Οι LG OLED απογειώνουν τα video games με NVIDIA G-Sync και HDMI 2.1
Τετάρτη, 03/03/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Μάθε για την συναρπαστική συνεργασία της LG με την NVIDIA αλλά και η υποστήριξη του HDMI 2.1 από τις νέες LG OLED τηλεοράσεις.
Κυριακή, 01/03/2015 · Κώστας Βλαχάκης
TechblogTV. Βρισκόμαστε στην MWC 2015 και μόλις παρουσιάστηκαν επίσημα τα Samsung Galaxy S6 Edge και Galaxy S6 και τα δύο με οθόνη αφή 5.1 ιντσών Super AMOLED Quad-HD, οκταπύρηνο Exynos 7420, μνήμη RAM 3GB DDR4 και κάμερα 16 Megapixel ISOCELL. Η διαφορά τους στην οθόνη, το ένα με κυρτή δυο πλευρών το άλλο flat. Δειτε το συγκριτικό.
Δειτε το hands-on video του Samsung Galaxy S6 Edge
Τετάρτη, 03/03/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Μάθε για την συναρπαστική συνεργασία της LG με την NVIDIA αλλά και η υποστήριξη του HDMI 2.1 από τις νέες LG OLED τηλεοράσεις.
Τετάρτη, 03/03/2021 · Χριστίνα Γεωργοπούλου
Το iPhone 13 θα έρθει με μια επιλογή αποθήκευσης 1TB, χώρος διπλάσιος από την τρέχουσα μέγιστη χωρητικότητα του iPhone 12 Pro, το οποίο διατίθεται σε χωρητικότητα 128 GB, 256 GB και 512 GB.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Oppo Find X3, η 5G ναυαρχίδα της εταιρείας, θα παρουσιαστεί στις 11 Μαρτίου, αλλά μαθαίνουμε από τώρα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Poco F3 που θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές θα είναι ένα Redmi K40, ίσως να υπάρχουν και οι αντίστοιχες εκδόσεις Pro και Pro+.
Το edge κλασσεις πανω!
Ελα ρε κωστα δωσε πονο!!
Το note edge κλάσεις πάνω..Ειναι πραγματικα edge η οθονη καμια σχεση με το s6..Μαλλον τσιμπαω note edge!!!!!
Το HTC one m9 έχει ddr4 ram σαν το galaxy s6 η 3?
DDR4 εχει και το Galaxy S6
Εγώ δε κατάλαβα γιατί έβγαλαν δύο και όχι μόνο το edge.. Προφανώς για να μπορέσουν να του τσιμπήσουν τη τιμή αφου θα υπάρχει και το φθηνότερο. Αλλά όλοι στο edge θα τρέξουν και αυτό είναι το λογικό και εγώ αυτο θα έπαιρνα που είναι διαφορετικό από τα άλλα.
Τελικά μετα το S3, η σειρά S δείχνει πως έχει ξεμείνει από ιδέες. Σας μιλάει πιστός ακόλουθος Samsung. Galaxy S, S2, S3 και τώρα Note3. Στo S4 βάφτισαν το κρέας ψάρι και παρουσίασαν νέα ναυαρχίδα με ελάχιστες διαφορές απο το S3 (βλέπε apple διαφορές μεταξύ iPhone 4 και 4S, 5 και 5S και το 5C ένα πλαστικό 5αρι) . Στο S5 πήγαν να κάνουν λοιπόν την διαφορά βγάζοντας άλλη μια πλαστικη απογοήτευση με το καπάκι έμπλαστρο Λέοντος και bezels που ούτε κουφώματα δεν έχουν. Φτάνουμε λοιπόν στο S6. Καλος το iPhone με Android. Δεν λέω πως δεν θα ξαναπροτιμήσω την Samsung, αλλά τα παλικάρια στο τμήμα Design πρέπει να ξυπνήσουν…
Για την κάμερα που προεξέχει πως και δεν γκρίνιαξε ακόμα κανείς;
Όταν μεγάλωσε το μήλο όλοι λέγατε για αντίχειρες και τέτοια.. Τώρα που έβαλε αλουμίνιο η σαμ ενώ υποστήριζε ότι το πλαστικό είναι καλύτερο δεν ακούω σχόλια
Samsung galaxy edge ….φοβερο κ κατι εστω κ λιγο διαφορετικο….το fast charging πολυ μεγαλο πλεονεκτημα εναντι του ανταγωνισμου ….
2016 ????