Samsung Galaxy S7: Με οθόνη 5.7″ QHD, Snapdragon 820 [AnTuTu]

Όλο και πιο έντονες γίνονται οι φήμες για το επερχόμενο Samsung Galaxy S7 το οποίο μόλις εχθές διέρρευσε ως Project Lucky με επεξεργαστή Exynos 8890. Σήμερα εμφανίζεται να πέρασε από το AnTuTu, το οποίο δείχνει να φορά Snapdragon 820, κάτι που επιβεβαιώνει της πληροφορίες οι οποίες ήθελαν την Samsung να κάνει δοκιμές για αποφασίσει αν ο 820 είναι επαρκής.

Είναι επίσης πολύ πιθανό να κυκλοφορήσουν δυο εκδόσεις για διαφορετικές αγορές, μια με Exynos 8890 και μια με Snapdragon 820.

Το prototype του Samsung Galaxy S7 που πέρασε από το AnTuTu benchmark έχει οθόνη 5.7 ιντσών QHD, κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, μνήμη RAM 4GB, Android 5.1.1 Lollipop και ενσωμτωμένη μνήμη 64GB που όμως δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα είναι επεκτάσιμη. Το SamMobile είχε αναφέρει ότι είναι πιθανή η επιστροφή της υποδοχής για microSD.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πληροφορίες μιλούν για δυο μεγέθη οθόνης, μια στις 5.2 ίντσες και μια στις 5.7, η παραπάνω έκδοση είναι το μεγαλύτερο από τα δυο.

Ο Snapdragon 820 κατάφερε να αφήσει πίσω Exynos 7420 αλλά και Snapdragon 810 σε single-threaded runs και 3D test. Συνολικά όμως ο Exynos 7420 κατάφερε να βγει πάνω από τα δυο, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Snapdragon 820 βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή. Το Project Lucky έδωσε 65.775 πόντους στο AnTuTu.

Η τελική έκδοση του Samsung Galaxy S7 ίσως να έχει κάμερα 20 Megapixel ISOCELL αντί για 16 Megapixel.

Εμείς κρατάμε πολλές επιφύλαξες για ότι διαρρέει και αναμένουμε να δούμε πόσο “lucky” θα είναι τελικά το νέο project για την Samsung, η οποία ζορίζεται τελευταία με τους αριθμούς πωλήσεων.

Samsung Galaxy S7: Με οθόνη 5.7"QHD, Snapdragon 820 [AnTuTu], Samsung Galaxy S7: Με οθόνη 5.7″ QHD, Snapdragon 820 [AnTuTu]

Samsung Galaxy S7: Με οθόνη 5.7"QHD, Snapdragon 820 [AnTuTu], Samsung Galaxy S7: Με οθόνη 5.7″ QHD, Snapdragon 820 [AnTuTu]

Samsung Galaxy S7: Με οθόνη 5.7"QHD, Snapdragon 820 [AnTuTu], Samsung Galaxy S7: Με οθόνη 5.7″ QHD, Snapdragon 820 [AnTuTu]

Samsung Galaxy S7: Με οθόνη 5.7"QHD, Snapdragon 820 [AnTuTu], Samsung Galaxy S7: Με οθόνη 5.7″ QHD, Snapdragon 820 [AnTuTu]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σιτιριος 556

Προτεινω να παιξουμε ενα παιχνιδι θα. Καλεσουμε τα φανμποις της σαμι να αναγνωρισουν ολα τα 300 μοντελα της σαμι και ο νικητης κερδιζει ενα λενοβο

DIREFEAR

Ζορίζεται γιατί κάνει λάθος κινήσεις. Ποιος ο λόγος να βάλεις μέταλλο και γυαλί στο προϊόν σου,όταν ο πελάτης,φοβούμενος έμφραγμα μετά από ζημιά ή γρατσουνιά,θα τα καλύψει αμέσως με μια λαστιχένια θήκη;Γιατί να κάνεις την μπαταρία μη αποσπώμενη(άσχετα με το ότι τελικά έχει καλή διάρκεια);Πολύς κόσμος θέλει ακόμα να χρησιμοποιεί κάρτες μνήμης για τους δικούς του λόγους,εσείς γιατί του το στερήσατε με τα s6/s6 edge/s6 edge+/note 5;Έχω note4 και για τους παραπάνω λόγους δεν θα το αντικαθιστούσα(ακόμα κι αν το άντεχα οικονομικά) με κάποια από τις παραπάνω συσκευές.Άποψή μου.

NLS

Λογικό να ζορίζεται με τις αηδίες που κάνει.

Καλά η σειρά S πες την luxury/fashion. Αλλλα μεγάλο φάουλ προς την αγορά τους η “μετάλλαξη” του Note.

Για να δούμε…

ducatijim

Άσε μας κουκλίτσα μου (Sammy)που θες να ελέγξεις πρώτα αν ο 820 είναι καλός για τα κινητά σου κ μετά να κρίνεις……
Μάθανε τώρα όοοολοι από επεξεργαστές…… είπαμε ο 810 ήθελε βελτιώσεις αλλά κ η σαμμυ με τα fun boys της το έκανε από σαύρα > δράκο το ζήτημα…….

asrock

Ενα λόγο πες μου να βγάλεις S7 στις 5.7 ίντσες ενώ έχεις τη σειρά Note. Τι στο πτηνό δηλαδή;

Πάντως ο 820, για 4πύρηνος σε QHD οθόνη αποδίδει εξαιρετικά καλά.

Nick

Ποσα ειπαμε επεσε εξω 40 δις?Ερχεται και συνεχεια προσεχως…Τελικα το ονειρο καποιων από δω μεσα ερχεται να γινει πραγματικοτητα…αλλα όχι για αυτους που ελεγαν…για τους ιδιους…

VasilisA3

Nick τα 40δις είναι χρηματιστηριακη αξία και αλλάζει. Μπορεί τον άλλο μήνα να έχει 25δις μειωμένη αξία. Όσο για την Samsung έχει παραδευτει στο σαβούρο Android που το φοράει και η πιο παρατρεχαμενη Κινεζοεταιρια . Λίγο χρόνο θέλει να πάρει αξία το Tizen και ποιος την πιάνει μετά.

Goal123

Η Samsung μου φαίνεται ότι θέλει τις mid και low end συσκευές θέλει να τις βάλει tizen os και μόνο οι high end να έχουν Android.

Γιάννης

@ducatijim
Θα μπορουσαν αντι να τον δοκιμάσουν να κάνουν ότι έκανε η Sony , να βάλουν τον 810 με 2 “μπουριά” για να φευγει η ζέστη και να βάλουν και μια οθόνη 4Κ “μαιμού” που στην πραγματικότητα είναι FullHD. Αλλά η Samsung είναι σοβαρή εταιρεία και δεν τα κάνει αυτά.

JohnPerl98

Παιρνω κι εγω screenshot απο antutu, το περναω μια επεξεργασια και ΜΠΑΜ εχω ενα leak που θα με κανει διασημο!! 8Gb ram και 64Gb rom by default στην εκδοση το 699€, snapdragon 830 στα 3.2GHz και υποστηριξη οπτικου zoom x50 σε τηλεφωνο 6.8″ με 4k αναλυση σε ολα τα apps.

Περα απο την πλακα, με το project lucky οφειλει να βγαλει ενα τηλεφωνο που να νιωθουν οι καταναλωτες lucky που το εχουν, οχι κατι στην τυχη κι αμα πετυχει πετυχε. 5.7″ και 4gb ram δεν ειναι απο τη σειρα S. Μαλλον A_ κι αν. Αλλιως χανει το νοημα….

vasilist

Εάν δεν είναι μάπα σαν τον 810 που με το throtling έχει απόδοση 801 δεν βλέπω για ποιον λόγο να μην βάλει τον 820 εκτός και αν τα δικά της chip είναι πιο δυνατά.
Η qualcom έχει αποδείξει στο παρελθόν πως βγάζει πολύ καλούς επεξεργαστές απλά έμεινε πίσω στους 8 πυρήνες με κακή αρχιτεκτονική και διαχείριση θερμοκρασίας, μπορεί ο 820 να πετάει και ας είναι τετραπύρηνος.
Εγώ προσωπικά περίμενα πως και πως τον 810 αλλά όταν βγήκε έπεσα απο τα σύννεφα και πήγα σε intel ο 820 φαίνεται πολύ δυνατός, ίδωμεν λοιπών.

NLS

Goal το σενάριο που λες, παίζει.
Πάντως το Tizen δεν είναι για… πέταμα. Στηρίζεται από πολλούς και είναι “κάτω από την ομπρέλα” του Linux (που βασίζεται σε αυτό όπως και το Android εξάλλου).
Στο μέλλον μπορεί να ισχυροποιηθεί.

Γιάννη, μπορεί ο ducati jim να λέει &%$^$%, αλλά δεν είναι ανάγκη να αμφισβητούμε και τη Sony. Ο 810 πάει από το καλό στο καλύτερο όσο ο κώδικας διαχείρισης του βελτιώνεται.
Τα δυο μπουριά ήταν καλή λύση (για την οποία εξάλλου δεν θα ξέραμε αν δεν άνοιγε κάποιος το Z5 premium) και η οθόνη 4κ είναι μια χαρά οθόνη 4κ (το συζητάμε αναλυτικά στο θέμα το συγκεκριμένο). Αν χρειάζεται η 4κ, άλλο θέμα.

Εννοείται καλά κάνει η Samsung και δοκιμάζει τον 820. Όλες οι εταιρίες το κάνουν, δεν είναι είδηση καν αυτό.

Goal123

Μάλλον πονάνε τα 44δις που χάσανε για να κάνει τόσο ουσιαστικές αλλαγές σε.σχέση με το s6

ducatijim

@Γιάννης
Μιας κ αναφέρεσαι σε σοβαρότητα, ας αφήσουμε έξω την Samsung η οποία ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες τα πανάκριβα S6 k edge κ μετά στα καπάκια τα plus κ ακυρώνει έτσι σχεδόν τη σειρά Note κ δεν φέρνει το 5 στην Ευρώπη. Η qualcom είναι σοβαρή εταιρία κ θα συνεχίσει να παίρνει επεξεργαστες από αυτή η Sammy γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεχτικοί τι λέμε. Όσο για τις κορυφαίες συσκευές Sony Z5 premium κ τα 4Κ, έτσι έπρεπε να δουλεύουν αφού κ μπαταρία γλυτώνουν κ οι πιο πολλές εφαρμογές δεν την αξιοποιούν ακόμα αυτή την ανάλυση. Μεγάλο βήμα από τη Sony που ποιοτικά έχει ξεφύγει πάρα πολύ. Όσοι δεν το βλέπουν δικό τους θέμα. Δες κ λίγο την apple που θα δώσει αναβάθμιση στο 4s που είναι του 2011 κ μετά μιλάμε για σοβαρές γενικότερα εταιρείες κ υποστήριξη των προιόντων τους. Περί ορέξεως λοιπόν……

Γιάννης

Ναι έτσι πρέπει να δουλευει ένα κινητό , να διαφημίζεται ως 4Κ και να είναι FullHD. Έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα απο κάποιους στην προσπάθεια τους να προβάλουν την ασόβαρη εταιρεία Sony που έχει κάψει όλες τις ναυαρχίδες που βγάζει και γι’ αυτο καθε τρεις μήνες ανακοινώνει και καινούργια.

One

@Γιάννης εισαι ασχετος ή παριστάνεις τον ασχετο?
Ξερεις καμια εφαρμογή να υποστηρίζει native αναλυση σε 4Κ γιατι εγω δεν ξέρω?
Και καλα η Sony εκανε και εβαλε 4Κ για να βλέπει ο κοσμος τα βιντεο στη πραγματική τους αναλυση, και επισης με καλυτερο contrast τις φωτογραφίες και τα βιντεο. Εσυ με τα ηλιθια qhd panels της παπατζοετεριας σου για να δεις 4Κ πρεπει να κανει downscaling η συσκευη και σε FHD να κανει upscaling, που σημαινει πολύ κακο contrast και αποδοση χρωματων.

Nick

Καλά σε post της lagsung και γράφεται για Sony μερικοί είναι τόσο τσουγμενοι που κάνουν τρελό μπαμ! Συνεχίστε (τσουγμενοι) μας κάνετε και γελάμε χαχαχα

John...

Καλά οκ νομίζω ολοι καταλάβαμε οτι επειδη η Apple εβγαλε τα νεα προϊόντα της , η Samsung εβγαλε φήμες στο ιντερνετ για να συζητάει ο κοσμος για το επομενο μοντελο της ενω αυτο θα ανακοινωθει μετα απο πολυ καιρο (μαρτιος 2016). Έλεος πια..

t.f

Υπάρχει φίλε λόγος να είναι σποσπωμενη η μπαταρία. Ένα χρόνο από την αγορά note4 η μπαταρία μου έπεσε κ δεν κρατάει το ίδιο. Με 15 ευρώ αλλάζω μόνος μπαταρία κ ούτε περμενώ το service ένα μήνα, ούτε αλλάζω συσκευή όπως έκανα με το m7

Γιώργος

Παρακαλούνται οι fan της αποτυχημένης loosersony να μην κάνουν spam στα θέματα των άλλων εταιρειών , αλλά ο βήχας και η ζήλια δεν κρύβονται , θα θέλατε και εσείς να μην είσαστε εταιρεία του 2% και των αποτυχημένων κινητών με τις “μαϊμού” οθόνες αλλά Samsung δηλαδή No1 στον κόσμο. Ξύδι και περαστικά σε όλους.

Bloodmaster

Εξαιρετικά αποτελέσματα απο τον sd820 για τετραπύρυνος αλλα αμα ειναι χρονισμενος στα 3,5GHz τι περιμενες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.