Samsung Galaxy S6: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat [Ελλάδα]

Galaxy S6 αναβάθμιση Android Nougat 7.0 Ελλάδα, Samsung Galaxy S6: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat [Ελλάδα]

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat για τα ελληνικά Samsung Galaxy S6 όπως μας ενημερώνουν από εχθές το βράδυ κάτοχοι του S6 που το έχουν αγοράσει από Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο φίλος του Techblog, Alexis με Galaxy S6 αγορασμένο από τον Κωτσόβολο αναβάθμισε εχθές σε Android 7.0 Nougat.

Στο δικό σας S6 έφτασε η ενημέρωση για την αναβάθμιση; Ποια ειναι η άποψή σας για το νέο update; Θετικά, αρνητικά;

Galaxy S6 αναβάθμιση Android Nougat 7.0 Ελλάδα, Samsung Galaxy S6: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat [Ελλάδα]

Kudos to Alexis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mac

Πάνω στην ώρα… λολ

Vasilis Pedaris

Εδώ και δύο μήνες έχει πάρει αναβάθμιση με ελληνικό CSC code (VGR)…

gEORGE

εδώ και δυο μηνες και δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Vasilis Pedaris

@gEORGE… Προσωπική σου άποψη. Θεωρώ την Nougat πολύ καλύτερη έκδοση από Marshmallow, και ειδικά με το Grace UX (TouchWiz) που έχει φτιάξει πλέον η Samsung (χωρίς να θέλω να υποστηρίξω την Samsung). Είναι πολύ πιο ελαφριά έκδοση. Εξαρτάται πάντα από τις εφαρμογές που έχει ο καθένας φορτωμένο το smartphone. Και στο S7 που την έχω περάσει πάει βούτυρο. Σε επίπεδο λογισμικού κι εφόσον η Samsung δεν διαθέτει stock Android, έχει βελτιωθεί αρκετά.

geo pap

στην κοπελα μο που το πηρε προχτες,και της εκανα και ενα reset είναι λεει 2 σκαλια πιο πάνω,πολυ πιο γρήγορο το κινητο αλλα και με λιγο καλύτερη μπαταρία!

Θάνος

Νομίζω ότι με την αναβάθμιση καταναλώνει περισσότερο μπαταρία. Έχει παρατηρήσει κάνεις τίποτα τέτοιο;

John

Εδώ και 2 μήνες έχω πάρει Nougat , το S6 μου είχε αγοραστεί από την Cosmote με επιδότηση. Πιο πρακτικό ως προς τις ειδοποιήσεις και πιο σταθερό το marshmallow κατά την γνώμη μου.

Vangue1983

Το εχω 5 μερες το update της nougat σε s6 edge αγορασμένο απο μαγαζι skroutz. Αρχικα ηταν ενοχλητικά πιο αργό απο marshmallow και η μπαταρια επισης τελειωνε πολυ γρηγορα. Μετα τις 3 μερες ομως που περίπου θελει ενα νεο update να δειξει τις δυνατοτητες του η μπαταρια ηρθε νομιζω στα ιδια επιπεδα με το marshmallow. Παρεμεινε να ανοιγει πιο αργα τις εφαρμογες χωρις lag ομως. Το μονο που μου εκανε lag εμενα ηταν το Smart View η εφαρμογη. Επισης αργή παρεμεινε η εναλλαγη των εφαρμογων κατι που ψαχνοντας το διόρθωσα απο τις επιλογες προγραμματιστή αλλαζοντας τρεις επιογες που αφορουν τη κλίμακα απο 1x σε 0.5x .Καλο ειναι να κανουμε ολοι αναβθμιση απο άποψη ασφάλειας και μονο. Νομιζω οτι εχει μερες ακομα να ρολαρει κι αλλο η nougat. Το interface αρχικα ξενιζει σε καποια σημεία όπως οι ειδοποιησεις αλλα ειναι κ γουστα αυτα. Καλημερα.

Vaggelis Yfantis

Το εχω περιπου 2 εβδομαδες.. Εμφανισιακα μπορω να πω οτι εχει βελτιωθει κ επισης εχει μικρες αλλαγες προς το καλυτερο τοσο στην καμερα οσο και στις ρυθμισεις. Ωστόσο, η μπαταρια εχει γινει αρκετα χειροτερη. Κ χωρις ιδιαιτερη χρηση .. Δεν ξερω αν εχει αλλος το ιδιο προβλημα αλλα απο το 35% πεφτει στο 25% σχεδον αμεσως.. κ επισης μου εχει κλεισει 2 φορες ενω μιλουσα και ειχε 25%.. σε κατασταση αναμονης η μπαταρια ειναι μια χαρα. Ενω στην αρχη ενθουσιαστηκα,το θεμα της μπαταριας με απογοητευσε πολυ.

JohnWave

Είχα κάνει την αναβάθμιση πριν πολύ καιρό αλλά γύρισα πίσω στην Μ. Στην N είχα χειρότερη μπαταρία, πιο αργό χρόνο γρήγορης φόρτισης και κάποια μικρο lags στα animations στη συλλογή. Σαφώς καλύτερη για μένα η Μ.

Gunkroc

@johnWave πως γυρισες εκανες downgrade?

k.boug

μετα απο καθε Major Update θελει factory reset η καθε συσκευη αλλιως παρατηρείται Battery drain..
εμενα μετα το reset αφου εβαλα nougat εφτιαξε πολυ η μπαταρια μονο προβλημα ειναι στο split screen δεν μπορει να εχει ενεργες και τις δυο εφαρμογες με αποτελεσμα να παγωνει αυτη που ειναι background..
χρηστης nougat εδω και 2 μηνες σε note5..

JohnWave

@Gunkroc όχι δεν γινόταν μέσω Odin λόγω νέου bootloader στην Ν. Κατάφερα να γυρίσω μέσω smart switch και emergency recovery. Eυτυχώς εκείνη την εποχή δεν είχε κυκλοφορήσει επίσημα η Ν για τη χώρα προέλευσης της συσκευής μου οπότε μου εγκατέστησε την τελευταία Μ που είχε κυκλοφορήσει για τη χώρα της συσκευής. Αν το έκανα τώρα δεν θα μπορούσα ούτε με smart switch να γυρίσω γιατί πλέον η τελευταία επίσημη για τη χώρα της συσκευής μου είναι η Ν.

Εννοείται πως όταν είχα δοκιμάσει την Ν είχα κάνει διπλό factory reset, επίσης είχα εγκαταστήσει την Ν δύο φορές από διαφορετικές χώρες αλλά και πάλι ήταν κατώτερη της Μ.

Παναγιώτης καλ.

Εμένα πάντως ακόμη δεν δείχνει ότι έχει αναβάθμιση μόλις το τσεκαρα!!!

Εκλεντιαν

Εδώ και 4 μήνες έχω πάρει την ενημέρωση

Παναγιωτης

Καλησπερα,εχω μια βδομαδα που μου εκανε την αναβαθμιση στα 7 και εχω θεμα με την μπαταρια, αργει να φορτισει υπερβολικα πολυ,τι μπορω να κανω;

s6edgeplus

Δεν εχει ερθει ακομα σε εμενα update samsung galaxy s6 edge plus

george

Σε samsung galaxy s6 edge plus δεν εχει ερθει η αναβαθμιση ακομα ξερει κανεις τι γινεται γιατι αργει?

Mike Ts

Καλησπερα σε ολους!!Εχω ενα τεραστιο προβλημα εδω και καιρο με το galaxy s6 μου…και με την Marshmallow εκδοση,αλλα και μετα την αναβαθμιση σε Nougat,οταν το βαζω να φορτισει η οθονη τρεμοσβηνει για 1 δευτ. και μου βγαινει μαυρη οθονη με ενα Χ στη γωνια…εψαξα παντου να βρω ειναι glitch(απ’οτι καταλαβα)του gear VR….μεσα απο αυτου του βιντεο τα σχολια διαβασα οτι ειναι θεμα της θυρας και το εχει πολυ κοσμος…μετα απο ενα καθαρισμο και για κανα 4ημερο διορθωθηκε αλλα παλι τα ιδια….ξερεις κανεις να βοηθησει??

Ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο ποστ!!

https://www.youtube.com/watch?v=GtdahXCetu4

Σωσω

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω έχω το Samsung s6 1 χρόνο σχεδόν και ακόμα να μου έρθει η ενημέρωση του λογισμικού σε nougat γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.