Samsung Galaxy S7 & S7 edge: Πάνω από 10 εκατ. οι προ-παραγγελίες [Κίνα]

Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη αγορά smartphones στον κόσμο, αλλά παράλληλα είναι πολύ δύσκολη λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού από τους τοπικούς κατασκευαστές. Η Samsung πόνταρε στη νέα της ναυαρχίδα προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της στην κινεζική αγορά.

Ο επικεφαλής του τμήματος mobile, Koh Dong-jin, είχε πει ότι τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge θα αντιστρέψουν το κλίμα για τη Samsung στην Κίνα. Τελικά φαίνεται πως έπεσε μέσα και οι πληροφορίες λένε ότι οι προ-παραγγελίες ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια και είναι πολύ πιθανό να φτάσουν τα 15 εκατ. μέχρι να κλείσουν οι προ-παραγγελίες 18 Μαρτίου.

Οι αναφορές αυτές έρχονται λίγο μετά την ανακοίνωση της Samsung ότι στην Ευρώπη κατά την περίοδο των προ-παραγγελιών, η ζήτηση ήταν 2.5 φορές μεγαλύτερη από τα προηγούμενα Samsung Galaxy S6.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι στην Κίνα, οι προ-παραγγελίες είναι περισσότερο εκδήλωση ενδιαφέροντος για το προϊόν, οπότε οι τελικοί αριθμοί πωλήσεων μπορεί να διαφέρουν. Όπως και να έχει όμως, τα Galaxy S7 φαίνεται να τράβηξαν την προσοχή των Κινέζων, κάτι που ήταν ο στόχος της Samsung.

samsung galaxy s7 sales china, Samsung Galaxy S7 & S7 edge: Πάνω από 10 εκατ. οι προ-παραγγελίες [Κίνα]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Αν συμβεί αυτό, τότε μάλλον ισχύει η θεωρία του “μετά το μπα씨. Τι εννοώ :

LG G2 : To κινητό που έκανε το μπαμ.
LG G3 : To κινητό που ακολούθησε μετά το μπαμ και πήγε πολύ καλύτερα στις πωλήσεις.

Ηuawei P6 : Το μοντέλο που έκανε το μπαμ στη σειρά P
Huawei P7 : Το κινητό που ακολούθησε κι έκανε διπλάσιες πωλήσεις

Samsung Galaxy Αlpha : Το πρώτο Samsung με ποιοτική κατασκευή.
Samsung Galaxy A5 : To κινητό που ακολούθησε και που πήγε πολύ καλά στις πωλήσεις

Samsung Galaxy S6 : To κινητό που έκανε το μπαμ στη σειρά S.
Samsung Galaxy S7 : Το μοντέλο που ακολουθεί και μάλλον θα πάει καλύτερα από το S6

Φαίνεται δλδ ότι τα μοντέλα που κάνουν το μπαμ βοηθούν πολύ στις πωλήσεις τα αμέσως επόμενα μοντέλα. Δεν ξέρω αν στέκει αυτή η θεωρία, μπορεί να κάνω και λάθος απλά βλέπω ένα pattern.

VasilisA3

John μια χαρά τα λες έτσι στο μπαμ μπαμ!

petros3

Αφησε εποχη το s6 edge και βοηθάει το S7 τώρα

Mpidis

Ελπίζω να σπάσει κάθε ρεκόρ της σειράς S για να δει ο κόσμος ότι όταν μια εταιρία ακούει τους πελάτες της ανταμείβεται!

vasilist

@mpidis δεν ακούει τις πελάτες της αλλά την τσέπη της, είχε που έχασε πελάτες που αφαίρεσε micro SD και αδιάβροχο και ήθελε ΒΔ τότε κερδίσει πίσω.
Αν άκουγε τους πελάτες τότε θα είχαμε ένα Samsung galaxy s5 μεταλλικό , αδιάβροχο,IR blaster και αφαιρούμενη μπαταρία αντί αυτού αφαίρεσε τα πάντα και τώρα τα βάζει πίσω γιατί θεώρησε τους χρήστες android ότι ψωνίζουν σαν τους ios δηλαδή μήλο νάνε και το παίρνω, ο χρήσης android έχει απαιτήσεις και αν δεν του αρέσει κάτι δεν το παίρνει.

Βαγγελης

800 ευρώ περιπου εχoυν τa s7 32gb και το 6s plus 64gb στο skroutz.Με το s7 βασικες ελευθερίες όπως adoptable storage και torrent download στην καρτα τις ξεχνάτε αν θέλετε εγγύηση.Τα 16gb που εχει ελεύθερα το s7 και δε συγκρίνονται με κα με τα 50+ του iPhone που πρώτη φορα είναι πιο value επιλογή μιας και θα εξελισεται τουλάχιστον για μια πενταετία

Βαγγέλης

μιλάω για το edge

aptalikos

@ Βαγγελης, τι είναι αυτά τα τράγματα που λες. Το S7 δεν έχει ελεύθερα 16GB αλλά 24,8GB. Επίσης το S7 δεν κάνει 800€ αλλά 730€ και αν βάλεις τα διάφορα promotion που κυκλοφορούν σε όλες τις αλυσίδες όπως δώρο Gear VR, επιστροφές Eurobank 10%, δωροκάρτες 100€ είναι πολύ φθηνότερο. Συγκρίνεις την αιχμή της τεχνολογίας S7 με το μηλόφωνο που είναι η ντροπή της τεχνολογίας απλά εκτίθεσαι.

Βαγγέλης

aptalikos οτι είδα στο εκθεσιακό ειπα που και παλι είναι μεγαλη διαφορά με το 64gb και δε συγκρίνεται οι ταχύτητες εγγραφής των sd cards.Οτι μου λες για επιστροφές δε με νοιαζουν και πόσο μάλλον η έκθεση που λες η διαφορά στη τιμή είναι 20 ευρώ μεταξύ edge και 6s plus 64gb

aptalikos

Βαγγέλη το εκθεσιακό μπορεί να είναι γεμάτο στις εφαρμογές και από την άλλη ο καθένας που περνάει και το πιάνει στα χέρια του όλο και κάποια φωτογραφία ή βίντεο θα τραβήξει. Εγώ που το άνοιξα το S7 edge με 2 εφαρμογές που είχα περάσει είχε 24.25 GB ελεύθερο χώρο. Πέραν τούτου το S7 έχει ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε τεχνολογία, από οθόνη super amoled, επεξεργαστές, μνήμες LPDDR4, UFS 2.0, κάμερα f/1.9, κάρτα SD, μεγάλη μπαταρία, αδιαβροχοποίηση μέχρι και τα υλικά κατασκευής από μαγνήσιο είναι. Τώρα για την εμφάνιση απλά πιάνεις και τα 2 στα χέρια σου και εκεί αμέσως καταλαβαίνεις τι δουλειά που έχει γίνει.

Chris

Επιβεβαιώθηκε το αναμενόμενο. DXO score 88……….. Φρέσκια είδηση ;-))

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.