Samsung Galaxy S5, η Samsung εξηγεί γιατί έχει διάτρητο καπάκι

Το διάτρητο ή με κουκίδες καπάκι του Samsung Galaxy S5 έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις από τότε που η Samsung παρουσίασε τη φετινή της ναυαρχίδα. Όπως έχουμε ξαναπεί το πίσω καπάκι είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα και είναι άνετο στο χέρι καθώς οι «τρύπες» βοηθάνε να μην γλιστράει εύκολα όπως συμβαίνει με τα Samsung Galaxy S4 και Samsung Galaxy S III.

Από τη στιγμή που το Samsung Galaxy S5 είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, υποθέτουμε ότι το συνθετικό δέρμα που χρησιμοποιήθηκε στα Note 3 και Note 3 Neo δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί και εδώ, η Samsung έπρεπε να βρει κάτι διαφορετικό και βρήκε τις κουκίδες.

Πέρα από τις υποθέσεις και τις συζητήσεις που μπορεί να κάνουμε, ο κορεάτικος κατασκευαστής έδωσε τη δική του εξήγηση για το design του πίσω μέρους της συσκευής.
Αυτό που ουσιαστικά λέει επίσημα η Samsung είναι ότι το διάτρητο σχέδιο εξυπηρετεί το αισθητικό αποτέλεσμα της συσκευής αλλά και το κράτημα αφού με αυτό τον τρόπο είναι πιό δύσκολο να γλιστρήσει.

Η εξήγηση της Samsung: «A delicate perforated pattern is applied to the back panel and attached to the elegant frame. The small holes on the panel follow a visual rhythm, providing tactile pleasure to the fingertips when users touch the back of the phone. The S5’s unique cushioning materials deliver a reassuring give when held in the user’s hands. Combined with the perforated exterior and a material soft as sheepskin, the S5 provides a truly optimal grip».

Να πούμε ότι η Samsung φημολογείται ότι ετοιμάζει premium έκδοση του Samsung Galaxy S5 το οποίο θα έχει μεταλλική κατασκευή.
, Samsung Galaxy S5, η Samsung εξηγεί γιατί έχει διάτρητο καπάκι
, Samsung Galaxy S5, η Samsung εξηγεί γιατί έχει διάτρητο καπάκι

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Svigos

That’s what she said……

Island

Kits με προσωπικότητα..

Giorgos

Άσε μας ρε Samsung….

akis

Χανζαπλαστ 750 ευρώ.

ulb

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, όποιος δεν γουστάρει, απλά δεν το αγοράζει!
Ευτυχώς υπάρχουν χιλιάδες τηλέφωνα για όλα τα γούστα.

minas

Εμένα μου αρέσει στην αφή το υλικό αυτό, αλλά μάλλον είμαι μειοψηφία 🙂

stelios

Απο το s5 το μονο που αξιζει ειναι η οθονη, το πιο χαλια εμφανισιακα σαμσουνγκ απο ολα,στα διαφορα μεγεθη που κυκλοφορουν μιας που δεν εχουν καμμια σχεδιαστικη διαφορα μεταξυ τους

σπαμ

Εννοω η apple πρωτοπορησε ακομα μια φορα και το πλαστικο της apple ειναι γαματο ενώ της σαμσουνγκ μαπα μιας και το πλαστικο της apple της το δινουβ εξωγηινοι Δεν εισται καλα πραγματικα εχετε τρελαθει νε το σ5 μαπα κτλ ειναι πολυ ομορφο(αντικειμενικο) το θεμα μου δεβ ειναι εμφανιση αλλα πως γινεται σαμσουνγκ να βαζει μαπα πλαστικο(αντικείμενικα το καλυτερο πλαστικο εχει εμπειρία αγαπαμε πλαστικο) ενω της apple πωπω ειναι φοβερο εκτος απο τις τζεπες χτυπησε και τα μυαλα οικονομικη κριση…. μην κανει κανεις τον κοπο να απαντηση εχω δικιο

Dimitrinho

@σπαμ που το ειδες το πλαστικο στην apple;εκτος αν εννοεις το iphone 5c που κανεις δεν ασχολειται μαζι του ουτε οι ιδιοι οι apple fanboys

jonjon

Πιάστε το στα χέρια σας και μετά σχολιάστε, στην αφή είναι εξαιρετικό.

Johnny

Έγω επειδή το s5 το είδα λιγάκι περνόντας από ένα κατάστημα πρέπει να πω ότι αν και κακάσχημο, το καπάκι έχει λίγο καλύτερη αίσθηση από τα προηγούμενα galaxy (Νote 3,Galaxy s4).Παρά το γεγονός αυτό όμως χρείαζεται κάτι καλύτερο η Samsung για να μας πείσει.

Εννοείται βέβαια πως το πλαστικό του s5 δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το μέταλλο αλλών συσκευών (πχ htc one, iphone κτλ).

@Sot11 +1

greg

Μπορει να ειναι πλαστικο αλλα ειναι ανθεκτηκο πλαστικο οχι σαν κατι αλλες που δεν μπορουμε να το αγγιξουμε χωρις θηκη

doc77

Γουστα ειναι αυτα εμενα μου αρεσει και το εχω παραγγείλει!σε όποιον δεν αρεσει σε αλλη εταιρία και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα……

doc77

και συγνωμη για το δεύτερο σχόλιο αλλα μας πληρώνει καποια εταιρια και δεν το ξέρω…….

JohnWave

Το ματ πλαστικό ( είτε αυτό που είναι σαν γόμα, είτε mat πλαστικό που είχαν τα Lumia παλιότερα ) γλυστρά από το χέρι κυρά Samsung ;;;;; To άψογο μέταλλο που είχες χρησιμοποιήσει για να προωθήσεις τις ναυαρχίδες σου με Bada Os γλιστρούσε από το χέρι;;;;; Ε ρε δούλεμα που πέφτει.

aggelos

παιδια πηρα πριν πριν λιγες μερες s5 και το μονο που εχω να πω ειναι οτι το τηλεφωνο δεν υπαρχει.κι εγω απογοητευτηκα για καποιο λογο οταν το ειδα αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσε να κανει στη τελικη η samsung.ειναι απιστευτα γρηγορο στα παντα.η μπαταρια παει πολυ καλα καμια σχεση με iphone ασε που αν πεθαινεις για λιγο ακομα το γυρνας στο ασπρομαυρο.η καμερα θεικη.η οθονη οτι καλυτερο.η αισθηση αυτου του πλαστικου πολυ καλυτερη απο οτι φαινεται,σαν να κρατας δερματινο ακριβο πορτοφολι.αδιαβροχο ειναι.τα μηνυματα του και η χρηση του πανευκολη και με πολλα features,βασικα θελω καποιος να μου πει τι δεν κανει αυτο το κινητο και τι αλλο θα μπορουσε να βαλει μια εταιρεια αυτη τη στιγμη με τη διαθεσιμη τεχνολογια.για μενα ξεκαθαρη επιλογη

jeanpl

Ασχολείστε με το πλαστικό και ειδικά εσείς με τα iphone που μόλις τα αγοράζετε τα κρύβετε σε 15 θήκες. Εχω χόμπι να αλλάξω συνέχεια κινητό και εχω παρει ολα τα galaxy (s s2 s3 s4) επίσης και τα iphone (3gs 4 4s 5) το μήλο ειναι μονο για εφέ παιδιά ΤΕΛΟΣ.Το μονο καλο ειναι οτι υπαρχουν κορόιδα και εχουν καλη μεταπώληση. Η γυναίκα μου εχει το Νοτε 2 και δεν το αλλάζει.

A.N.

@σπαμ
Αν και είμαι κατά της apple που πληρώνεις πολλά παραπάνω λεφτά και λιγότερες δυνατότητες άπλα το μηλαράκι το τελευταίο σοβαρό μοντέλο που έβγαλε με πλαστικό ήταν το 3gs αν θες τώρα να αναλύσουμε την κατάσταση της σαμσουνγκ πριν 5 χρόνια το μοναδικό μοντέλο που μου έρχεται στο μυαλό και δεν είμαι απολύτως σίγουρος αν είναι καν από τότε είναι το Τ-OMNIA η ομνια ιι .
μιλάμε πολύ μπροστά από δυνατότητες έτσι ?

Ανδρέας

Μην λέμε βλακείες τώρα..
Ότι καλύτερο για εμένα το καπάκι απο πίσω! Οντως δίνει άλλη αίσθηση στο S5! Προσωπικά το γουστάρω παρα πολύ και γενικά το S5 τα σπάει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.