Samsung Galaxy S6 edge vs. iPhone 6: Drop test video

Τα βασανιστήρια από διάφορους yputubers στις νέες ναυαρχίδες των Samsung και Apple, συνεχίζονται. Αφού είδαμε ότι τελικά το Samsung Galaxy S6 Edge λυγίζει όσο και το iPhone 6 Plus, ήρθε η ώρα να δούμε τι γίνεται στις πτώσεις.

Στην αρχή βλέπουμε να δοκιμάζονται σε καθημερινές πτώσεις από το ύψος της τσέπης και του κεφαλιού, όπου τα Samsung Galaxy S6 Edge και iPhone 6 τα πηγαίνουν πολύ καλά. Στη συνέχεια γίνεται drop test από ύψος 3 μέτρων, αλλά η κάμερα του iPhone 6 έσπασε ενώ η οθόνη δεν έπαθε τίποτα. Το Samsung Galaxy S6 από την άλλη, δεν έπαθε τίποτα παρ όλο που η πίσω πλευρά είναι καλυμμένη από γυαλί.

Όταν έπεσαν με την οθόνη από το ύψος της τσέπης, το iPhone 6 έσπασε αλλά το Samsung Galaxy S6 Edge επιβίωσε. Το Galaxy S6 Edge δεν έσπασε ακόμη και όταν έπεσε από το ύψος του κεφαλιού και τελικά κατάφερε να σπάσει από τα 3 μέτρα.

Το εντυπωσιακό είναι η πίσω πλευρά ήταν αρκετά ανθεκτική με το Gorilla Glass 4 να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και σχεδόν διαλύθηκε όταν πέρασε από πάνω του αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: iPhone 6 Plus vs Galaxy S6 Edge: Ποιο λυγίζει πιο εύκολα [bend test video]

Δείτε το video:

galaxy s6 edge iphone 6 drop test, Samsung Galaxy S6 edge vs. iPhone 6: Drop test video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στρατακης

Ωστε οθονη απο ζαφειρι ? Χμμμ…

vasilist

Θα βγει η apple και θα πει πως δεν είπαμε πως είναι απο ζαφείρι αλλά πως τις φτιάχνει ο Ζαφείρης, ένας υπάλληλος μας.
Άλλο made from zephyr και άλλο made by zephyr.
πέρα απο την πλάκα και οι δύο συσκευές μια χαρά αντέχουν στα πεσίματα με το iphone να είναι λίγο επικίνδυνο να σπάσει απο τόσο χαμηλά αν πέσει με την οθόνη, ας ελπίσουμε να μην είναι κάποιος τόσο άτυχος.

PlanDreaM

Το νέο Gorilla Glass έχει, όχι ζαφείρι.

j

Οχι οτι τλκ δεν εβαλε ζαφείρι στο ι6 επειδη δεν μπορούσε ο προμηθευτής της να της δώσει Αρκετα και μετα χρεοκόπησε. Το ι6 δεν εχει οθόνη απο ζαφειρι

AndroGen

Παιδιά, κανένα από τα δύο έχει ζαφείρι οθόνη, και ούτε αυτός δεν λέει κάτι τέτοιο. Αυτός είπε ότι η κάμερα του iPhone είναι από ζαφείρι. 😉
Εάν αυτόν όμως έτσι, αυτό δεν το ξέρω.

vladimiros

Πολλη καλη δουλεια απο την Samsung και το Gorilla Glass 4 ειναι η αιτια που το κανει τοσο καλο στα πεσιματα…τι θελω να πω οτι αντεχει πτωσεις απο την τσεπη και πανω χωρις να σπασει η οθονη του παρα μονο κατι γραντζουνιες που ειναι και φυσικο να γινουν…φταιει ακομα οτι ειναι και πολυ ελαφρυ το S6 μωλις 132γρ.. που το περσινο μοντελο ηταν στα 145γρ,με ιδια οθονη,με λιγα λογια οσο πιο ελαφρυ το κινητο πιο δυσκολα παθαινει την ζημια του…αντε να φιαχνουν τετεια κινητα απο δω και περα να ανεχουν σε ολα,εγω που δεν βαζω θηκη ποτε.

Costas

Ακόμη δεν έχουμε δει το απλό το s6, έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε πτώσεις με το edge. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το απλό το s6. Μήπως δεν το δείχνουν διότι θα ξεφτιλησει σε αντοχή το iPhone?

Vangelis

2 μήνες παλέυω να παρω το G3 και αυτος ΄΄πεταει΄΄ σχεδον 2000 ευρω ετσι,,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.