Samsung Galaxy S6: Ξεκίνησε το security update του Ιουλίου για όλη τη σειρά

Η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση νέου security update για τα Galaxy S6, Galaxy S6 edge και Galaxy S6 edeg+ το οποίο και περιλαμβάνει patches για τον Ιούλιο.

Τα updates σύμφωνα με αναφορές έχουν ξεκινήσει να διατίθενται στις unlocked Ευρωπαϊκές συσκευές της Samsung, οπότε θα πρέπει τις επόμενες ώρες να δείτε και στο δικό σας Galaxy S6.

Η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση του security update λίγες ημέρες μετά την διάθεση του αντίστοιχου update για τα μοντέλα της σειράς Galaxy S7.

Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6: Ξεκίνησε το security update του Ιουλίου για όλη τη σειρά

Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6: Ξεκίνησε το security update του Ιουλίου για όλη τη σειρά

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Καλησπέρα! Το πρωί μου έβγαλε το S6 μια ειδοποίηση για ενημέρωση αλλά επειδή ήμουν συνδεδεμένος με τα data την ακύρωσα και τώρα δεν μπορώ να την ξαναβρώ. Κάνω μη αυτόματη λήψη ενημερώσεων αλλά δεν βρίσκει τίποτα.

PiXel

Αυτό μου έχει έρθει στο unlocked S6 μου εδώ και δυο βδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S6: Μυστήριο update 5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

H Samsung έδωσε ένα αρκετά περίεργο update στο Galaxy S6, 5 χρόνια μετά την κυκλοφορία της συσκευής, χωρίς να έχουμε πολλές λεπτομέρειες.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S6

Το Samsung Galaxy S6 συνεχίζει να δέχεται ενημερώσεις τέσσερα χρόνια μετά

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημέρωση ασφαλείας του Ιανουαρίου 2019 για τα Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge, συνεχίζοντας έτσι την υποστήριξή τους. Η ενημέρωση κυκλοφόρησε αρχικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είναι η G920FXXU6ESA1 για το Galaxy S6 και G925FXXU6ESA1 για το Galaxy S6+.

Smartphones Android Smartphones Samsung Samsung Galaxy S6

Τέλος η υποστήριξη για τα Samsung Galaxy S6 / S6 Edge

Τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge δεν περιλαμβάνονται πλέον στη λίστα των συσκευών που υποστηρίζει η Samsung με ενημερώσεις ασφαλείας.