Samsung Galaxy S7: Φήμες για μπαταρία που δίνει 17 ώρες video playback

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τον Ρώσο blogger Eldar Murtazin, ο οποίος θεωρείται ότι είναι αρκετά αξιόπιστος, το Samsung Galaxy S7 θα έχει μπαταρία ικανή να παίζει 17 ώρες video σε μέγιστη φωτεινότητα.

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε το Samsung Galaxy S7 κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων smartphones της κατηγορίας του, όσον αφορά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Δυστυχώς όμως δεν μας λέει τι μπαταρία θα φοράει η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung. Για παράδειγμα το Samsung Galaxy S6 Active με την 3500mAh μπαταρία, στα test του SamMobile έδωσε 10-11 ώρες video playback

Να πούμε ότι με βάση τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα, η μια έκδοση του Samsung Galaxy S7 που προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά, θα έρθει με επεξεργαστή Exynos 8890. Το νέο SoC θα είναι το πρώτο της Samsung με custom CPU πυρήνες και αυτό σημαίνει ότι ο νέος επεξεργαστής θα δώσει 30% πιο γρήγορη απόδοση και 10% καλύτερη διαχείριση ενέργειας (σε σύγκριση με τον Exynos 7420 στα Galaxy S6)

Η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7 εικάζεται ότι θα γίνει 21 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της MWC 2016 στη Βαρκελώνη. Μέχρι τότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει και οι διαρροές θα γίνονται όλο και περισσότερες.

samsung galaxy s7 battery, Samsung Galaxy S7: Φήμες για μπαταρία που δίνει 17 ώρες video playback

samsung galaxy s7 battery, Samsung Galaxy S7: Φήμες για μπαταρία που δίνει 17 ώρες video playback

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Knight

Εξαιρετικά αποτελέσματα (εαν αληθεύουν)…Με usb type c που ελπίζω να έχει θα φορτίζει και πιο γρήγορα. Θα έχει και γενικά καλους χρόνους αναμονής με το marshmallow… Θα είναι και αδιάβροχο σύμφωνα με αξιόπιστες διαρρεύσεις. Θα επιστρέψει και η κάρτα sd…Πλήρης αποκατάσταση των ελαττώματων του galaxy s6 (εντάξει… Εκτός της αποσπώμενης μπαταρίας, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή με γυαλί απο πίσω) . Ελπίζω κάποια θεματακια του touchwiz να διορθωθούν γιατί είναι κρίμα. Να δούμε τι θα κάνει όμως και ο ανταγωνισμός, έχουν και αυτοί να δείξουν ενδιαφέροντα πράγματα σύμφωνα με αυτά που ακούγονται.

Apostolos

Άμα τα χει όλα αυτά δεν γαμ…ται θα το φάω το TouchWiz

γιωργος

μαλλον ακουσαν το κοινο δεν εξηγειται αλλιως. to good to be true!

NLS

Ας περιμένουμε να δούμε.
Είπαμε το 2016 πρέπει να έχει innovation γιατί το 2015 δεν είχε…

lemodes

Θέλω 17 ώρες Skype… 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.