Samsung Galaxy S5, Δείτε ακριβώς που φαίνεται στα 4 χρώμάτα του

Το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Απρίλιο σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα charcoal Black, shimmery White, electric Blue και copper Gold. Σίγουρα θα τα έχετε δει στις επίσημες press φωτογραφίες αλλά και στα βίντεο του TechblogTV όμως εκεί δεν αποτυπώνεται ακριβώς ο χρωματικός τους τόνος.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί θα καταλάβετε ακριβώς πως φαίνονται τα χρώματά τους. Δείτε την και πείτε μας γνώμη.

Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S5 χρώματα, Samsung Galaxy S5, Δείτε ακριβώς που φαίνεται στα 4 χρώμάτα του

Samsung Galaxy S5 χρώματα, Samsung Galaxy S5, Δείτε ακριβώς που φαίνεται στα 4 χρώμάτα του

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τομ

Εκτος απο το αθλιο εμετι τα αλλα ειναι ωραια χρωματα.

Panos

Μονο το ασπρο παλευεται λιγο που κρυβει τη φτήνια της ποιοτητας κατασκευης.

Bora

Ο ιδίως σαν σχεδιαστής και έχω μιλήσει και με άλλους επαγγελματίες όλοι συμφωνούμε ότι το πίσω μέρος είναι μια αηδία που ένα πεντάχρονο παιδάκι θα έκανε καλύτερη δουλειά. Απορώ πώς μία εταιρία με άπυρα λεφτά και σχεδιαστές κατάφερε να σχεδιάσει κάτι το τόσο άσχημο.

Johnny

Το μπλε μου αρέσει περισσότερο σαν χρώμα αλλά το άσπρο είναι η καλύτερη επιλογή γιατί κρύβει κατά κάποιον τρόπο τις τελείες που καταστρέφουν το πίσω μέρος.

Το χρυσό μοιάζει με τσιρότο!!!

Emmanuel

Πάρτο ένα και χτύπα το άλλο!!!! Κάθε φορά που το βλέπω μόνο αυτό σκέφτομαι… Αλλά που θα πάει θα το πάρει το μήνυμα η Sam…

Μιχάλης362

Το μπλε είναι ωραίο!

Nickolas

Πέρα από το ας πούμε χρυσό, τα υπόλοιπα είναι ωραία χρώματα, η πλάτη όμως αυτού του κινητού δεν τρώγεται με τίποτα. Αν το αγόραζα θα έπαιρνα με τη μία θήκη.

Branikas

Το μαύρο μου φαίνεται μακράν το καλύτερο. Άλλο κοντά μπορεί να μην είναι και τόσο χάλια

GiannisMix

Η μεγαλύτερη μακακια που έχει κάνει ποτέ στο σχεδιασμό κινητού μια εταιρεία. Εχει χάσει πολλούς πελάτες μονο κ μόνο απ το σκατοdesign…

Sot11

Το άσπρο κάπως βλέπεται, τα αλλα χρώματα όμως το κάνουν πιο καρακιτσαριο απο ότι ειναι….. Καλά το πορτοκαλοχρυσοαηδιοεμετι δεν το σχολιάζω καν!

GiannisMix

Τουλάχιστον η sammy μας προσεχει… εβαλε τον αισθητήρα για να παρακολουθούμε την υγεία μας μη πάθουμε τπτ ξαφνικά απ το αισχος που θα αντικρίσουμε κάνοντας το u boxing της δικης μας συσκευής

Θήκη κατευθείαν.

Charis

Ευτυχώς το καπάκι θα ναι αποσπομενο και θα βρουμε κατι καλύτερο σχεδιαστικά στο ebay!

andrew

σαν το s4 τιποτα απο εκει και μετα μονο τα χαρακτιρηστικα ειναι καλυτερα ααα και στο s5 μου αρεσει το μαυρο μιας που τεροιαζει με το χαλι του κατωχος s4 galaxy

sosimple

Το πρασινο μου αρεσει! 🙂
Περα απο την πλακα, το μπλε ειδικα που εχει μια γυαλαδα δε με χαλαγε. Το ντιζαιν με χαλαει και το μεγεθος.

Κωνσταντίνος

Φαγωθήκατε μωρέ με το καπάκι αν είναι δυνατόν.. Ποιος αγοράζει 700 ευρώ συσκευή εξαιτίας του καλύμματος της ; Κάντε σοβαρότερες συγκρίσεις μεταξύ των προιόντων που θα εργάζεστε 2 μήνες για να αγοράσετε.

Andreas

Για μένα το μόνο που είναι κάπως όμορφο είναι το μπλε

dark_master

Τα μπλε κ μαύρο μου αρέσουν. Το λευκό μου είναι ουδέτερο. Για το χρυσό…απλά ασχολίαστο!

greg

το πισο εiναι χαλια

konstantinos99

Μαλλον ειμαι ο μονος που του αρεσει το καπακι. Φαινεται σα να εχει πιο μαλακη υφη, ισως κ σαν επενδυση δερματίνης. Αντιθετα αυτο που με χαλαει ειναι το παλαιομοδητικο ασημι πλαισιο.
Οχι οτι θα το παρω απλα κουβεντα να γινεται.. 🙂

Johnny

@GiannisMix +1 το δεύτερο σχόλιο σου είναι επικό!

Theodore.

Αμα δεν σας αρεσουν τα καπακια,αλλα σας αρεσει το τηλεφωνο,υπαρχουν δυο λυσεις.
Η μια,ειναι να βαλετε θηκη,που θα το κανετε κατα 85% στατιστικα.Η αλλη,ειναι να αγορασετε μια αλλη,απο καποιον Κινεζο,που θα σας αρεσει περισσοτερο.
Τιποτ’αλλο;

sosimple

Η 3η λυση ειναι να παρεις αλλο κινητο.. Αν οχι καλυτερα, υπαρχουν τουλαχιστον ισαξια. Γιατι να παρεις κατι που δε σου αρεσει;

V Ambos
GiannisMix

Αντικειμενικα η Σαμμυ μπορεί να κατασκευάσει το υπερκινητο με απιστευτο design καθώς και δυνατοτητες. Ωστόσο συνεχώς αναλώνεται και όλο βγαζει κ πιο φτηνιάρικη τη σειρά S. Προωθεί περισσότερο τα ΝΟΤΕ τελευταία. Βγαζει φτηνιάρικα S με σκοπό να βγαλει μια νέα σειρά designατη με specs και να πεις ουαου.. Ειδικά όσοι έχουν κριτήριο σύγκρισης τα S τότε θα πουν 10 φορές ουαου. Με αυτο το τρόπο θα κανει τρελες πωλήσεις στην νέα σειρά αφου θα δειχνει να είναι τρομερή σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντελα καθώς επίσης και να καταργησει την S γιατι όσο να πεις κουρασε και να αφήσει στη πιατσα τη νέα σειρά και τα ΝΟΤΕ.
αυτη ειναι η ταπεινή μου αποψη και αν βγω σωστός περιμένω πρόταση απο τους ανταγωνιστές της σαμμυ 😛
όσον αφορά το αν είναι ωραίο η όχι. Πιστεύω ότι λίγοι περνούν ενα κινητό μονο κ μόνο για εργαλείο. Κατά συνέπεια θες να είναι και όμορφο.

Γιαννης

Τρελαθήκατε μωρέ? Έρχεται η samsung με το S5 και μ αυτό το άθλιο πίσω μέρος, σας ζητά πάνω από 700 €, και αντί να νευριάσετε, συζητάτε πως θα κρύψετε την ασχήμια? Μάλλον κάποιοι εγκέφαλοι έχουν υποστεί λοβοτομή, δεν εξηγείται διαφορετικα! Για μένα όποιος χρήστης επιλέξει τώρα ν αγοράσει κάποιο samsung κινητό με δυνατές επιδόσεις, καλύτερα ας αγοράσει το γνωστό S4!

andrew

+φονω αν και ειμαι κατοχος s4 και φανατικος οπαδος samsung το s5 μπορω να πω οτι με αφηνει αδιαφορο καινοτομια ειναι το iphone 6 εκει μαλιστα υπαρχει διαφορα

Theo

Κι εγώ περίμενα άλλο σχέδιο και υλικό κατασκευής για το s5 αλλά κακά τα ψέματα αυτά που έχει το s5 δεν τα έχει καμιά άλλη εταιρία, και δεν εννοώ τον μετρητή καρδιακών παλμών. Εννοώ γενικά την υλοποίηση που σου δίνει η σαμσουνγκ με το s5. Βλέπω τον άλλο από επάνω να λέει ότι το iphone 6 κάνει την διαφορά, γτ υπάρχει ;;;!!!! Φτάνει άλλο με τις φήμες για μεγαλύτερη οθόνη. Το πρώτο πράγμα που μας κοροιδεύουν οι iphoneακιδες είναι το μέγεθος οθόνης-κινητού. Ξαφνικά θεωρούν βαρετή την οθόνη των 4 ιντών και έχουν και προσδοκίες για μεγαλύτερη. Μη μιλήσω και για τα concept που κυκλοφορούν, όλα ίδια με τα τωρινά ιφον είναι απλα τραβηγμένα και υπέρλεπτα που μόνο η apple μπορεί να το πετύχει ( ειρωνία 😂😂).

Γιαννης

@Theo γιατί επικεντρώνεσαι στους χρήστες i-phone, που στο κάτω κάτω τα i-phone έχουν ανώτερη ποιότητα κατασκευής από τα samsung. Μην χρυσώνεις το χάπι με το S5, γιατί ήρθε η Sony με το Z2 να το σαρώσει σε εμφάνιση και τεχνικά χαρακτηριστικά! Το S5 θα πρέπει να συγκρίνεται με τα Sony Z1 και LG G2, αφού διαθέτουν παρόμοιο επεξεργαστή, ίδια μνήμη, με τη διαφορά ότι τα 2 τελευταία όμως βγήκαν 6 μήνες νωρίτερα και στοιχίζουν φθηνότερα. Κατά τη γνώμη μου έχουν και καλύτερη εμφάνιση.

gadgetakias09

@γιαννης δεν ειναι ετσι μην κοιτας αι λιγο καλυτερο επεξεργαστη το σ5 κτλ. Η σαμσουνγκ εχει ασχοληθεί με το λογισμικό παρα πολυ σαν αποτελεσμα περιμενε να τα πιασεισ γιατι το ζ2 μπορει να εχει τιν μιση δυναμη κτλ απο το σ5 εννοω φιλικο πρπσ το χρηστη σαν αποτελεσμα εαν καταλαβες τι θελω να πω. Φιλικα

Theo

@Γιαννης Τα ιδια ελεγαν και περυσι καποιοι για το xperia z και ειδαμε τις πωλησεις. Δεν χρυσωνω κανενα τηλ καμια εταιρια. Το λεω οτι δεν μπορεις σαν σαμσουνγκ να ζητας για το κινητο ναυαρχιδα σου 700+ € και να ειναι απο πλαστικο. Μην τρελαθουμε. Απλα ο andrew μιλησε για iphone και το σχολιασα. Κι οσο για το z2 η sony ειναι εταιριαρα αλλα δεν μου κανει κλικ να παρω ποτε κινητο της. Αυτη τη στιγμη αυτη τη γνωμη εχω.

Γιαννης

@gadgetakias09 με τέτοια εμφάνιση και τέτοια τιμή, ευχαριστώ, αλλά προτιμώ LG G2 στην ίδια κατηγορία. Όσο για τις προσθήκες της samsung στο λογισμικό, εντάξει δεν είναι η μόνη εταιρια που αφήνει την πινελιά της, και στο κάτω κάτω δεν είμαι πορωμένος να κοιτάω και την παραμικρή λεπτομέρεια software. Αυτά τα αφήνω για εσάς, τους τυφλά υποταγμένους χρήστες.

@Theo ούτε εγώ τρελαίνομαι για τα sony, αλλά το Z2 συγκριτικά με το S5 είναι κλάσεις ανώτερο και εμφανισιακά και τεχνολογικά. Όσο για τις πωλήσεις, ούτε εγώ αμφιβάλλω ότι το S5 μπορεί να τα πάει τελικά καλύτερα απ το Z2, αφού ο μέσος Έλληνας παραμένει αμόρφωτος τεχνολογικά και γίνεται έρμαιο διαφημίσεων και προώθησης συγκεκριμένων συσκευών.

andrewtheo1

Γιαννης τι ειναι το z2 τεχνολογικα? καλυτερο απο το s5? αχαχαχαχαχα τι ρε εμφανισιακα ναι αλλα οχι και τεχνολογικα ειπαμε να εισαι ασχετος αλλα μην εχεις και γνωμη βρηκες ενα forum και γραφεις βλακιες τραβα να μαθεις τι ειναι τεχνολογια και μετα τα γραφεις αυτα

Γιαννης

@andrewtheo1 μάλλον μιλώ με μια samsung ψυχή… Ζ2-snapdragon 801, 3GB μνήμη RAM. S5-snapdragon 800, 2GB μνήμη RAM και πλάτη ποτιστήρι. Άντε γεια ρε!

andrewtheo1

μη δινεις σημασια στα τεχνικα ρε γιατι εχω κανει handson και στα δυο το software της σαμυ ρολαρει πεντε φορες καλυτερα απο το z2 οποτε οπως σου ειπα αν εισαι ασχετος πολυ απλα αλλαξε forum η μη γραφεις βλακιες αααα και δεν μηλας με μια ψυχη samsung εχω galaxy s4 αλλα εχω δοκιμασει απο nokia μεχρι apple τσεκαρω τα παντα γιαυτο σου λεω μη το κες

andrewtheo1

μη δινεις σημασια στα τεχνικα ρε γιατι εχω κανει handson και στα δυο το software της σαμυ ρολαρει πεντε φορες καλυτερα απο το sony οποτε οπως σου ειπα αν εισαι ασχετος πολυ απλα αλλαξε forum αααα και δεν μηλας με μια ψυχη samsung εχω galaxy s4 αλλα εχω δοκιμασει απο nokia μεχρι apple τσεκαρω τα παντα γιαυτο σου λεω μη το κες

Γιαννης

Έχεις δοκιμάσει τα πάντα… αλλά επικεντρώνεσαι κάπου! Πολύ αντικειμενικό ακούγεται! 😛 Αν θέλουμε το πιστεύουμε ότι έχεις δοκιμάσει τα S5 και Z2, αφού δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη… Νομίζω απλά ότι τρολάρεις.

andrewtheo1

εκει μεινε τετοιος μπουφος που εισαι θα κανεις τελεια τον εξωγιηνο

Tom

Φουρτουνακηδες και βροντακηδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.