Samsung Galaxy S6: Νέα renders “επιβεβαιώνουν” ίδιο πάχος με το iPhone 6

Ως συνήθως τις πληροφορίες για το design των συσκευών τις παίρνουμε από τους κατασκευαστές θηκών οι οποίοι παίρνουν τα prototypes από τις εταιρείες για να φτιάξουν τις προστατευτικές θήκες έγκαιρα. Αυτή τη φορά η OBLIQ, εταιρεία που κατασκευάζει θήκες, διέρρευσε τα renders του Samsung Galaxy S6 τα οποία είναι καλυμμένα με τις θήκες της αλλά μας δίνουν κάποιες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, σε μια από τις φωτογραφίες αναφέρεται ότι το πάχος του Samsung Galaxy S6 είναι στα 6.9 χιλιοστά, δηλαδή όπως του iPhone 6 όπως έλεγαν και προηγούμενες πληροφορίες. Επιπλέον, πριν από λίγες ώρες είδαμε να διαρρέουν φωτογραφίες από την 2600 mAh μπαταρία του Galaxy S6 η οποία είναι μικρότερη του Samsung Galaxy S5 και όπως φαίνεται η Samsung μάλλον έχει επιλέξει να θυσιάσει λίγη μπαταρία για χάρη του λεπτού design.

To Samsung Galaxy S6 θα παρουσιαστεί επίσημα 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη μαζί με το Samsung Galaxy S6 Edge, με μεταλλικό σασί και Exynos επεξεργαστή αντί για Snapdragon 810.

samsung galaxy s6 renders, Samsung Galaxy S6: Νέα renders “επιβεβαιώνουν” ίδιο πάχος με το iPhone 6

samsung galaxy s6 renders, Samsung Galaxy S6: Νέα renders “επιβεβαιώνουν” ίδιο πάχος με το iPhone 6

samsung galaxy s6 renders, Samsung Galaxy S6: Νέα renders “επιβεβαιώνουν” ίδιο πάχος με το iPhone 6

samsung galaxy s6 renders, Samsung Galaxy S6: Νέα renders “επιβεβαιώνουν” ίδιο πάχος με το iPhone 6

samsung galaxy s6 renders, Samsung Galaxy S6: Νέα renders “επιβεβαιώνουν” ίδιο πάχος με το iPhone 6

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Αυτό που οι εταιρείες θυσιάζουν την μπαταρία για να βγάλουν λεπτότερες συσκευές, ποτέ μου δε θα το καταλάβω!
Η μαγκιά είναι να βγάλεις λεπτή συσκευή με μια μπαταρία αξιοπρεπής. Αν δεν μπορείς να το κάνεις και την “τρως” για να το καταφέρεις δεν μου λέει κάτι. Αν είναι έτσι βγάλτε συσκευές με μπαταρίες ρολογιού! Εκεί να δεις λεπτές συσκευές…
Και αυτό όλο δεν το λέω για τη Samsung, αλλά γενικά για όλες τις εταιρείες που το κάνουν. Βάλ’τε μπαταριάρα να κρατάει η συσκευή 1 μέρα άνετα και να χτυπάει 3ήμερο με “κανονική” χρήση και ας είναι μερικά χιλιοστά παχύ. Δεν νομίζω να χαλάσει κανέναν!

Costas

Έτσι όπως το iPhone πούλησε και πουλάει με μικρή μπαταρία, λεπτό, με μη αποσπώμενη μπαταρία έτσι και αυτό θα πουλήσει. Και ας κάνουν σαν μικρά παιδιά ορισμένοι.

Stratos

Μέχρι και στο πάχος αντιγραφή!!!!! Πάντα έτσι ήταν η Sammy.

Nick

Κινητό και μάλιστα ναυαρχίδα υπάρχει που να είναι συνάμα και πολύ λεπτό (7mm) και πιθανότατα ο βασιλιάς της μπαταρίας με δύο μέρες ολόκληρες διάρκεια. Ναι, οι Ιάπωνες το κατασκεύασαν, δυστυχώς δεν το διαφημισαν όσο έπρεπε κατ’εμέ.

Nick

Συγγνώμη λάθος μου, το πάχος του είναι 7.3mm και όχι 7mm που έγραψα αρχικά. Και πάλι αδυνατουλι όμως, ειδικά για το μέγεθος του αισθητήρα κάμερας που φοράει νομίζω.

Nikos

@ Stratos με την λογική σου το iph6 έκανε αντιγραφή το power button την 4,7 οθόνη την κάμερα που προεξέχει κλπ….πάντα με την δική σου λογική…

Παύλος

καλά στις θήκες φαίνεται πολύ ωραίο, αλλα θυσία στην μπαταρία για να μειώσεις το πάχος δεν είναι ό,τι καλύτερο… Βέβαια να πούμε πως η Sammy δεν θα ρίσκαρε σε flagship (ειδικά μετά τα απογοητευτικά οικονομικά αποτελέσματα του 2014) να βάλει μικρή μπαταρία χώρις να αλλάξει κάποια ενοχλητικά στοιχεία στο software της, όποτε μάλλον θα δούμε ένα πανάλαφρο ui σε σχέση με το touchwiz και πολύ καλό optimisation.

kostikas00

άπατο παει!!!!!

Stratis

μπορει να ειμαι apple hatter και λατρεις της samsung (ως ενα σημειο) αλλο μπορω να δηλωσω πως ειναι η πιο ωραια αντιγραφη του 6. Ειμαι σιγουρος πως ακομα και το ανανεωμενο touchwiz θα θυμιζει εστω και λιγο ios8

mkv

Χα, θα λυγιζει και αυτο???

Ilias

Πως γίνεται να βάλω ημερομηνία πάνω στης φωτογραφίες στο s5 Galaxy δηλαδή να της εκτυπώνει με ημερομηνία επάνω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.