Samsung Galaxy S6: Σώζει τον κάτοχό του στο Παρίσι

Μέσα στις άσχημες ειδήσεις που έρχονται από το Παρίσι, εμφανίστηκε και μία θετική που δείχνει ότι ένα Samsung Galaxy S6 μπορεί ακόμα και να σώσει τη ζωή κάποιου. Έτσι, ένας Γάλλος σώθηκε από βέβαιο θάνατο, όταν ένα θραύσμα από την έκρηξη βόμβας χτύπησε πάνω στο Samsung Galaxy S6 που κρατούσε στο χέρι που βρισκόταν έξω από το στάδιο Stade de France, κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης. Εκείνη την ώρα, 80.000 άτομα ήταν μέσα στο στάδιο, μαζί με τον Πρόεδρο της χώρας. 

Ο τυχερός κάτοχος του Samsung Galaxy S6 γλύτωσε όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας ενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό του έξω από το στάδιο και ένα κομμάτι του μηχανισμού χτύπησε το κινητό του και όχι τον ίδιο. Όπως έγινε γνωστό από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο τυχερός Sylvester είδε το Samsung Galaxy S6 να σπάει στην οθόνη και να καταστρέφεται, αλλά είναι σίγουρο ότι αυτό δεν πρόκειται να τον πειράξει καθόλου. Αυτό ακριβώς εννοούμε, όταν λέμε τη φράση “τύχη βουνό!”

Samsung Galaxy S6: Σώζει τον κάτοχό του στο Παρίσι, Samsung Galaxy S6: Σώζει τον κάτοχό του στο Παρίσι

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kaido

ΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΝΟΚΙΑ ΤΟ ΘΡΑΥΣΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ…

panos

βασικα νομιζω ηταν το edge…

lemodes

Και άλλη φορά είχε σώσει ένα Samsung κάποιον από σφαίρα…πέρυσι νομίζω..το είστε γράψει στο techblog…μάλιστα η samsung του είχε αντικαταστήσει το κινητό…

Stelios
Arispan

@limodes Ένα Samsung galaxy note 2,στην Μαλαισία.Μάλιστα επειδή είχε συγκινηθεί η Samsung του έδωσε ένα galaxy s6 δωρεάν.

Δημήτρης

Λίγο ντροπή ρε παιδιά ακόμη και εδώ διαφήμιση. Έλεος!

Takis13

Φαντάζομαι αν ειχε το… nexus p τωρα θα του βγαζαν τα θραυσματα απο το gorilla4, διαβάζοντας ενα παλαιότερο αθρο του techblog

mourouzis2005

Περιμενω με αγωνια την αναρτηση οπου ενα ipad/samsung tablet χρησιμοποιηθηκε σαν ασπιδα απεναντι στα φονικα θραυσματα..

Makis

Που είναι ο Ενελες να πει ότι αν ήταν apple θα ήταν ήδη νεκρός…

tasos

Οκ με όλο αυτό για το galaxy, αλλά σιγά σιγά πρέπει να δούνε το θα κάνουμε όταν θα είμαστε άχρηστη πλέον σαν χώρα στην isis καθώς μας έχουν σαν γέφυρα για την Ευρώπη… Τότε ούτε iPhone, ούτε Galaxy, ούτε Nokia 3310 δε μας σώζει.

Γιώργος

Αν ήταν κανένα ΝΟΚΙΑ 3310-30 η σφαίρα θα εξωστρακιζοταν. 😂

Φυσικά το τηλέφωνο θα δούλευε κανονικά..

Να είναι καλά ο άνθρωπος και το κινητό θα το αντί καταστήσει.

ΚώσταςD.

Τυχερός όντως! Το θέμα είναι ότι αυτό που έγινε στη Γαλλία μπορεί να επηρεάσει πολύ και εμάς εδώ, μιας και οι τζιχαντιστές και όλοι οι πρόσφυγες μετανάστες κτλ…… περνούν απο Ελλάδα. Θα μπορούσα να το αναπτύξω…, αλλά επειδή είναι εδώ μιλάμε για τεχνολογία το αφήνω.

Γιάννης

Πόσο ξεφτίλες είστε να ανεβάζετε τέτοια άρθρα, δεν έχετε ούτε ιερό ούτε οσιο

Nikos

Δλδ αν κρατούσε στα χέρια κάποιο άλλο τηλέφωνο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα ; Οχι που δεν πρέπει να αναφερθεί και τι μοντέλο είχε, αλλά οχι και στον τίτλο με το συγκεκριμένο τρόπο .

Μιχάλης Μπαρναμπά
Mary

Λιγο σεβασμός δεν βλάπτει! Δεν ντρέπεστε να ανεβάζετε τετοιο άρθρο τη στιγμη που έγιναν ολα αυτα;

Thodoris

@Mary

για τα κλικ όλα.

flash

Ντροπή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Δεκάδες άνθρωποι πέθαναν μέσα στον τρόμο και εμφανίζεται ένα άρθρο να εκθειάσει την αντοχή ενός κινητού. Ντροπή!

Λευτερηης

Ντροπή και αίσχος στο techblog. Αν είχατε και εσείς συγγενείς εκει που είχαν τραυματιστεί η ακόμα και σκοτωθεί δεν θα ανεβαζατε τέτοια άρθρα. Αν ειναι δυνατόν!

alexis touba

Οποτε απο αυριο ολοι με τα κηνητα στα χερια να σωσουμε το πλανητη πεζωντας ρακετες με τις σφαιρες και τα θραυσματα

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, κανένας δεν μπορεί να αποδείξει ότι στενοχωρήθηκε περισσότερο από κάποιον άλλο.

Λυπάμαι αν προσβλήθηκε κάποιος, δεν ειχαμε τέτοια πρόθεση.

flash

Το θέμα δεν είναι αν κάποιος στεναχωρήθηκε περισσότερο ή λιγότερο από κάποιον άλλο το θέμα είναι ο εξευτελισμός ενός πολύ σοβαρού και τραγικού γεγονότος. Ας ήμαστε προσεκτικοί με τις ζωές ανθρώπων και κυρίως ανθρώπων που ”φεύγουν” μέσα στον τρόμο και τη φρίκη. Η σύνδεση της θλίψης μικρής ή μεγάλης με κάτι τόσο ευτελές όπως ο εκθειασμός ενός κινητού δεν τιμά κανέναν και περισσότερο θλίψη προκαλεί για το πως έχουμε γίνει.

Gvirginia

Ένα τεχνολογικό προϊόν έσωσε μία ζωή και αναφέρεται σε τεχνολογικό site, σα δε ντρέπονται….
Επίσης τα αθλητικά site έχουν συνεντεύξεις από ποδοσφαιριστές, άρα το κάνουν για να τους διαφημίσουν μπας και πάρουν καμιά μεταγραφή….

Το άρθρο ούτε εκθειάζει το S6 ούτε μειώνει τη σημαντικότητα των τελευταίων γεγονότων. Όπως λέει και ο Nikos θα μπορούσε να μην το αναφέρει στον τίτλο (τον ίδιο έχει η πηγή) αλλά μιας και είναι site τεχνολογίας, είναι στο πεδίο του. Δεν αναφέρει πουθενά ότι μόνο το S6 μπορεί να σώζει ζωές, αλλά ότι ένας άνθρωπος σώθηκε λόγω του κινητού του, το οποίο τυγχάνει να είναι ένα S6.
Μάλιστα γράφει “Μέσα στις άσχημες ειδήσεις που έρχονται από το Παρίσι, εμφανίστηκε και μία θετική…” οπότε αδυνατώ να καταλάβω πώς είναι αυτό εξευτελισμός των γεγονότων.

Όλοι ευαισθητοποιήθηκαν για τη Γαλλία ενώ χρόνια τώρα πεθαίνουν καθημερινά πόσοι άνθρωποι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά αυτοί δεν έχουν πύργο του Άιφελ….

ΥΓ: Πάω να βάλω τη σημαία της Γαλλίας στο FB μιας και έτσι θα αποτρέψω παρόμοια γεγονότα και θα βοηθήσω τους συνανθρώπους μου. Έτσι μου είπε το χαζοκούτι…

Μιχάλης Μπαρναμπά

Διαβάζω όλα αυτά τα γελοία σχόλια που λένε ντροπή και αίσχος στο Techblog, για πιο λόγο ρε παιδιά, τεχνολογικό site είναι και δεν έθιξε κανέναν και καμία. Πες τα βρε @Gvirginia!
Ίσως και το πιο ενδιαφέρων άρθρο που διάβασα σήμερα, γιατί ένας άνθρωπος σώθηκε από τύχη!

Βαγγέλης

Βασικά δε ξεφεύγει απο τη θεματολογία του site και αναφέρεται και στο γεγονός.Κώστα ψαξε και πες μας για τη νεα πολιτική απορρήτου της google μετα την επίθεση ίσως εχει να κανει με την ασφάλεια απέναντι στους τρομοκράτες.

Nick

Ντροπή εντάξει πολύ φαν της samsung το σαιτ αλλά διαφήμιση με 100 νεκρούς minimum είναι ξεφτίλα.

ChrisG

αντί να κάθεστε και να κράζετε μερικοί επειδή έτυχε να σωθεί η ζωή κάποιου συνανθρώπου απο ένα προιόν και τυχαία φυσικά…να καθίσετε και να σκεφτείτε πόσο θα αλλάξει η ζωή ολόκληρου του πλανήτη και των κατοίκων αυτού πάλι με αφορμή αυτού του γεγονότος,έχοντας ως θύματα ανθρώπινες ψυχές προκειμένου κάποιοι να περάσουν ισχυρότερους νόμους προς τις ορέξεις τους.τα ίδια κάνανε και με την 11η τα ίδια και εχθές τα ίδια και την επόμενη φορά κ.ο.κ.τα ΜΜΕ κάνουν αυτό που τους λένε “κάποιοι”…τροφή για σκέψη και αφήστε το κράξιμο για εκεί που πρέπει.
κάθε μέρα θα σας στερούνε όλο και περισσότερο την ελευθερία σας κυριολεκτικά με τις ίδιες αυτές “τακτικές” στο όνομα της “ασφάλειας” και της “Δημοκρατίας”.θα το φτάσουν μέχρι τέλος και δυστυχώς ακόμη δεν είδατε τίποτε ούτε και θα καταλάβετε μέχρι να το δείτε τελειοποιημένο.αν νομίζετε οτι όλα αυτά είναι τυχαία επειδή κάποιοι έιναι “καλοί” και κάποιοι “κακοί”…απλά δεν έχετε καταλάβει σε ποιόν κόσμο ζείτε και με ποιόν πάνω απο το κεφάλι σας.

Νίκος

θα συμφωνήσω κι εγώ ότι το άρθρο είναι τo λιγότερο ατυχές. Η τεχνολογία και ο καταναλωτισμός τns έχουν το μερίδιο της ευθύνης τους για τη δυτική υποκρισία στο παγκόσμιο θέατρο του παραλόγου, καλύτερα να σιωπούν όταν χάνονται αθώες ζωές από πολέμους οικονομικών συμφερόντων.

Manolis

παιδιά όντως πολύ σοβαρά και λάθος το πήρατε το θέμα… εννοείται ότι είναι τραγικό το γεγονός αλλά μια χαρά διάβασα την είδηση η οποία έχει κάνει το γύρo του κόσμου!!! 😉

Κώστα don’t worry… 🙂

Kakalos

Ας πάει να ανάψει ένα κερί στην Παναγία. ..

Fotis

Ωραία από αύριο αφήνω το iPhone 6s μου και αγωραζω το s6 ώστε να το εχω σαν ασπίδα χαχαχαχαχαχαχα έλεος ρε Samsung .τωρα εντάξει δεν φταίει το techblog τόσο πολύ όσο η Samsung που είμαι σίγουρος ότι αυτή το έκανε γνωστό.τελος θερμά συλλυπητήρια στην Γαλλία για αυτό που της. συνέβη

geo s5

Το θεμα δεν ειναι η αναπαραγωγη αλλα η δημιουργια της ειδησης. Το site που την πρωτοδημοσιευσε σιγουρα ειναι ενοχο για την τραγικοτερη διαφημιση ever κ το techbloq την αναπαρηγαγε.
200 και νεκροι 350και τραυματιες και ενα s6.. κριμα.

Κώστας Βλαχάκης

Στο Facebook πάντως η συζήτηση εξελίχθηκε πιο χαλαρά και δεν “θίχτηκε” κανείς https://goo.gl/su0Y6f

Καλά κάνετε και εκφράζετε ελεύθερα και ανοιχτά την άποψή σας. Κανένα σχόλιο δεν κόβεται ή λογοκρίνεται.

Θέλω να ξέρετε όμως ότι δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα με την συγκεκριμένη δημοσίευση. Έχω στεναχωρηθεί, λυπηθεί, προβληματιστεί και εγώ όπως και εσείς.

Επαναλαμβάνω αν κάποιος θίχτηκε λυπάμε, δεν ήταν σκοπός μας αυτός.

Γιώργος Κ.

H Βιργινία πραγματικά τα είπε όλα και κάλυψε ακόμη κι αυτούς που κατηγορούν το techblog…

tarif16

1ο…..όχι λαμπάδα στην παναγία αλλά στην samsung
2ο…..η αστυνομία να εξοπλιστεί άμεσα με συσκευές samsung
3ο…..και ο αμυντικός ενίοτε δεν θέλει να κάνει πέναλτι αλλά το κάνει!!…ο νοών νοείτω

υ.γ. ….το λιγότερο τραγικό το άρθρο…..φαντάζομαι το ίδιο θα γινόταν αν είχε στην τσέπη τσίγκο πουμαρό….?
λάθος η δημιουργία, λάθος η αναπαραγωγή….πέναλτι και κόκκινη κάρτα.

Panos

Θεωρώ ότι το άρθρο είναι ατυχές. Δηλαδή αν δεν ήταν το s6 που έσωσε τυχαία τον άνθρωπο αλλά ένα άλλο κινητό λιγότερο δημοφιλές θα το βλέπαμε στο Techblog; Τι να πω…

Γιώργος Κ.

Εδώ ρε παιδιά το σχολίασε η ΕΡΤ1 στο τηλεοπτικό της δελτίο (εκεί το είδα πρώτα) που δεν έχει καμία επαφή το συγκεκριμένο δελτίο με την τεχνολογία και κράζετε το εν λόγω σάιτ που το θέμα αυτό έχει και μια εν γένει τεχνολογική υφή; Αν’αυτού πήγατε όλοι μαζικά και βάλατε τη σημαία της Γαλλίας στο φουμπου και γίνατε ξαφνικά όλοι Γάλλοι. Κι έτσι είστε όλοι Γάλλοι σήμερα.
Χτες όμως θα έπρεπε να ήσασταν Συριοι και προχτές Παλαιστίνιοι. Που ήσασταν τότε? Αλλά μην ξεφύγουμε μια φορά από τη γνωστή λαϊκή μεμψιμοιρία του Έλληνα που κρίνει προς πάσαν κατέυθυνσην πλην της δικής του. Αλλά αυτοί είμαστε.

Panos 3

Ακουσα οτι ο Λεωνίδας και οι 300 αν ειχαν s6 edge για ασπιδες θα ειχαν νικησει την μαχη, … δεν ειδα κανεναν να στεναχωριεται για τους 240 Ρώσους που πεσαν οταν ριξαν το αεροπλανο παντως, ισως γιατι δεν εδωσε σημαιακι το Facebook

Theodore.

Γιατι χαλαστήκατε ρε παλληκάρια επειδή μπήκε το κομμάτι;ποιοί ειστε εσείς που θα μας λογοκρίνετε;Ολα τα διεθνή δίκτυα το είχαν,εμείς εδώ στην Ελλάδα να μην το βάλουμε,επειδή η αρρώστεια σας με την Απλ,δεν το επιτρέπει;

Theodore.

Ξαναδιάβασα και άλλα σχόλια,και αυτό που έχω να πω ,είναι ότι η τρέλα δεν πάει μακρυά,εδώ γύρω μας είναι.Και από ό,τι βλέπω,δεν υπάρχουν μόνο κει πέρα οι τρελοί του ΙΣΙΣ,αλλά παντού,και αρκεί να δοθεί η κατάλληλη αφορμή,για να βγουν τα όπλα.
Ο Βλαχάκης πολύ καλά έκανε και το έβαλε,και να μη δώσει λογαριασμό σε κανένα.Το αντίθετο θα είναι λογοκρισία και αυτολογοκρισία,και αυτό είναι αρχή φασισμού.

κυριακος

Κριμα….
Τα παιδια στην Παλαιστηνη, δεν εχουν την οικονομικη ευχαιρια να αποκτησουν ενα s6 , για να τους σωζει απο τις σφαιρες των Ησραηλινων
Ουτε στον Λιβανο, ουτε στην Συρια
Αυτοι ειναι ανθρωποι αλλου θεου…..
Δεν θα βαλω την σημαια της Γαλιας στο F.B , γιατι αν την βαλω , θα πρεπει να βαλω πολλες σημαιες….
Υγ μην τολμησει η SAMSUNG να το κανει διαφημηση αυτο (ολα να τα περιμενεις)
Γιατι θα μπουκοταρω ολλα τα προιοντα της….

Theodore.

Και γιατί να πληρώσει για να κάνει διαφήμιση,από τη στιγμή που η είδηση,το μύνημα δηλαδή, πέρασε δωρεάν σε όλο τον κόσμο;Για κορόιδα τους έχεις εκεί στη Samsung;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.