Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Εντυπωσιακό concept video

Σίγουρα αυτό που δεν μας λείπει τις τελευταίες μέρες εν όψει της MWC 2015 είναι τα renders του Samsung Galaxy S6 το οποίο διαρρέει κυρίως από κατασκευαστές θηκών. Όπως έχουμε ξαναπεί περιμένουμε από τη Samsung να ανακοινώσει και μια δεύτερη έκδοση με κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές, το λεγόμενο Samsung Galaxy S6 Edge το οποίο όμως δεν εμφανίζεται συχνά στα leaks και renders.

Σήμερα κυκλοφόρησε ένα concept video από τους Ivo Maric και Jermaine Smit στο οποίο εμφανίζονται και οι δυο εκδόσεις της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας της Samsung. To concept video βασίζεται σε όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα και είναι πράγματι εντυπωσιακό. Αν είναι είναι έτσι αυτό που θα δούμε 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη, τότε η Samsung θα έχει κάνει καλή δουλειά με το Project Zero της.

Φέτος από τη Samsung περιμένουμε premium υλικά κατασκευής (μέταλλο και γυαλί), high-end χαρακτηριστικά όπως QHD οθόνη, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή, 20 Megapixel κάμερα και πολλά άλλα.

Δείτε το video:

samsung galaxy s6 s6 edge concept video, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Εντυπωσιακό concept video

samsung galaxy s6 s6 edge concept video, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Εντυπωσιακό concept video

samsung galaxy s6 s6 edge concept video, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Εντυπωσιακό concept video

samsung galaxy s6 s6 edge concept video, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Εντυπωσιακό concept video

samsung galaxy s6 s6 edge concept video, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Εντυπωσιακό concept video

samsung galaxy s6 s6 edge concept video, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Εντυπωσιακό concept video

samsung galaxy s6 s6 edge concept video, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Εντυπωσιακό concept video

samsung galaxy s6 s6 edge concept video, Samsung Galaxy S6 και S6 Edge: Εντυπωσιακό concept video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χελωνακι

Οσον αφορα τη καμερα του S6 θα φοραει τον ιδιο φακο με εκεινο του Note4 και του S5 plus G901f

Παντελης Θωμαρεης

Οσον αφορα τη καμερα του S6 θα φοραει τον ιδιο φακο με εκεινου του Νοte4 και του S5 plus G901f.

Βαγγος

κοιταχτε απο αποψη design ναι μεν βλεπω διαφορες αλλα οχι…ριζικη αλλαγη..Θα μου πεις πως να το εφτιαχναν τελειως διαφορετικο χωρις να μοιασει σε καποιο απο τα πολλα smarthpones…Ειναι παντως ομορφο και εξυπνη κινηση των κορεατων να κανουν την καμερα καλυτερη αλλα με αποτελεσμα να αλλα προεξεχει.Στα υλικα ολοι περιμενουμε την επικειμενη αλλαγη σιγουρα…και θα δικαιοθουμε…αλλα για το design ξαναλεω πολλοι θα δυσαρεστηθουν πιστευω

ducatijim

Συγνώμη μόνο εγώ βλέπω ότι είναι αηδία??
Αίσχος με την κάμερα να εξέχει πολύ περισσότερο από το iphone6…..
Το ντιζαιν ειναι το ιδιο κ το ιδιο κτλ….
καλή η αναβάθμιση των υλικών αλλά πιστεύω πως htc m9 κ sony z4 θα είναι πραγματικά έργα τέχνης μπροστά σε αυτό το πράγμα….
κρίμα στα άτομα που φανατίζονται με τις εταιρείες κ δεν βλέπουν μπροστά τους τπτ….
κάτοχος note 3

panos

Μου αρεσει πολυ..

Miko

Εγώ προσωπικά είμαι εντυπωσιασμένος με το S6… και απο θέμα design αλλά και απο τεχνικά χαρακτηριστικά. Σίγουρα προτιμώ το SoC του S6 απο τον SD 810.
Το αν σου αρέσει ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό, αν και συμφωνώ οτι μερικοί φανατίζονται με τις εταιρίες… ειδικά αν έχει ένα δαγκωμένο μήλο στο πίσω μέρος της οθόνης :Ρ

Γιάννης σε λέω

Ευτυχώς τελικά εκείνη η αηδιαστική εικόνα που είχαμε δει πριν μερικές μέρες (το πίσω μέρος του S6) ήταν μια απαίσια θήκη με τρύπες και τίποτα παραπάνω. Μπράβο στη Samsung, πήρε το μήνυμα μετά το φιάσκο του περσινού S5. Μου αρέσει το νέο design, να δούμε όμως και την τιμή που κάτι μου λέει θα είναι στα περσινά επίπεδα (750 €).

VasiliS5mini

Όπως και να έχει το επόμενο Note θα είναι ακόμα καλύτερο. Εμένα η camera που εξέχει δεν με χαλάει ίσα όσα του δίνει ξεχωριστό στυλ. Εγώ ελπίζω να με εντυπωσιάσει και με την διαχείριση της μπαταρίας.

Alexis

Αυτό που είδα μου αρεσε παρα πολυ και σε συνδιασμό με τα specs παιζει να ειναι η πιο ολοκληρωμενη προταση smartphone που υπήρξε! Μπραβο σε αυτους που κραξαν το s5 και δεν εκανε τις πωλησεις που αναμενοταν! Χαρης σε αυτούς θα κυκλοφορισει ενα εξαιρετικό κινητό! Μακαρι να γινοταν κατι και από την πλευρά του μήλου! Αλλά ότι και να κυκλοφορισει ότι τιμη κι αν εχει δυστυχως θα κανει πωλησεις και αλλαγη δεν προκειται να υπαρξει!

manolinio7

να μην αγοραζεται κινητο καθε χρονο και θα δειτε πςσ αλλαζουν στασει οι εταιρειες.. εχω galaxy note 2 και pragmatika δε ζηλευω τιποτα τωρα 2 χρονια απο αυτα που εχω δει.. και επι δεκα χρονια αλλαζα συνεχεια κινητα λογω ψυχολογιας πιο πολυ και οχι γιατι μου χρειαζοταν.. γιαυτο μη παραπονιεστε αδικα.. οσο πιο συχνα αγοραζετε τοσο πιο πολυ θα σας δουλευουν.. συνεχιστε ετσι

Theodore.

Tο κινητό,είναι δύο κλάσεις πάνω,από τα υπόλοιπα galaxy.
Και στο design,το οποίο είναι εντυπωσιακό.

saraid

Είναι Το τελικο look,έτσι θα είναι;

kazalas

Έτσι θα είναι;όταν βγει;

Ιωάννης jb

Ρε samsung πάντα κάτι θα κάνεις και θα με ξενερώσεις!!!!
Αν είναι δυνατόν δλδ τι κάμερα είναι αυτήν?? δείτε πως προεξέχει..!!
tragic….!!!!!!!!!

PM7

Απολυτως καμια σχεση με το μηλο 6 που λενε μερικοι οτι μοιαζει…

Στέλιος

Μία απο τα ίδια.
Απαράδεχτη προεξοχεί κάμερας.

Δημήτρης

Πραγματικά απορώ τι δεν καταλαβαίνετε οι περισσότερoi όταν διαβάζετε και απ τον τίτλο του άρθρου ακόμα πως είναι concept video

ulb

Εμ θέλετε να τραβάνε σουπερ φωτογραφίες, εμ θέλετε να χωρέσουν και τέτοιο αισθητήρα σε 7mm. Αι πάτε δείτε τι μέγεθος έχουν οι φωτογραφικές σας και μετά μιλάτε!

Όταν τα κινητά τραβάνε καλύτερες φωτογραφίες από φωτογραφικές μηχανές που κοστίζουν μπορεί και 200€ και είναι σχεδιασμένες για ένα πράγμα και με αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, μην κλαίγεστε γιατί προεξέχουν οι κάμερες των κινητών.

Επίσης σχεδόν όλοι φοράνε θήκη, άρα δεν θα προεξέχει, απλά!

stelios

Εύχομαι η κάμερα να μην προεξέχει έτσι το s6 edge είναι ωραίο και για μένα δεν θα έπρεπε να βγάλει καθόλου το απλο s6 που ουσιαστικά δεν προσφέρει κάτι το διαφορετικό

inblx

Εκανα Copy-Paste το σχόλιο μου απο διαφορετικό post:

” Πάντα θα υπάρχουν άτομα τα οποία ποτέ δεν μένουν ευχαριστημένα από τις κινήσεις των εταιρειών.

Ρε παιδιά, μεγαλώνουν οι φακοί για να έχουμε καλύτερη ποιότητα εικόνας, και ταυτόχρονα κάνουν τα κινητά πιο λεπτά. Λογικό είναι να προεξέχει η κάμερα.
Άλλωστε, σε κάθε νέα γενιά κάποιου μοντέλου αυτά θέλει ο κόσμος. ”

Στο θεμα.
Εμένα μου αρέσει αρκετά. Αν ξεχάσουμε τα λεγόμενα τις Samsung περί Project Zero και ανασχεδιαση, τοτε μου φαίνεται ενα τυπικό Samsung High End κινητό, που δεν ακολουθεί το τυπικό design της σαμμυ. Βλέπω γυαλί πίσω, μέταλο, εύγε.

~ βέβαια αν είναι αυτό το κινητό ~

Για το edge δεν το συζητώ… Χάλια. Ενα ακόμα gimmick απο μια εταιρία που, καλά κανει βέβαια, παιρνει ρίσκα για να δοκιμάσει τον κοσμο.

vladimiros

Τι λες ρε inblx μεγαλωνουν οι φακοι οι αισθητηρες και γιαυτο γινεται αυτο στο σ6? κ γιατι στα σονη Ζ με 20.7Mp δεν προεξεχει κατι…δηλαδη στο σ6 τι εχει 50Mp…απλα δεν μπορουν ακομα να το κανουν να λες.. και στο θεμα τωρα….. Εγω ποτε δεν βαζω θηκη στο κινητο μονο μια μεμβρανι,και το σ6 αν ειναι ετσι δεν θα το επερνα ποτε,επειδη οταν θα το ακουμπουσα στο τραπεζι θα γραντζουνιοταν η καμερα..επισης η Samsung δεν πρεπει να ακουλουθαει τα i phone ξερω γω για να κανει μια πολυ λεπτη συσκευη,γιατι ισως δεν τα παει και πολυ καλα στην αγορα..απο την αλλη τα i phone και 3,5 mm να το κανει πολυ ΑΠΛΑ θα πουλησει!

filippos

Χαλια δεν μου αρεσει καθολου το σχεδιο!

Tasos

Για πρωτη φορα παραδεχομε την Samsung ,…….
Για πρωτη φορα βλεπω ενα τετοιο κινητο να μου θαμπωνει τα ματια με τις λειτουργιες του και την ομορφια του……..
Τιποτα αλλο…..
Απλα το ΘΕΛΩ

παναγιωτης

βρε παιδια αντι να χαρουμε που μια εταιρια φενεται να αλαζει και να προσφαιρει το κατι παραπανω σε σχεση με την προηγουμενη χρονια,αντι αυτου την καταδικαζουμε για διαφορα πραγματα?λογικο ειναι 1ων to desing να μην αλαζει τελιως απ την στιγμη που ειναι η υπογραφη της καθε εταιριας,βλεπε htc,sony κ.τ.λ.2ων η καμερα εξεχει σε ολα τα galaxy δεν ειναι κατι καινουριο ουτε κακο για μενα,εαν μαλιστα γινεται αυτο για να εχω εγω σαν τελικος χρηστης μια τρομερη φωτογραφικη εμπειρια τοτε μην σου πω οτι το θελω κιολας.ειναι καλο οι εταιριες να κανουν βηματα μπροστα εστω και μικρα καθε φορα για μας τους καταναλωτες και λατρεις του ειδους.

Nik

Μάλιστα. Δηλαδή η Apple πήρε design από Samsung και η Samsung από την Apple;
ΤΟ iPhone 6 μοιάζει τα κινητά της Samsung, ενώ το S6 μοιάζει το iPhone 5.

dimpep

Μαρέσει που όλοι κρίνεται τηλέφωνο και soc χωρίς καλά καλά το τηλέφωνο να έχει παρουσιαστεί!
Ας το δούμε πρώτα και ας κρίνουμε μετά!

Ηλίας κ

Καταρχάς η Samsung έκραζε τα iPhone για τον λόγο της χαμάλης μπαταρίας και που δεν είναι διασπώμενες ,και την ίδια στιγμή το Samsung galaxy s6 δεν έχει διασπώμενη μπαταρία . [ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ]
ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕΕΕ SΑΠΙΛΑ (κατά της εταιρίας για τον λόγο ότι δεν έχει πραγματικές καινοτομίες στα smartphones ενώ η Apple δεν έχει απλά ανταγωνιστές) (ουδέτερος)

inblx

@vladimiros
-Πρώτον, απο αυτά που γραφείς εγώ καταλαβαίνω πως πιστεύεις οτι το μέγεθος του φακού και του αισθητήρα μεγαλώνει όσο μεγαλώνουν τα pixel. ΛΑΘΟΣ.
-Δεύτερων, τυχαίνει να έχω το Xperia Z3, και εκεί που έχει βάλει η Sony την κάμερα δεν υπάρχει κατω απο την μεριά του φακού τίποτα όπως οθόνη, κεραίες κτλ… Αντίθετα με το Render του S6 που απο κάτω έχει την οθόνη.
-Τρίτων, δεν ξέρουμε αν το S6 να έχει μεγαλυτερο φακό, αισθητήρα και οπτικό σταθεροποιητη εικόνας ( IOS) και να προεξέχει γι’αυτούς τους λόγους
-Τετάρτων, δεν έχουν το ίδιο πάχος. Το S6 είναι στα 6.9mm και το Z3 που ειναι λεπτότερο απο τα Sony μιας και έπιασες αυτά, είναι στα 7.3mm. Αυτά τα 0.4mm διαφοράς κάνουν την κάμερα να προεξέχει.

Επίσεις, τα τζαμάκια που βάζουν στις κάμερες των κινητών συνήθως είναι απο πολύ γερό γυαλί, για να μην παθαίνουν τίποτα.
Το τραπέζι που λες απο τι είναι φτιαγμένο, απο γυαλόχαρτο?

vladimiros

inblx_ βλεπω εισαι ενημερωμενος πολυ καλα σε ολα τα θεματα,και εχεις το Ζ3 εχεις κανει πολυ καλη αγορα..παντος επιμενω θα μπορουσαν το σ6 να το κανουν σαν το σ5 να εξεχει τουλαχιστον λιγο..και οχι 2 ποντους εξω..anyway για το σκληρο τζαμι που λες δεν το πιστευω και τοσο δεν λεω οτι σπαει,απλα θα γραντζουνιθει σιγουρα χωρεις θηκη ειτε στο τραπεζι,ειτε αμα πεσει κατω..και αυτο που λες οτι στα σονη δεν εχει απο κατω την οθονη,εγω πιστευω στο Ζ4 αν βαλουν την καμερα οπως την Samsung το ιδιο μεγεθος θα εχει..(γνωμη μου)

Kostas K.

Το όλο θέμα είναι ένα concept που έχει σαν βάση τα renders που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα και εσείς μιλάτε λες και κυκλοφόρησε το κινητό. Αλήθεια πριν σχολιάσετε σε ένα άρθρο το διαβάζετε πρώτα ορισμένοι;

Θεμης

Τι βλακεία και γιατι οχι αδιάβροχο ;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.