚωσταςD.

Αν ειχε τον APQ8064T 4core 1.7ghz krait 300, Adreno 320 96 ALU 400mhz 86 gflops, το συζητουσαμε… θα ειναι και πανακριβο… θα συμφωνησω και με Darth.
Και θα πω ακομη σαμσουνγκ μονο η αμολεντ σε σωζει…

dimmis

+1 Γιάννης..
και εσείς όλοι που μιλάτε για κινητά φάντασμα πχ one+one, και άλλες κινεζιλες.
Το κινητό δεν είναι μόνο cpu και ram…

Enzo

Εγώ προβλέπω ότι το S7 mini θα ειναι ίδιο με το τωρινό S5!!! Καλά πάμε!

ΚωσταςD.

Μιας και γνωριζεις καλα το θεμα απο οτι φαινεται Γιαννης για πες και σε εμας που ειμαστε ασχετοι ποσο πιο γρηγορος ειναι ο 400αρης απο τον 4412;;;; δηλαδη τι πιστευεις οτι ειναι η adreno 305 σε hd αναλυση; σου λεω οτι στο l9 2 (adreno) που εχω το asphalt 8 σε ρυθμιση low ειναι οκ σε medium ψιλοπαλευεται σε high αντε γεια… και δεν θα ειναι κανα κινητο των 200-250 ευρω αλλα 400-500 το s5 mini. Ενα ελαχιστα αναβαθμισμενο s3 ειναι κανει μπαμ…

dimmis δεν μιλαμε για κινητα αλλα για smartphone. Αν θες απλως κινητο ψαξε για κανα 3310…. Μη δινεις τζαμπα λεφτα σε ελαχιστα αναβαθμισμενα smartphones διετιας. Οι κινεζοι απεδειξαν το μεγαλο τζιρο των μεγαλων ονοματων εταιρειων εχω να πω…

dimmis

Ναι ξερω οτι ειναι smartphone.

Οι πωλήσεις δεν σημαίνουν πως είναι κάτι ποιοτικό – καλό..

Και δεν μιλάω με αερολογίες γτ έχουν περάσει απο τα χέρια μου αρκετά smartphone, όπως και αρκετά κινέζικα, πχ Zopo ZP998

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.