Samsung Galaxy S6 Edge vs Galaxy S6 [MWC 2015]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην MWC 2015 και μόλις παρουσιάστηκαν επίσημα τα Samsung Galaxy S6 Edge και Galaxy S6 και τα δύο με οθόνη αφή 5.1 ιντσών Super AMOLED Quad-HD, οκταπύρηνο Exynos 7420, μνήμη RAM 3GB DDR4 και κάμερα 16 Megapixel ISOCELL. Η διαφορά τους στην οθόνη, το ένα με κυρτή δυο πλευρών το άλλο flat. Δειτε το συγκριτικό.

Δειτε το hands-on video του Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge vs Galaxy S6 MWC 2015, Samsung Galaxy S6 Edge vs Galaxy S6 [MWC 2015]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

Το edge κλασσεις πανω!

Ελα ρε κωστα δωσε πονο!!

Φώτης

Το note edge κλάσεις πάνω..Ειναι πραγματικα edge η οθονη καμια σχεση με το s6..Μαλλον τσιμπαω note edge!!!!!

b16bkostas

Το HTC one m9 έχει ddr4 ram σαν το galaxy s6 η 3?

kostasmpl

DDR4 εχει και το Galaxy S6

Μάκης

Εγώ δε κατάλαβα γιατί έβγαλαν δύο και όχι μόνο το edge.. Προφανώς για να μπορέσουν να του τσιμπήσουν τη τιμή αφου θα υπάρχει και το φθηνότερο. Αλλά όλοι στο edge θα τρέξουν και αυτό είναι το λογικό και εγώ αυτο θα έπαιρνα που είναι διαφορετικό από τα άλλα.

Anestis_Top

Τελικά μετα το S3, η σειρά S δείχνει πως έχει ξεμείνει από ιδέες. Σας μιλάει πιστός ακόλουθος Samsung. Galaxy S, S2, S3 και τώρα Note3. Στo S4 βάφτισαν το κρέας ψάρι και παρουσίασαν νέα ναυαρχίδα με ελάχιστες διαφορές απο το S3 (βλέπε apple διαφορές μεταξύ iPhone 4 και 4S, 5 και 5S και το 5C ένα πλαστικό 5αρι) . Στο S5 πήγαν να κάνουν λοιπόν την διαφορά βγάζοντας άλλη μια πλαστικη απογοήτευση με το καπάκι έμπλαστρο Λέοντος και bezels που ούτε κουφώματα δεν έχουν. Φτάνουμε λοιπόν στο S6. Καλος το iPhone με Android. Δεν λέω πως δεν θα ξαναπροτιμήσω την Samsung, αλλά τα παλικάρια στο τμήμα Design πρέπει να ξυπνήσουν…

Nicklaus

Για την κάμερα που προεξέχει πως και δεν γκρίνιαξε ακόμα κανείς;

Parastas

Όταν μεγάλωσε το μήλο όλοι λέγατε για αντίχειρες και τέτοια.. Τώρα που έβαλε αλουμίνιο η σαμ ενώ υποστήριζε ότι το πλαστικό είναι καλύτερο δεν ακούω σχόλια

Nikolaos Nikiforos

Samsung galaxy edge ….φοβερο κ κατι εστω κ λιγο διαφορετικο….το fast charging πολυ μεγαλο πλεονεκτημα εναντι του ανταγωνισμου ….

Aggelos Geros

2016 ????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.