Galaxy S6 & S6 edge: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Nougat [ευρωπαϊκές χώρες]

Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε η αναβάθμιση του ελληνικού Samsung Galaxy S7 edge σε Android Nougat και τώρα παίρνουν σειρά τα Samsung Galaxy S6 και S6 edge, αλλά σε ευρωπαϊκές χώρες.

Η αναβάθμιση μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει ξεκινήσει σε χρήστες της Vodafone σε Ιταλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Μ. Βρετανία, Ρουμανία και στην Ελβετία σε όσους έχουν Swisscom.

Μέσα στο επόμενο διάστημα περιμένουμε το update των Samsung Galaxy S6 και S6 edge να επεκταθεί σε περισσότερους παρόχους και χώρες.

Το update αρχικά αναμενόταν να έρθει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, αλλά τελικά η Samsung το καθυστέρησε διότι ήθελε να βεβαιωθεί για την ποιότητα.

Samsung Galaxy S6 nougat, Galaxy S6 & S6 edge: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Nougat [ευρωπαϊκές χώρες]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

“Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε η αναβάθμιση του ελληνικού Samsung Galaxy S7 edge σε Android Nougat και τώρα παίρνουν σειρά τα Samsung Galaxy S6 και S6 edge, αλλά σε ευρωπαϊκές χώρες.”

Αρχισε λεει η αναβαθμιση και στη σειρα Samsung Glalaxy S6/Edge σε ευρωπαικες χωρες! Για την Ελλαδα (μη ευρωπαικη χωρα;) αναμενουμε…

Τάκης

Για a5 2016 δεν έχουμε τίποτα

J0lt

Α5 (2016) πότε το βλέπετε?

Simon

Αστείο. Σήμερα τα ξημερώματα την έκανα μετά από 1,5-2 μήνες αναμονής στο s7 edge(πορτογαλια). Το ίδιο νομίζω θα συμβεί και για s6/s6 edge, μακάρι να κάνω λάθος. Αρκετά καλή μου φαίνεται προς το παρόν αλλά είναι πολύ απλή. Αυτο που μ άρεσε είναι ότι μπορείς να αλλάξεις την ανάλυση της οθόνης και διαβάζει αισθητά πιο γρήγορα το αποτύπωμα.

Βασιλης

Παιδιά καλησπέρα κάτοχος s7…..δν εχω πάρει ακόμα την αναβάθμιση….επίσης πωσ μπορώ να δω το κινητο μ από ποια χώρα είναι ώστε να καταλάβω ποτέ θα μου έρθει…..?

Anonymous

Εγώ πάντως τώρα κάνω την ενημέρωση στο s6.

Γιώργος Κ.

Έλα ρε συ κινητό Samsung 2 ετών και παίρνει ακόμη αναβαθμίσεις;;; Δεν γίνονται αυτά σύμφωνα με μερικούς…. Για ποιον χτυπά η καμπάνα;;;

ChristosT

Και η τελευταία του…
Άντε με το s8 τώρα για να πάρετε Ο…οοοοοοο….

Anonymous

Η ενημέρωση είναι φοβερή, καμία σχέση με το πώς ήταν πρίν. Είναι πάρα πολύ ελαφρι το καινούριο android και έχει ανέβει η ταχύτητα του κινητού πάρα πολύ.

Γιώργος Κ.

Φοβερή η ενημερωση;; Τι εννοείς, το ότι η apple σε κάθε αναβάθμιση δίνει περισσότερα emoticons δε λογιζεται ως φοβερό?? Α σορι μου έδωσε και εφέ φουσκας στα I messages για να το παίζω σούπερ και ουαου στις παρέες μου

Agnostos13

Γιωργακη ασε την καλαψα…μονος σου ρωτας…μονος σου απαντας!
Κοιτα να χαρεις το update σου…

ChristosT

[Γιωργακη ασε την καλαψα…]…
Καλά…μην παίρνεις και όρκο για το όνομα…τόσα έχει.
Μπάμ απο τον διπλανό γαλαξία κάνει πως ονομάζεται περιστασιακά…
Έχει ψυχολογικά το άτομο…

Vai

Να ναι καλα η One plus που με κινητα μισης τιμης, εχει Nougat πριν απο την καθε Sammy και μαλιστα ετοιμαζεται και για 7.1.1.

Πάνος

Νωρίς το θυμήθηκαν. Εδώ κοντεύει η 8. Κανονικά θα έπρεπε να την έχει πάρει από Σεπτέμβριο και στη συνέχεια το s7. Υπάρχει και σειρά προτεραιότητας.

Γιώργος Κ.

Αγόρια η αγόρι (λογικά το δεύτερο ισχυει) προς ενημέρωση σας / σου δεν έχω s6 και δεν έχω γενικά αντροιντ πλέον. Πορευομαι με ένα φοβερό, κατ εμε, blackberry passport. Έχω όμως ένα iPad mini 4 και έχω γενικά ios από το 7 και μετά και μέχρι τώρα που έχω φτάσει στο 10.2 έχω δει ελάχιστες αλλαγές στο ui ενώ στο note 4 όταν πήρε lollipop ήταν πραγματικά άλλο κινητό. Ομοίως και το g5 που είχα όταν πήγε σε marshmallow. Αυτά όλα είναι λόγω Chris g που μας τα έχει κάνει μην πω τι με τις αναβάθμισεις της apple που απλά η επόμενη είναι μια απλή παραλλαγή της προηγούμενης και τίποτα παραπάνω. Όσο για τα ψυχολογικά, άστο δεν το έχεις. Βγάζει μάτι ποιος πληκτρολογει με τη μύτη εδώ μέσα γιατί τα χέρια έχουν παραλυσει από τα φάρμακα

Thanosgr13

Βασίλη κατέβασε το phone info

Βασιλης

Φίλε Θάνο σε τι βοηθάει αυτό? Π ριναι λίγο μ έβγαλε μνμ για ενημέρωση λογισμικού και μολισ πάτησα πάνω εξαφανίστηκε η ενημέρωση…..δν ξερω τι παίζει μαγκες

ChristosT

“Το γουδί το γουδοχέρι και τον κόπανο στο χέρι”;
Οι παροιμίες δεν βγήκαν τυχαία τελικά…άν έχεις να κάνεις με ανόητα άτομα, η ανοησία περισσεύει…
Όλοι εδώ μέσα που σχολιάζουν είναι Chrisg (Ούτε αυτό δεν κατάλαβες ανοητούλη)…
Όλο το Techblog είναι ΑΓΟΡΙ και εσύ ΚΟΡΙΤΣΙ.
Aφού μας τα έκανες να μην πώ τί…με κινητά που έχουμε και με ipad, Iphone ξεκαβάλα το καλάμι και τράβα σε κανά Ψυχίατρο γιατί είσαι στα όρια της Παράνοιας.
H Samsung είναι gtp…έιτε σου αρέσει είτε όχι.
Να, και απο την μία, νά και απο την άλλη…
Η Apple έχει 5 χρόνια αναβαθμίσεις. Το ξέρουν και οι πέτρες.
Μόνο τα ντουβάρια δυσκολεύονται να το κατανοήσουν…
Μας τα έπρηξες με τα τρολλοπροφίλ σου…
Κατηγορείς τους ΠΑΝΤΕΣ εδώ μέσα γιατί είσαι δάσκαλος σε αυτά.
Πώς να εμπιστευείς μετά όποιον διαφωνεί μαζί σου λές και ξέρεις τίποτε…
Φαντασμένε…

Βασιλης

Φίλε Θάνο κατέβασα το Phone info…το κινητό έχει κατασκευάσει Βιετνάμ και το CSC country είναι Ελβετία…

Anonymous

Γιώργο Κ. Το ότι η ενημέρωση είναι φοβερή δεν το λέω με την έννοια των εφέ, αλλά με την έννοια ότι έγινε άλλο κινητό σε ταχύτητες και δυνατότητες. Επίσης έβαλαν και μια δυνατότητα σαν το 3d touch της Apple.
Εγώ πιστεύω ότι μεν η Apple σου δίνει της ενημερώσεις αλλά δεν είναι τόσο δυνατά. Και μην μου αρχίσετε ότι στο single core πιάνει 5.000 και τέτοιες βλακείες γιατί μέχρι και στο ίντερνετ δεν χρησιμοποιεί μόνο τον έναν επεξεργαστή.

ChristosT

Έτσι…ΟΛΟΙ απο κάτω…
Σκόνη και θρύψαλα…
https://www.anandtech.com/show/10685/the-iphone-7-and-iphone-7-plus-review/3
Είναι που δεν μετράει το Single Core και το Multi…

Είναι που δεν δίνει η Apple δυνατές ενημερώσεις…

Γιώργος Κ.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες Chris T αλλά όσα έγραψες πραγματικά είναι σα να σε φωτογραφιζουν και μάλιστα με αποδείξεις αναφορικά με όσα έχεις γράψει εδώ μεσα και σε συνάρτηση με το γεγονός πως με τους μίσους εδώ μέσα εχεις αρπαχτει και είσαι ο μόνος. Σορι ε η πλειοψηφία μίλησε… με αυτούς που δεν έχεις τσακωθει είναι τα δευτέρα προφίλ σου τα οποία χρησιμοποιείς για να στηρίξεις τις εκ βαθρων αβασιμες σκεψεις/θεσεις/αποψεις σου. Σορι ε.

ChristosT

Ναί είμαι και ο Gvirginia (που ήταν ένα άλλο προφίλ μου αλλά στο τέλος έφαγες να μην πώ τί και τα άλλαξες στην στιγμή…), Ο Γιάννης, Ο ΝΙΚΟΣ, Πέτρος, ο Μάκης, Ο George, o agnostos13 ο, Chris_BMW, o Mανώλης, Ο Λάκης με τα Ψηλα Ρεβέρ…ΒΑΛΕ ΤΑ ΟΛΑ και συμπλήρωσε την παράνοια σου σε κανά ψυχίατρο να τελειώνουμε…

[αλλά όσα έγραψες πραγματικά είναι σα να σε φωτογραφιζουν και μάλιστα με αποδείξεις αναφορικά με όσα έχεις γράψει εδώ μεσα και σε συνάρτηση με το γεγονός πως με τους μίσους εδώ μέσα εχεις αρπαχτει και είσαι ο μόνος. Σορι ε η πλειοψηφία μίλησε… με αυτούς που δεν έχεις τσακωθει είναι τα δευτέρα προφίλ σου τα οποία χρησιμοποιείς για να στηρίξεις τις εκ βαθρων αβασιμες σκεψεις/θεσεις/αποψεις σου. Σορι ε.]

Αυτά ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Δάσκαλος όπως σε βλέπω…οπότε στα @@@ τι πιστέυεις.

Τέλος γιατί πρέπει να μαλώνω με όλους, με έναν ή με μερικούς;
Σε μία Δημοκρατία ο καθένας έχει δικαίωμα να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τον άλλον.
Αυτοί που διαφωνούμε ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Μέτρα τους.
Ε, πές το μου να το ξέρω.
Οκ…
Σόρι ε…

Γιώργος Κ.

Πραγματικά ότι να ναι… αγαπημένο έργο σου το “ψυχω” ε?

Gvirginia

@ChristosT

Σε παρακαλώ πολύ μη με ανακατεύεις και μην ασχολείσαι μαζί μου.
Ευχαριστώ.

ChristosT

@Gvirginia δεν σε ανακάτεψα.
Διάβαζε τι λέω.(ανέφερα και άλλους).
Ο Τρολλάκος μαζί με έναν άλλο τρολλάκο λέγανε οτι είμαι εσύ.
Το ξέχασες;
Όταν όμως την φάγανε να μην πώ ποιά…αλλάξανε συζήτηση.
Τα ίδια κάνουν και για άλλα παιδιά.
Ποιά είναι αυτά τα σούργελα που χαρακτηρίζουν παιδιά που σχολιάζουν χρόνια εδώ μέσα ΩΣ ΕΜΕΝΑ;
By the way…γρήγορος είσαι.
Παρακολουθείς όπως βλέπω…
Τόσοι ψυχίατροι, άς πιάσει απο έναν να τελειώνουμε…
Άκου λογική…
Όποιος συμφωνεί μαζί μου είμαι ΕΓΩ και όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι ΑΥΤΟΣ.
facepalm…
Το παίζει και λογικός…

ChristosT

https://www.anandtech.com/show/10685/the-iphone-7-and-iphone-7-plus-review/3

Αυτό, επειδή κάποιος μίλησε περί Single Core και αδύνατες ενημερώσεις κλπ…
Βάλτε τα μαθηματικά σας κάτω και κλάψτε…
ελεύθερα…
Τυχαίο που ΟΛΑ τα Androids ακόμη και περσινά είναι κάτω κάτω ακόμη και απο το Iphone 6.

lsantas

Opo(flagship killer) :p με 7.1.1… Εδώ και… 2 μήνες..

JP

@ChristosT αν έχεις iphone άντε πέτα το στη θάλασσα καλύτερα με hd οθόνη κ fhd παντόφλα δεν πάτε πουθενά που νομίζετε ότι έχετε τηλέφωνο και A class …. χαχαχαχαχα αντε να σου φτιάξει κανα επεξεργαστή και καμιά οθόνη ο κορεάτης γιατι δεν σας βλέπω καλά. και που σαι εε… βγάλτε και το μεγάφωνο την επόμενη φορά και μην ξεχάσεις να μετακινήσετε και τις γραμμούλες από την κεραία innovation
ΥΓ: Σας γλεντάει ο Tim Cook με τις κόκκινες τις κάλτσες του..!! 😀

lsantas

Αντί να τσακωνεστε για τα update μπητε στο XDA και πειραματίστητε… Για όλους έχει ο θεός ( να ναι καλά κάτι καμενοι devs)

ChristosT

Ε, βρές μας μία Rom για Exynos Νougat Note 4 να πειραματιστούμε ρε φίλε…
Χωρίς προβλήματα…και να δουλεύει και το πενάκι.
Περιμένω…

Anonymous

Christos T. Το sait που έστειλες αναφέρετε στην εξέλιξη του a10 σε σχέση με τον a9 δεν και πιο συγκεκριμένα για την αρχιτεκτονική 16nm που αν θέλεις να μάθεις η πρώτη ετερία που την χρησιμοποίησε ήταν η Samsung στο s6 (exynos 7420) και στο s7 χρησιμοποίησε πάλι πρώτη την αρχιτεκτονική 14nm (exynos 8890). Εγώ σου αναφέρθηκα ότι στην καθημερινότητα δεν χρησιμοποιούμε μόνο τον ένα πυρήνα για να μας νοιάζει το single score αλλά χρησιμοποιούμε όλους ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να μας νοιάζει το multi score.

ChristosT

@Anonymous είσαι σίγουρος;
Για ρίξε μία ματιά και πάλι.
Eγώ βλέπω ΚΑΘΑΡΕΣ μετρήσεις και μοντέλα κινητών σε συγκεκριμένα Benchmarks.

lsantas

Απροβληματιστα λειτουργικά δεν υπάρχουν .. Οντως το μοντελο που αναφερεις δεν έχει ακόμη support και γενικά τα exynos.( υπάρχει μια experimental αλλά κανει random reboot) γενικά πάντως δεν είναι κακό να κοιταζετε στο XDA ποια συσκευή έχει καλό support σε software έτσι ώστε ακόμη και αν δεν δώσει official η εταιρία να μπορείτε να κρατήσετε της συσκευή σας ενημερωμενη.

ChristosT

@Anonymous https://www.androidauthority.com/fact-or-fiction-android-apps-only-use-one-cpu-core-610352/ Για να καταλάβεις κάποια πραγματάκια. Διάβασε και για την Αρχιτεκτονική των A CORES και έλα να τα πούμε. [Εγώ σου αναφέρθηκα ότι στην καθημερινότητα δεν χρησιμοποιούμε μόνο τον ένα πυρήνα για να μας νοιάζει το single score αλλά χρησιμοποιούμε όλους ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να μας νοιάζει το multi score.] Αυτό που λές, θα έπρεπε να σε κάνει να αναρωτηθείς για ένα απλό πράγμα. Πές…(υπόθεση σύμφωνα με αυτό που τοποθετήθηκες) οτι χρησιμοποιείται το Multi στην καθημερινότητα. Σωστά; Σωστά. Τότε ΓΙΑΤΙ τα Iphones με χαμηλότερο Multi Core είναι ΠΙΟ γρήγορα απο τα Androids (σου έδωσα μετρήσεις παραπάνω) που έχουν μεγαλύτερο; Γιατί σε όλες τις εφαρμογές και στα συγκριτικά βίντεο τα Iphones πάντα κερδίζουν στην πλειοψηφία ή είναι μαζί με τα Androids σε μειοψηφικά σημεία; Δές αυτό και μεταξύ Androids… To Μate 9 έχει Μulti 6300. To Iphone 7 Plus 5400. https://www.youtube.com/watch?v=oM2fnBsIgh4 Tώρα πές μου… Γιατί δεν χάνει το Iphone με χαμηλότερο Multi αφού χρησιμοποιούμε καθημερινά Multi; Συνεπώς και το “τέρας” ο Exynos 9 που περιμένουμε Multi γύρω (εκτίμηση λέω με βάσει ότι διάβασα) στα 7000…θα ρημάζει το Iphone 7 plus και το επόμενο που θα βγεί Iphone edition-8 (άν έχει χαμηλότερο Multi). Yπόψιν το S8 θα είναι ΚΑΙ μεταγενέστερο του… Συνέχεια »

vaggos

Christos T@ φίλε εχει βράσει ο εγκέφαλος σου απο το SAR που εκπέμπει η παντόφλα

ChristosT

@vaggos χαίρομαι που αλλάζεις ονόματα. (σε ψυχίατρο είπαμε).
Κάτσε να δείς τι άλλες παντόφλες και τηλεκοντρόλς (που λένε και άλλοι) έρχονται…
Ο δικός σου πάντως κάηκε και με λίγο χαμηλότερο Sar.
Συνεπώς βγάλε συμπέρασμα…

ChrisGR1995

Ρε παιδια γιατι κανετε καποιοι σαν να ειστε οι δικηγοροι της καθε εταιρειας??? Οταν παιρνετε μια συσκευη απο καποια εταιρια πρεπει να συμβιβαστειτε με τα καλα , τα κακα και τους περιορισμους της. Αλλιως φτιαξτε εσεις ενα λειτουργικο οπως σας αρεσει αν πιστευετε οτι ειναι τοσο ευκολο. Κρινετε ολοι υις εταιρειες γιατι νομιζετε οτι πατανε ενα κουμπι και ειναι ετοιμη η νεα εκδοση. Αν καθυστερησει μια ετειρια να φερει αναβαθμιση σε μια συσκευη της η οποια να μην εχει λαθη θα τη κραχετε που καθυστερησε. Αν φερει αμεσως την αναβαθμιση με 1 εκατομμυριο error παλι θα την κραζετε. Δηλαδη κατα την γνωμη σας τι πρεπει να κανει????

ChrisGR1995

Για samsung galaxy J7 (2016) ποτε ερχεται ?

Demolisheeer

ChristosT, Ιωάννης jb …. una fatsa una ratsa

Γιάννης

Ρε παίδες μην τσακώνεστε έλεος.. ,

Όποιος την έβαλε βλέπει κάτι νέο?Κάποια νέα καλή προσθήκη;Πχ στη marshlow μπηκε η δυνατότητα φωτογραφιας σε raw και η απρνεργοποιηση της γρηγορης φορτισης

Υπάρχουν διαφορές σε ταχυτητα, smooth, μπαταρία και κάμερα.. καλύτερα ή χειρότερα??

Για s6 θέλω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.