Samsung Galaxy S5, “Επιβεβαιώθηκαν” τα specs, αποκαλύφθηκαν και οι τιμές;

Σύμφωνα με “επιβεβαιωμένες” πληροφορίες της ιστοσελίδας SamMobile, το νέο Samsung Galaxy S5 θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED ανάλυσης 2560 x 1440 pixels. Δεν έγινε γνωστή η διαγώνιος της οθόνης, ωστόσο πιθανολογείται ότι θα βρίσκεται στις φημολογούμενες 5.25 ίντσες. Επιπλέον θα “τρέχει” Android 4.4 KitKat και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις.

Η πρώτη έκδοση θα βασίζεται στο τετραπύρηνο Snapdragon 805 SoC ενώ η δεύτερη, στο οκταπύρηνο Samsung Exynos 6 Octa SoC. Το Samsung Galaxy S5 θα κυκλοφορήσει με πλαστικό σασί και με μεταλλικό. Όσο αφορά στην δεύτερη περίπτωση δεν επιβεβαιώνεται ότι θα ονομάζεται Samsung Galaxy S5 ή Galaxy F ή κάτι άλλο.

Η “πλαστική” έκδοση θα κυκλοφορήσει με τον τετραπύρηνο Snapdragon 805 και θα κοστίζει περίπου 650 ευρώ ενώ η δεύτερη, με το μεταλλικό σασί, θα βασίζεται στο Exynos 6 Octa SoC της Samsung (που θα προσφέρει από ότι λέγεται 4G LTE υποστήριξη) και θα κοστίζει 800 ευρώ. Το Samsung Galaxy S5, σύμφωνα με τις “επιβεβαιωμένες” πληροφορίες του SamMobile θα διαθέτει 16 Megapixels οπίσθια κάμερα, αν και δεν επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS).

Λίγο μετά την παρουσίαση των δύο Galaxy S5, η Samsung θα ανακοινώσει τα Samsung Galaxy S5 mini και Samsung Galaxy S5 Zoom, διατηρώντας την λογική που ακολούθησε πέρυσι. Όσο αφορά στο τελευταίο, η ιστοσελίδα SamMobile αναφέρει ότι θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED 4.8 ιντσών ανάλυσης qHD.

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, “Επιβεβαιώθηκαν” τα specs, αποκαλύφθηκαν και οι τιμές;

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει ένα concept του Samsung Galaxy S5.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

Επειδή σκέφτομαι για να το πάρω το καλοκαιράκι αμα με το καλό περάσω τις παννεληνιες , θα πάρω σίγουρα την πλαστική έκδοση εκτός και αν με εντυπωσιάζει τόσο πολύ που με κάνει να δωσω αυτα τα παραπάνω λεφτά . Πάντως τα χαρακτηριστικά του λίγο πολύ τα ξέρουμε σχεδόν όλα

Εγώ

Σκέφτομαι μιας και έχω ζ1 να περιμένω ως το 2015,6 μήνες για να αλλάξω ή μπορεί πιο νωρίς αν το δώσω στον πατέρα μου .

manolis

Θα χάσει πολύ εάν βγάλει 2 εκδόσεις γιατί ποιο από τα 2 θα είναι η ναυαρχίδα? Μακάρι να μη το κάνει.

Γιωργοςς

παιδια μεταξυ ζ1 και νοτε 3 πιο προτεινετε??

Takis

Z1 επειδή το note 3 είναι ένα πανάκριβο αστείο και μοιάζει με σανίδα του surf

PANOS

@Γιωργοςς και τα δύο είναι καλά κινητά , μένει όμως ποιο σ αρέσει στην αίσθηση του χεριού και αν σε βολεύουν οι 5.7 ίντσες του note 3

Takis

Οχι ότι και το z1 πάει πίσω, όμως είναι πιό μικρό ,καλύτερη κάμερα ,φθηνότερο και βολεύει καλύτερα

kostas

Πήγανε σε ένα μεγάλο κατάστημα πιάσε και τα δύο στο χέρι κοίτα της οθόνες και είμαι σίγουρος ότι θα επιλέξεις το νοτε.

jonjon

Παιδιά πηγαίνετε σε κατάστημα και βάλτε δίπλα ίδια είναι! Άσε που στα bezel του Ζ1 μπορείς να γράψεις Βιβλίο 🙂

jo

Δεν ειναι ιδια.εστω κ αυτη η μικρη διαφορα κανει το z1 πολυ καλυτερο κρατημα κ χειρισμο.Οποιος τα εχει πιασει καταλαβαινει αμεσως.Για αισθηση ποιοτητας δε το λεμε καν.

Savvas

Ως κατοχος Note 3 γελαω με αυτα που διαβαζω. Σανιδα και αστειο κινητο?? Μαλιστα το ακουσαμε και αυτο!!Σε πληροφορω οτι αυτη την στιγμη ειναι το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει σας αρεσει δεν σας αρεσει. Πες τε το οπως θελετε,κινητο, phablet κτλ οπως και να χει ειναι απλα στην κορυφη.Απο εμπειρια χρησης, απο οθοναρα,μπαταρια,το lag αγνωστη λεξη κτλ κτλ κτλ.Σας χαλαει το μεγεθος βολευτειται τοτε με τις οθονουλες να βγαλετε τα ματακια σας!!Note 3 λοιπον και ολα τα αλλα ειναι περιττα. If u go big u never go back!!

doc77

Με το καλό να έρθει …..Τελικά οι τιμές των κινητών, τουλάχιστον των ναυαρχίδων, γίνονται κάθε φορά όλο και πιο αστρονομικές …..στο τέλος θα αγοράζουμε κινητά όσο αυτοκίνητο…..κάτοχος s4 ,αγορά από Γαλλία 450€ new one !!!

antonis

επεσα μεσα σε ολα! πριν λιγες μερες τα λεγα.. το θεμα ειναι η σχεδιαση πλεον.. για να δουμε

Φώτης

Αυτά που κάνει το note 3 δεν τα κάνει κανένα κινητο..Εχει μια μεγάλη διαφορα με το ζ1..Η οθονη ειναι πιο ζωντανή στο note 3..Το δεύτερο πιο φυσικα χρώματα..Τωρα το z 1 εχει κ αυτο φοβερα χαρακτηριστικά..Η κάμερα απο τις καλύτερες που έχουν βγει..Οι φωτογραφίες στο ζ1 ειναι τοπ..Για βιντεο έχουν πει οτι το note 3 τραβάει το καλυτερο που έχουν δει σε smartphone..Εγω ειμαι στο Τσακ να πάρω note 3 αλλα θέλω να δω πως θα ειναι το ζ2 της σονι..

Λευτέρης

Με οικονομίες και πώληση του s4 θα έρθει και το s5! Βάλτε eye scanner να τα διαλύσει όλα!!!!!!!

NINAKOS

δεν εχει ανταγωνισμο το νοτε 3 απλα τσακιζει τα παντα το ποιο ισχυρο και οπως εγραψε το cnet αν θες να πας στα ακρα με κατι ισχυρο νοτε 3 απλα

giorgos one x

Αμα κάποιος θέλει μεγάλη οθόνη ,τραβάει τακτικά βίντεο και θέλει επιπλέον ισχύ παει στο note 3.
Αν κάποιον τον ενδιαφέρει το build quality, το design και τραβαει τακτικα φωτογραφιες θα πάρει το Ζ1.
Και τα 2 κορυφαία με τα + και τα – τους.
Ζ1(αδιάβροχο, ωραίο και εχει κάμερα τέρας)
Αλλά σε σχέσει με note 3 δεν έχει καλη μπαταρια
Το note 3 (s pen,οθοναρα και καλυτερα specs)
Άλλα ειναι ακριβότερο και πλαστικό

nick2010

@Γιωργοςς

Δεν θα σου πω τί έχει το ένα και τί το άλλο, μπορείς να βρεις και μόνος σου τα specs.

Αλλά από την πείρα μου λόγω χρήσης του Note 3, θα σου έλεγα ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πιο ισχυρό κινητό είτε σε ωμή δύναμη είτε σε χαρακτηριστικά.

Το μόνο που θα ακούσεις εναντίον είναι οι ίντσες του (που βέβαια είναι πολύ καλύτερες από τους νεώτερους “γίγαντες” των άλλων εταιρειών), αλλά δικαιολογούνται από τη business στροφή του (εξού και η note μορφή με το διαδραστικό πενάκι).

Εγώ προσωπικά χαίρομαι να παρακολουθώ υλικό στην οθόνη του, είτε internet browsing είναι αυτό είτε ταινίες, videos κλπ. (σε αυτά ιδίως παθαίνεις) και η μπαταρία θα έλεγα ότι δεν απογοητεύει – σε μένα με συνήθη χρήση (κλήσεις, μηνύματα, μπόλικο browsing, φωτο) μου κρατάει πάνω από μέρα.

Πάντως η καλύτερη λύση είναι να πιάσεις και τις δύο συσκευές στα χέρια σου.

Prototype

κλαίω!!!! Apple δύο εκδόσεις πλαστικό και αλουμινίο αν γίνει αυτό οι Κορεάτες θα ξύσουν δόντι.. γνώμη μου ότι θα φάνε τρελλή φόλα!έλεος βρε Samsung!τόσο ψηλά τον αμανέ!και έχω και νοτελι τρομάρα σου!

tiamat

παιδια τα galaxy note δεν ειναι κινητα ειναι θρησκεια .

Το γρήγορο φτιάρι

spec λογικά θα χουν τα ίδια αφού η μόνη διαφορά θα ναι το υλικό κατασκευής.εκτός και αν η σάμμυ θέλει να μας εκπλήξει τελευταία στιγμή αρνητικά,κάνοντας μία τέτοια κωλοτούμπα.

Επαμεινώνδας

Κάτοχος iPhone5S.Πιστεω ότι το S5 θα ειναι φυσικά και πιο καλό από το 5S και το S4 αλλα μην παίρνετε κινητά,όπου σε 2 περίπου πέφτουν οι τιμές τους.Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι να περιμένετε μόλις βγει!

manolis

Παιδια πιο απο τα δυο s5 θα ειναι καλυτερα σε θεμα επεξεργαστή ? Η μεταλλική ή η πλαστική έκδοση ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.