Samsung Galaxy S6/ S6 edge: Νέο update με περισσότερα Microsoft apps

H Samsung ξεκίνησε να δίνει ένα νέο update στις ναυαρχίδες της Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge, με το οποίο φέρνει περισσότερες εφαρμογές της Microsoft. Μεταξύ των εφαρμογών είναι Office, Word και PowerPoint. Να πούμε ότι τα Galaxy S6 και S6 edge έχουν ήδη προ-εγκατεστημένα τα OneDrive και OneNote apps της Microsoft.

To μέγεθος του LMY47X.G925FXXU2COH2 update είναι περίπου 220MB και λέγεται ότι εγκαθιστά τις παραπάνω εφαρμογές στα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge χωρίς την συγκατάθεση των χρηστών, οι εφαρμογές θα βρεθούν στο κινητό μόλις πατηθεί η η διαδικασία του update.

H αναβάθμιση έχει ξεκινήσει σε κάποιες περιοχές, το αν και πότε θα τη λάβετε εξαρτάται από την περιοχή και τον πάροχο. Προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Samsung Galaxy S6/ S6 edge: Νέο update με περισσότερα Microsoft apps, Samsung Galaxy S6/ S6 edge: Νέο update με περισσότερα Microsoft apps

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sp

Το έχω εδώ και 1 μήνα. Τις εφαρμογές αυτές απλά τις απενεργοποιήσα. Το ωραίο είναι το νέο UI που παίρνει. Όλα τα εικονίδια αλλάζουν

Dimitris

είναι ήδη παλιό αυτό το UPDATE, προχτές βγήκε ακόμα πιο νέο ΟΙ7

Αλέξανδρος

1) η φωτο είναι από το προηγούμενο update. Τώρα άλλαξαν εικονίδια κλπ.
2) το Microsoft office ΔΕΝ ειναι κατεβασμενο. Απλά πατάς π.χ. word και σε λέει να το κατεβάσεις. ΑΠΛΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ
3)Η ενημέρωση από ότι είδα και το κινητό είναι αρκετά πιο γρήγορο με ακόμη λιγότερο la, και δεν ζεσταίνεται και φαίνεται να κρατά περισσότερο η μπαταρία.

kostas

παιδια εχει 3 μερες που ειμαι κατοχος του s6 edge plus και οντος το κινητο ειναι πολυ μπροστα σε ολα.η μπαταρια βγαζει ανετα μια μερα,οθονη φανταστικη ειδικα οταν βλεπεις video η στα παιχνιδια.και απο εμφανιση ετοι φωτος μπροστα.και γενικα το android ειναι λες και τρεχει σε pure εκδοση.μεχρι προχθες την εβριζα την σαμμυ αλλα μολις το επιασα στα χερια μου το ερωτευτικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.