Samsung Galaxy S6 Edge+: Επίσημα με οθόνη 5.7″, Exynos 7420, 4GB RAM

Μαζί με το Samsung Galaxy Note 5, όπως περιμέναμε ανακοινώθηκε επίσημα και το Samsung Galaxy S6 Edge+ το οποίο έρχεται με dual-curve οθόνη 5.7 ιντσών, επεξεργαστή Exynos 7420 και μνήμη RAM 4GB. Η οθόνη είναι Super AMOLED με ανάλυση Quad HD και 518 ppi pixel density.

O Exynos 7420 είναι ο ίδιος που χρησιμοποιήθηκε και στο Samsung Galaxy S6/S6 Edge, οκταπύρηνος με 4x Cortex-A53 @1.5GHz και 4x Cortex-A57 @2.1GHz, Mali-T760MP8 GPU και μνήμη RAM 4GB LPDDR4. Η κάμερα είναι στα 16 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και διάφραγμα φακού f/1.9, ενώ η δεύτερη κάμερα είναι στα 5 Megapixel με f/1.9 διάφραγμα φακού.

Από άποψη συνδεσιμότητας έχουμε LTE Cat.9/Cat.6 (ανάλογα με την αγορά), Wi-Fi ac, Bluetooth 4.2 με ANT+, NFC, GPS (A-GPS, GLONASS, Beidou), υποστήριξη για Samsung Pay μέσω Magnetic Secure Transmission (MST).

Το Samsung Galaxy S6 Edge+ έχει μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη fast charging μέσω καλωδίου και ασύρματα, διαστάσεις 154.4×75.8×6.9 χλστ. τρέχει Android 5.1.1 Lollipop με TouchWiz UI και υποστηρίζει την τελευταία έκδοση KNOX.

Θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 32GB και 64GB, τα χρώματα είναι Black Sapphire, Gold Platinum, Silver Titanium και White Pearl.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν αύριο και η διαθεσιμότητα από 21 Αυγούστου στις ΗΠΑ. Η τιμή του θα είναι 800 δολάρια τα 32GB (800 ευρώ στην Ευρώπη).

Samsung Galaxy S6 Edge+: Επίσημα με οθόνη 5.7", Exynos 7420, 4GB RAM, Samsung Galaxy S6 Edge+: Επίσημα με οθόνη 5.7″, Exynos 7420, 4GB RAM

Samsung Galaxy S6 Edge+: Επίσημα με οθόνη 5.7", Exynos 7420, 4GB RAM, Samsung Galaxy S6 Edge+: Επίσημα με οθόνη 5.7″, Exynos 7420, 4GB RAM

Samsung Galaxy S6 Edge+: Επίσημα με οθόνη 5.7", Exynos 7420, 4GB RAM, Samsung Galaxy S6 Edge+: Επίσημα με οθόνη 5.7″, Exynos 7420, 4GB RAM

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Μετριο, μετριο, μετριο και παλι μετριο. Όλο τα ιδια και τα ιδια (χωρις να θελω να προβάλλω καμια εταιρια) Βγαζουν ένα σωρο μοντελα. Χρειαζοταν τωρα αυτό? Το note 5 ηταν αρκετο… (και αυτό κατεμε μετριο είναι αλλα τελος παντων)

Ειμαι της αποψης ότι πρεπει να βγαινουν λιγα κινητα από κάθε εταιρια (όπως κανει η apple)

Παν μετρον αριστον

Giorgos77

800 ευρώ και το υπάρχων s6 edge στο skroutz ξεκινάει απο 720.κομπλέ

NtinosMD

Μπορει μεν οι βελτιωσεις να φαινονται μικρες ως και μηδαμινες για μερικους… αλλα το γεγονος οτι θα βγουν τοσο συντομα στην αγορα σημαινει και παραλληλη πτωση των ηδη φοβερων προκατοχων, s6 edge – note 4 . Πολυ ωραιο και το concept της ασυρματης φορτισης παντου… γιατι κατι μου λεει πως η αγαπημενη εταιρεια με το μηλαρακι , αν καποια στιγμη το βαλει σαν feature, θα το περιορισει μονο σε apple only wireless chargers. Με το note 5 εθεσε παλι νεα στανταρτ για το πως θα πρεπε να ειναι ενα ολοκληρωμενο phablet ( πενακι, design, software ) και μπραβο της. Κριμα που δεν θα εχω αμεσα το απαιτοιυμενο ποσο αλλα ειναι μια ευχαριστηση ν ξερεις πως υπαρχουν πλεον τετοιες συσκευες με τετοιες δυνατοτηες και μαλιστα να σου καθονται ( και με το παραπανω μαλιστα ) καλα στο ματι.

Θανάσης

Μάλλον έχουν αφαιρέσει το IR με το οποίο χρησιμοποιούμε την συσκευή ως τηλεχειριστήριο. Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνω από τις φωτο που είδα . Αν κάποιος γνωρίζει σχετικά, ας ενημερώσει

Θανάσης

Έχω την εντύπωση ότι από το S6 Edge+ αφαίρεσαν την δυνατότητα IR (τηλεχειριστήριο δηλαδή). Αν κάποιος βλέπει το αντίθετο, να μας ενημερώσει..

ΓιώργοςMclaren

@θανασης ναι το εχουν αφαιρεσει ΚΑΙ αυτο και στο s6 edge+ και στο note5..δεν αφησαν τιποτα δηλαδη..ελεγα για το note5 πως δεν θα με πειραζε η αποσπομενη μπαταρια και η sd (οχι τοσο τουλαχιστον) αλλα και χωρις ir blaster δεν ξεκολαω απο το note 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.