Samsung Galaxy S7: Το καλύτερο smartphone σύμφωνα με το Consumer Reports

Το Consumer Reports, αμερικανικό μηνιαίο περιοδικό που εκδίδεται από την Ένωση Καταναλωτών και δεν δέχεται διαφημίσεις, κατά καιρούς ασχολείται με τα νέα smartphones, τα δοκιμάζει και κρίνει αν θα τα προτείνει ή όχι.

Μέσα στο 2015 πρότεινε την αγορά του Samsung Galaxy S5 έναντι του νεότερου Samsung Galaxy S6 και σε αυτό έπαιξαν καθοριστικό ρόλο η απουσία της αποσπώμενης μπαταρίας, η απουσία της κάρτας microSD για επέκταση μνήμης αλλά και η μη αντοχή στο νερό.

Φέτος όμως με τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge οι Κορεάτες έδειξαν ότι ακούνε την κριτική των fans τους (και όχι μόνο). Έφεραν πίσω την αντοχή στο νερό, την επέκταση μνήμης και έκαναν σημαντικές βελτιώσεις σε πολλούς τομείς, όπως οθόνη, ταχύτητα, μπαταρία, κάμερα κλπ.

Το Consumer Reports επανέρχεται και τα Samsung Galaxy S7/ S7 edge χαρακτηρίζονται ως τα καλύτερα smartphones. O Mike Gikas, αρχισυντάκτης του περιοδικού έγραψε συγκεκριμένα: “These new models aren’t just Samsung’s best smartphones, but, perhaps, the best smartphones” [Τα νέα μοντέλα δεν είναι απλά τα καλύτερα smartphones της Samsung, αλλά ίσως τα καλύτερα smartphones].

Το Samsung Galaxy S7 αναφέρεται ότι έχει εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας, πολύ καλές κάμερες, εξαιρετικά γρήγορους επεξεργαστές και οθόνη. Γίνεται σύγκριση με το περσινό Samsung Galaxy S6 και φαίνονται οι βελτιώσεις που έχουν γίνει, ενώ οι επιδόσεις του συγκρίνονται αρκετές φορές και με τις αντίστοιχες του iPhone 6s.

Δείτε το video:

galaxy s7 consumer reports, Samsung Galaxy S7: Το καλύτερο smartphone σύμφωνα με το Consumer Reports

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Ωραια…οποτε ας φροντισει τοτε να μην το χαντακωσει η ιδια με μελλοντικα updates οταν θα βγει το s8.

chris

Eίναι τούμανο σαν πακετο..
Design πανέμορφο
Οθόνη best
κάμερα αν όχι η καλύερη μέσα στις άριστες
ταχύτατο
με πολύ γρήγορο λογισμικό πλέον
με κάρτα μνήμης
πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας
αδιάβροχο
Τα έχει όλα, μονο αρνητικό η τιμη του δυστυχως

NΙΚΟΣ

Εκπληκτική μηχανή ! Το s7 edge δούλεψα λίγο σε promotion καταστήματος vodafone στο εξωτερικό πρόσφατα. To touchwiz μόνο με χαλάει αισθητικά. Σαν κόστος αγοράς,για εμένα απλησίαστο.Η Samsung έπαιξε τα ρέστα της νομίζω και κέρδισε την παρτίδα άνετα για το 2016.

Γιάννης

Κάθε χρόνο οι δυο ναυαρχίδες της Samsung (S και Note) είναι στα 3 καλύτερα κινητά της χρονιάς (πέρυσι το άλλο τη τριάδας ήταν το Nexus 6P). Οπότε αναμενόμενο το αποτέλεσμα.

Pazzo

Είναι πολύ καλό το s7. Τουλάχιστον από αυτά που βλέπουμε σε διάφορα reviews. Το g5 ενδιαφέρον, αλλά προσωπικά δεν μου κάνει κλικ. Θα ήθελα να μαθω όμως πως τα πάει με την θερμότητα; Γίνεται καλή δουλίτσα ώστε να μην ζεστενεται καθόλου, η απλά ζεσταινετε πιο λίγο από το προηγούμενο;
Χωρίς βέβαια να το έχω κρατήσει πάνω από 5 λεπτά, μου φενεται πως είναι το καλύτερο αυτήν την στιγμή, οπότε περιμένω πως και πως το καινούριο note, που ακούγετε πως θα βγει με το android N.

John

Μέχρι να βγει το iPhone 7

ChrisG

και μετά θα βγεί το s8,το note 6,το Iphone 7s κ.ο.κ…λογικά πράγματα.πάρτε ο καθένας ότι σας αρέσει και μην περιμένετε του χρόνου και του παραχρόνου.οι εταιρείες παίζουν τα γνωστά παιχνίδια.το κλερδος ζητάνε και τίποτε άλλο.πάρτε κάτι τώρα κρατήστε το 3-4 χρόνια και αλλάξτε το μετά αν δεν τσουλάει.μην αναλώνεστε στον καταναλωτισμό.κάθε χρόνο θα βγαίνει απο την κάθε εταιρεία και κάτι “αναβαθμισμένο”.αλοίμονο αν αλλάζουμε συσκευές κάθε 6 μήνες.

stelios

Το έχω στα χέρια μου δεν συμμεριζομαι τους δυθαραμβους που υπάρχουν τα μαύρο εμφανισιακά είναι το καλύτερο η οθόνη μου φαίνεται πιο σκοτεινή σε σχέση με το s6 edge και το a5 2016 που έκανα την σύγκριση φώτο καλές όχι κάτι που να πεις Ουαου….

Darth

@chris καλή μπαταρία έχει το edge το απλό είναι για πανηγύρια (λόγο μεγέθους)

s4_LTE-A

ωραιο το s7 και το s7 edge. κινηταρες απλα αλλα δεν θα αγορασω κινητο φετος. Μεχρι στιγμης εδω και 2 χρονια + χρονια ειμαι κατωχος s4 LTE-Α και δεν βρισκω λογω να το αλλαξω μεχρι στιγμης. Με μια καλοφτιαγμενη ρομ απο xda και εναν ποιο ανεβασμενο kernel παει τρενο (οχι οτι πριν δεν πηγαινε) και δεν εχει να ζηλεψει κατι απο s6 και s7 μιας και εχω αρκετες εφαρμογες απο s6 οπως theme store camera 4k browser κλπ. Συμφωνω απολυτα με τον ChrisG προσωπικα αν δεν μου χαλασει το κινητο η δεν μου παθει σοβαρη ζημια που να μην αξιζει να το φτιαξω δεν θα το αλλαξω … διοτι αν καθομαι να αλλαζω ρουχα – κινητο – αυτοκινητο καθε 1 μηνα-6μηνες-5χρονια αντιστοιχα με τετοια κριση που παιζει θα μπω μεσα και περα απ αυτο χανω το νοημα της ζωης και γινομαι παθητκος καταναλωτης. Παρτε ενα κινητο καλο στις αναγκες σας και απλα get a life κανεις δεν θα ασχοληθει με το αν το κινητο πιανει 50.000 στο antutu η 150.000 καλη η τεχνολογια αλλα με μετρο αλλα πραγματα προεχουν στη ζωη!

steliosGR

Γενικα οι ναυαρχιδες της samsung ειναι ο,τι πιο προσεγμενο κυκλοφορει, σε ολους τους τομεις. οθονη, ηχειο, ληψη wifi και σηματος, χαμηλο sar, επεξεργαστες και μνημες, καμερες, εμφανιση και και και…

forneverarrow

Ας είναι ότι θέλει… Σε δυο χρόνια θα είναι για πέταμα, τη στιγμή που ακόμα και το iPhone 6 θα τρέχει τελευταία έκδοση iOS. Δεν είναι μόνο hardware τα smartphones και όταν τα πληρώνεις στα 4/5 του μισθού σου πρέπει να σε σέβονται. Απο το Android μόνο η Samsung μας έχει στο περίμενε για το update και για το S5 δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα… Επομένως, όχι κύριοι, δεν είναι το καλύτερο smartphone καμία συσκευή της Samsung όσο η εταιρία ακολουθεί τέτοιες τακτικές. Αν ήθελα σκέτο hardware έπιανα κινεζικό, μιας και αυτό ακόμα περισσότερα update θα έπαιρνε.

ππππππππ

Aν και κάτοχος lg g4 το οποίο γαζώνει παραδεχομαι πως σαν πακετο φαίνεται πολυ ελκυστικο σο s7edge…….του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχει 400-450 ευρώ οπότε περιμένουμε.

Το s6 edge αν και ηταν πανεμορφο αποδείχτηκε πως ειχε τραγική μπαταρία και κάκιστη διαχείρηση μνημης.

ChrisG

@forneverarrow ολα τα κινητά της samsung σε οποια εκδοση και αν σταματησανε πανε μια χαρά στην πλειοψηφια.μετα απο 2 χρονια η εγγυηση σταματα.μπές στο xda βάλε μια rom της επιλογής σου και τελος.μην επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια αδικως.εδω ο αλλος πηρε iphone 6s plus και το εκανε jailbreak.τα samsung εχουν ποιοτικο hardware και ισχυρό.2 χρόνια θα εχει υποστηριξη.το ξερουν και το ξερανε οι παντες. το s5 απο την αρχη λεγανε οτι δεν θα παρει Marshmallow αλλα βλεπεις ηδη ξεκινησε να αναβαθμιζεται.θα επρεπε να εισαι ευχαριστημενος.τι εγινε που το 4s πηρε 9.3 οταν σερνεται κυριολεκτικα;τι να το κανω το Iphone οταν για μια απλη μεταφορα δεδομενων μου βγαινει η ψυχη;εχει αλλα θετικά το ios.ολα τα λειτουργικα εχουν τα υπερ και τα κατα.δουλευω με όλα.πιστευω οτι αν η samsung προεκτεινει το support μεχρι 3ετια θα είναι μια χαρα.μην ξεχνας οτι βγαζει πολλα μοντελα για ολα τα γουστα.λογικο να μην μπορει να τα στηριξει.σαφως ειναι αρνητικο αλλα αυτη ειναι η πολιτικη της.πιστευω οτι αν η samsung μειωσει τις συσκευες της και τις υποστηριξει,ενω παραλληλα η apple ανοιξει λιγο παραπανω το λειτουργικο της σε θεματα παραμετροποιησης και ελευθεριας ολοι θα τα πανε καλα.εκεινο που εχει την μεγιστη σημασια ειναι ΟΙ ΤΙΜΕΣ φιλε.1000… Συνέχεια »

AngelosN

Καλησπέρα…θέτω τον εξής προβληματισμό: LG G4 ή Samsung Galaxy S7??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Chris

Αδιαμφισβήτητο value for money το g4 καθώς όντως πολύ καλό και παλιό το βρίσκεις πλέον 300 ευρώ. Το s7 είναι ολοκαίνουργιο τουμπανο με τιμή την διπλάσια. Αν έχεις σκοπό να δώσεις χρήμα το s7 αν όχι με 300 ευρώ παίρνεις το g4 και είσαι άρχοντας με ένα τουμπανο κινητό. Είναι όπως καταλαβαίνεις λίγο “άκυρη” η σύγκριση.

ChrisG

@AngelosN οποιο και να παρεις θα εισαι οκ.κρινε με την τσεπη σου.παρε G4 που εχει 280-290 ευρω και οταν πεσει το s7 οπως το G4 παρε μετα αυτο.προσωπικα 700 και 1000 ευρω κινητο δεν θα αγοραζα,ακομη και το note 4 που εχω το πηρα με 470 οταν ειχε πεσει καποια στιγμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.