Samsung Galaxy S6: Κατά τον Φεβρουάριο η αναβάθμιση σε Android Oreo

Samsung Galaxy S6 Φεβρουάριο αναβάθμιση Android Oreo, Samsung Galaxy S6: Κατά τον Φεβρουάριο η αναβάθμιση σε Android Oreo

Η Samsung έχει γνωστοποιήσει έμμεσα εδώ και αρκετό καιρό πως το Galaxy S6, η ναυαρχίδα της του 2015, θα αναβαθμιστεί στο Android 8 Oreo. Μάλιστα, πλέον φαίνεται πως μάθαμε και την περίοδο διάθεσης του.

Συγκεκριμένα, κατά την συνομιλία ενός χρήστη με εκπρόσωπο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της Samsung μέσω live chat, ο δεύτερος γνωστοποίησε στον πελάτη ότι η συσκευή θα λάβει την Android Oreo ενημέρωση κάποια στιγμή μέσα στο διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου. Βέβαια, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία. Ο χρήστης θέλησε να σιγουρευτεί πως η συγκεκριμένη πληροφορία αφορά το Galaxy S6, με τον εκπρόσωπο να τον διαβεβαιώνει.

Samsung Galaxy S6 Φεβρουάριο αναβάθμιση Android Oreo, Samsung Galaxy S6: Κατά τον Φεβρουάριο η αναβάθμιση σε Android Oreo

Αν και στο παρελθόν πολλοί συνάδελφοι του προαναφερθέντα υπαλλήλου της Samsung έχουν μεταδώσει λανθασμένες πληροφορίες, η συγκεκριμένη μοιάζει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ειδικά αν συλλογιστεί κανείς πως ο Κορεάτης κατασκευαστής έχει ανακοινώσει την μελλοντική διάθεση του Oreo στα S6 από τον περασμένο Νοέμβριο. Να σημειωθεί πως την ίδια περίοδο (Φεβρουάριο) αναμένεται να κυκλοφορήσει η ενημέρωση και για τα Galaxy S8 / S8+ (ενδεχομένως και για άλλες προηγούμενες ναυαρχίδες της Sammie).

Αξίζει έπαινος στην εταιρεία για το γεγονός πως δεν ξέχασε το Galaxy S6, ένα κινητό που σύντομα θα κλείσει τρία χρόνια ύπαρξης, περιλαμβάνοντας το στα smartphones που θα αναβαθμιστούν στην όγδοη κύρια Android έκδοση. Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου οι κάτοχοι των S6 μοντέλων μάλλον θα απολαμβάνουν τις νέες δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του Oreo.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης Σιαγκούρης

Το 7 Πότε θα πάρει

theo

Για το Note 5, υπάρχει κανένα νέο; Ξέρουμε αν θα αναβαθμιστεί;

Χρήστος

Μαζι με το s6 θα αναβαθμιστει ειχαν βγαλει οτι θα αναβαθμιστει και το note 5 αφου ειναι ποιο καινουργιο απο το s6

NtinosMD

Καλα καλα. Το κοβω για καμια εκδοση του κινητου στη Κορεα. Το οτι ειναι s6 δε μ λεει και πολλα. Model number και τα συναφη για να εχουμε καθαρη εικονα αλλιως δεννν.

One

Καλά το πιστέψαμε… σε 1 μήνα τα χρυσόψαρα θα το έχουν ξεχάσει…

azriel84

Ναι ενώ στο S8 θα το πάρουμε νωρίτερα… Αν η Σάμμυ είχε την λογική της One Plus στο κομμάτι software, θα είχε εκμηδενίσει τον ανταγωνισμό.

George

δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση

αβγδεζηθ

Τι αξιζει ? Επαίνους ? Για το Samsung tab pro 10.1 που το διαφήμιζε με τρέλα ως professional και δεν πήρε ποτέ ούτε μια ενημερωση μένοντας τόσα χρόνια μετά στο kitkat 4.4.2 λες να της αξίζουν κλωτσιές ?? Συσκευή χωρίς ούτε μία ενημερωση αυτή είναι η απατεωφακμπουκγ

antonis95

Αφου στο τελος μονο καλο δεν θα κανει.. θα ειναι πιο αργο απο ποτε. Καθε ενημερωση και χειροτερα 🙂

George

Εγω ακομα κλαιω που η LG δεν εχει δωσει nougat στο G4 (εκτος κορεας) και η sammy δινει oreo στο s6

steliosm

μην αγγχωνεστε,αυτοιι που ειιναι πολλα χρονια πρωτοι και καλυτεροι πανττα θα αντιμετωπιζονται με ζηλεια και φθονο.δηλαδη σαμσουγκ,apple,ολυμπιακος τα γνωστα.
μια χαρα θα ειναι η ααναβαθμιση

marios

θα μου κανει τρομερη εντυπωση αν δωσει update. Νομιζω πως μόνο 2 major version updates δινει σε ναυαρχίδες η Samsung

giannis13

τι το θελετε το Oreo update ρε παιδια ; τι εχει δηλαδη ;
δεν ξερω, γι αυτο ρωταω … εχει καποιο καλο feature ;
και η 1+ θα αργησει να το βγαλει για το 5Τ γιατι εχει πολλα bugs
πχ το mate 10 pro που ηρθε με oreo εχει πολλα bugs κι αυτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.