Samsung Galaxy S7: Η κάμερα θα προεξέχει μόλις 0.8 χλστ.

Στη σειρά S η Samsung μας είχε συνηθίσει το module της κάμερας να προεξέχει, κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς. Στα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, μπορεί να μην περιμένουμε αλλαγές στο design, όμως θα δούμε στην πίσω κάμερα.

Σύμφωνα με τα σχέδια που διέρρευσε ο γνωστός OnLeaks, έχουν γίνει ανεπαίσθητες αλλαγές στην πλάτη του Samsung Galaxy S7 συγκριτικά με το Samsung Galaxy Note 5. Και τα δυο έχουν ελαφρώς κυρτή πλάτη, ωστόσο το Note 5 έχει καμπύλες μόνο στην δεξιά και την αριστερή πλευρά, ενώ το Galaxy S7 είναι περισσότερο κυρτό.

samsung galaxy s7 camera bump, Samsung Galaxy S7: Η κάμερα θα προεξέχει μόλις 0.8 χλστ.

Επιπλέον, ένα δεύτερο σχέδιο δείχνει ότι το Samsung Galaxy S7 θα έχει κάμερα που προεξέχει, αλλά όχι τόσο πολύ όσο στο Samsung Galaxy S6. Η Samsung αναφέρεται ότι προσπάθησε να μειώσει το εξόγκωμα της κάμερας στην πλάτη και λέγεται ότι από 1.7 χλστ. στα S6, το πήγε στα 0.8 χλστ.

Τα Samsung Galaxy S7 και Samung Galaxy S7 Edge (και όποια άλλα μοντέλα αποφασίσει να λανσάρει) θα ανακοινωθούν επίσημα 21 Φεβρουαρίου σε unpacked event μια ημέρα πριν την MWC 2016 στη Βαρκελώνη. Περιμένουμε εκδόσεις με Snapdragom 820 και Exynos 8890, οθόνη 5.1 και 5.5 ιντσών QHD, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel, αντοχή στο νερό και υποδοχή για κάρτες microSD.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S7: Renders δείχνουν το design στην πίσω πλευρά

samsung galaxy s7 camera bump, Samsung Galaxy S7: Η κάμερα θα προεξέχει μόλις 0.8 χλστ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pantelis tziatzios

12 megapixel camera?16 ή 20 megapixel περιμέναμε!

Νίκος

Παιδια σορρυ για το ακυρο σχολιο αλλα εχω το samsung galaxy s5 και θελω να το κανω ρουτ και δεν εχω ιδεα πως γινεται ξερεις κανεις να με ψιλο βοηθησει ευχαριστω…

Paul

Γιατί θέλεις να το ρούτάρεις μια χαρά συσκευή είναι

Βαγγέλης

Μια χαρά είναι τα 12 mp έχει ποιό ποιοτικές οι φωτογραφίες, τα περί 0.8 mm και παρόμοιες θεοποιήσεις και υπέρκοστολογήσεις είναι το πρόβλημα…αλλά ας θέτουν οι ακριβές εταιρίες ψιλά στάνταρ για να τα μιμούνται πραγματικά value for money συσκευές για τον πολύ κόσμο.

man

σωτος αϊ κάντ αντερστάντ γιου..πλίζ σπίκ γκρίκ ίν δίς σάιτ.

Taz_dev

Και μονο που θα προεξεχει για μενα ειναι μεγάλο μειονέκτημα. Μόλις το αφηνεις κάπου θα ακουμπάει μόνο εκεί και σε 2 μήνες το πλαίσιο γύρω απο την κάμερα θα φθαρεί

Gpapa

Ναι μεν 12 Mp αλλά με τεχνολογίες Britecell και dual pixel autofocus που δεν τις έχει καμία κάμερα κινητού. Μην ξεχνάμε ότι το Note 5 και το S6 είχαν την κορυφαία κάμερα για το 2015 κάτι που θα συνεχιστεί και φέτος με το S7.

χαρης

@Νίκος
Εαν θες να κανεις απλα ρουτ υπαρχει μια εφαρμογη που την κατεβάζεις στο pc σου μετα απλα πρεπει να συνδέσεις το κινητο σου με το pc και η εφαρμογη αναλαμβάνει απο κει και περα το ρουτ και εισαι ετοιμος σε 10 με 15 λεπτά, εαν θες τωρα να περασεις αλλη ρομ πχ cm13 τοτε για να το κανεις αυτο πρεπει να δεις πολλα βιντεο στο YouTube, να διαβασεις φόρουμ στο xda και να εισαι απόλυτος σιγουρος για οτι κανεις!

Μαρία Λουίζ Καρράς

Παιδιά μια βοήθεια και από μένα. Έχω πάρει την τελευταία Stirella σιδερώματος και μου τσαλακώνει τις πετσέτες στις άκρες.. Καμία βοήθεια??

ChrisG

Σιγά την προεξοχή.και στο Note 4 προεξέχει τόσο και στο iPhone και σε αλλά.ποτε δεν με ενόχλησε ποτέ δεν με απασχόλησε.με μια θηκη σιλικόνης που πάντα βάζει κάποιος αν δεν θέλει να κλάψει το κινητό έρχεται στα ίσα.με Britecell και autofocus dual pixel θα δούμε σύντομα αν έκανε λάθος στην επιλογή.ασε που τα Samsung πάντα είχαν τις καλύτερες κάμερες σίγουρα θα την έχουν τεστάρει πιο μπροστά και θα είναι στην κορυφή.καινουριο μοντέλο με downgrade δεν πιστεύω να παίζει.

giannis

@Μαρία Λουίζ Καρράς λούσου με ultrex και θα δείς!!! 😉

ChrisG

Εγώ θα της πρότεινα να κάνει αναβάθμιση στο σίδερο του firmware…

Ανακιν

@Νίκος καταρχήν απενεργοποιησε το κλειδί επανεργοποιησεις αλλιώς το Odin δεν θα σου περάσει τίποτα μετά δοκίμασε το towelroot η το CF auto root και είσαι εντάξει

παπαροκάς tiamat

chris μαρεσει που συγκρινεις το ποσο πεταει η καμερα του αιφον με το s6! Στο πρωτο ειναι ισα ισα στο δευτερο βουνο!

Για το οτι για πρωτη φορα στην ιστορια της μειωσε τα mp στο επιπεδο αιφον γιατι δε λες κατι!

Pazzo

Και στο s9 θα φτασει σε επίπεδα να προεξεχει όπως το Sony Z.

ChrisG

@tiamat δεν είναι μόνο δικό σου πρόβλημα αλλά πολλοί εδώ μέσα δεν διαβάζετε τι λέει κάποιος.ριχνετε μια απλή μάτια παίρνετε το νόημα και αρχίζετε να κράζετε.συγκρινα πουθενά την κάμερα του s6 με το iPhone.του s7 είπα με το Note 4(που είναι κινητήρα)και το iPhone.οσο για τα mp δες πρώτα και αν δεν θα έχει ανώτερη κάμερα από τα 16 έλα και πες ότι θέλεις.δεν κυνηγώ κάποιον σχολιαστή εδώ μέσα και το ξέρεις.ο καθένας ελεύθερος να πει την γνώμη του.

Mitsoukos89

Το ότι είμαστε στο 2016 και συζητάμε αν θα προσφέρει η κάμερα με αισθητήρα 12mp στην ναυαρχίδα εταιρείας με ξεπερνάει… Όταν στο Ζ3 το 2014 με 20,7mp και 6.9 χιλιοστά πάχος δεν προεξέχει καθόλου… Δεν λέω για Ζ1 και Ζ2 γιατί ήταν πιο χοντρά…

Ιωάννης jb

Mitsoukos89+1
Το οτι εχει φτάσει η samsung σε σημείο να λεει οτι θα προεξέχει η κάμερα μόνο 1 χιλιοστό μόνο γέλιο μου προκαλεί..
ChrisG.. Ρε συ θα δώσεις τόσα λεφτά για να πάρεις μεταλικό-designατο smartphone και θα το εχεις συνεχεια στη θήκη?? Ελεος!!!!
Ολος ο κόσμος παίρνει θήκες αλλά δεν τις χρησιμοποιεί πάντα.. το galaxy s6 αν το αφήσεις λίγες φορές χωρίς θήκη η κάμερα θα γδαρθεί γύρω γύρω!!!! ασε που μπορει καμια φορα αν το ακουμπήσεις κάτω απότομα να την χτυπήσεις και μετα να μη λειτουργεί σωστά!!!!
Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική σας.. τη δλδ?? Δίνεται άλλοθι στην samsung για αυτά που κάνει?? Είναι τραγικό αυτό που κάνετε..

ChrisG

@Ιωάννης jb μήπως τα τσούζεις όταν έρχεσαι να σχολιάσεις στο techblog;δεν εξηγείται αλλιώς…χαχα…

Ιωάννης jb

ChrisG.. Οταν δε ξέρεις τι να πεις το γυρνας σε φαρσοκωμοδία ε??

ChrisG

όχι βρέ…ότι θέλεις να πούμε(με ξέρεις να μην συζητώ?)αν μη τι άλλο θέλω να σου δίνω απαντήσεις στα ερωτήματά σου αλλά να είναι και λίγο σοβαρά.δεν συμφωνείς;με ρωτάς πράγματα αυτονόητα.πρώτον δεν είπα πουθενά ότι θα το αγοράσω.έχω κάνει αγορά πρόσφατα και μέχρι τα Χριστούγεννα δεν έχει άλλη.
δεύτερον με ρωτάς αν θα το έβαζα(υποθετικά)σε θήκη.και το Note 4 σε θήκη το έχω.είναι κακό;απο μία πιθανότητα να μου πέσει πως θα προφυλαχθεί(εκτός και αν υπάρχει smart με τιτάνιο);ότι πιο φυσιολογικό…θέλεις να μου πείς ότι όσοι έχουν iphone δεν βάζουν θήκη;βγές μία βόλτα στον έξω κόσμο και θα δείς.
τρίτον αυτό με την κάμερα έπαιξε για λίγο στην άρχη προσωπικά δεν είδα(απο τόσους που γνωρίζω)να μου έχουν παραπονεθεί για ξεφλούδισμα.εσύ μάλλον κάτι παραπάνω θα γνωρίζεις…
τέταρτον να ακουμπήσω απότομα κινητό κάπου και να μην λειτουργεί σώστα πρώτη φορά το διαβάζω.σαν ράδιο αρβύλα που διαβάζεται.εσύ ξέρεις κάποιον που το έπαθε;
αυτά με τα άλλοθι και τα τραγικά…μάλλον απόρροια του τσούξιμου…υποθέτω…άν και όλα δείχνουν και φαντάζουν αλλά…ποτέ δεν ξέρεις.
και σε ρωτώ…είναι ερωτήσεις αυτές που κάνεις;όταν βγήκε το S6 τέτοια δεν διάβασα.με τον ερχομο του s7 τα θυμήθηκες;αφού θα είναι άλλο smart.δές το πρώτα και μετά το μελετάς.

Ιωάννης jb

Δε διαβασες οταν βγήκε το s6 τέτοια?? Καλα μιλάμε οτι θέλεις λες!!!
Εχει πέσει το κράξιμο του αιώνα στην samsung που εβαλε τη κάμερα να προεξέχει τόσο πολύ και εσυ τίποτα χαμπάρι.. Είναι που λέμε ο κόσμος το χει τούμπανο και κάτι funboy που προσπαθουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα κρυφό καμάρι..
Εχει πει κάτι πολύ σωστό ο mitsoukos89 όλα τα funboy το προσπερνατε και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την samsung!!!
Εντάξει καλά κάνει ας κάνει οτι θέλει, αλλά όταν ακούω τα….
ποιο ωραία συσκευή που κυκλοφορεί (galaxy s6) με τη κάμερα απο πίσω να πεταγεται λες και θα καρφωθεί πουθενά!! εκεί θέλω να πηδήξω απτον πέμπτο!!!!!!
Στροφή στο design με κάμερα 8 μέτρα πάχος δλδ πόσο τραγική που έκανε κάτι τέτοιο πέρυσι?? Εντάξει αμα αρχίσω και για τα micro sd slot.. μπαταρία.. χωρίς αδιαβροχοποίηση και ένα ηχείο εκει ερχεται και δένει το πράγμα.. Υστερα η apple σας πειράζει τουλαχιστον εκει παίρνεις και ξέρεις οτι το προϊόν είναι εγγύηση…

Mary

Ρε φίλε έλεος πια με τις εκθέσεις σου, δεν γράφεις πανελλαδικες! Στο techblog γράφεις! Και σταματά επιτέλους να προσπαθείς να επιβάλεις την άποψη σου σε όλους…

ChrisG

@ Ιωάννης jb αν εγώ είμαι fanboy εσύ σίγουρα είσαι μεγαλομέτοχος της apple.ποιό είναι χειρότερο καλύτερο σε αφήνω να το αποφασίσεις.
εκτός των άλλων τα Iphone 6 που λυγίζανε και λυγίσανε.τα chipgates,τις γρατζουνιές των iphone 6 στην οθόνη ακόμη ο άλλος δεν άνοιγε την συσκευασία,τα κομμάτια που βγαίνανε στο πλαίσιο του Iphone 5 επίσης με το άνοιγμα της συσκευής κλπ…τα ξέχασες…έχεις κοντή μνήμη σε καταλαβαίνω.αλλά η κάμερα των 1000 ευρώ κινητό που προεξέχει στο iphone δεν σε ενοχλεί φαντάζομαι καθώς αποτελεί και θα αποτελεί innovation μόλις την φέρουν στα ίσια…μετά θέλεις να κάνουμε και συζήτηση…διαβάζεις αυτά που γράφεις;φαντάσου να βάλει και sd η apple τι έχει να γίνει…θα βουήξει το σύμπαν όλο.η apple τις ζημιές που παθαίνανε τα Iphone τα έβαζε στην εγγύηση;κατάπιε πρώτα το άθλιο marketing της apple και έλα μετα έλα να συζητήσουμε για την samsung,sony,lg όποια θέλεις.το ίδιο μου κάνει:)και που έισαι…να προσέχεις τους ψηλούς ορόφους.μην σε χάσουμε κιόλας…

ChrisG

@ Mary σε έχουν βάλει διαχειριστή του techblog;του φίλου σου Ιωάννη οι εκθεσεις δεν σε πειράζουν φαντάζομαι…χαχα…συναγωνιστής…να ασχολείσαι με τον εαυτό σου και όχι με τους άλλους.άνθρωπος που βλέπει πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό του καταλαβαίνεις…και τα σχόλια ΑΝ θέλεις τα διαβάζεις.κριτή δεν σε ορίσαμε εδώ μέσα.διότι το συνηθίζεις να κραζεις τους πάντες αλλά στον εαυτό σου βλέπεις μόνο την τελειότητα.τι παράξενο ε;

παπαροκάς tiamat

Chris O ιωαννης και τα τσουζει και γραφει εκθεσεις. Γνωστός -αγνωστος ασυναρτητος σχολιαστης

Γιώργος

Τελευταία βλέπουμε κάποιους γνωστούς γραφικούς υποστηρικτές της Sony να μετατρέπονται σε πρόβατα της Apple.Όταν βυθίζεται το καράβι (sony mobile) τα ποντίκια είναι τα πρώτα που τρέχουν να ξεφύγουν.

Mary

ChrisG στο τελευταίο σου σχόλιο προφανώς αναφέρεσαι στον εαυτό σου, γιατί είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα που το κάνει αυτο. Τρέχεις πίσω από τα σχόλια όλων, όλη μέρα και κράζεις. Μόνο σε αυτο το άρθρο έχεις 5+ σχόλια και έχεις ήδη κράξει 3 άτομα, για να μην αναφερθούμε σε αλλά άρθρα. Όποτε κοιτά πρώτα εσύ τον εαυτό σου και όχι τους άλλους και μετά έλα να μας κανείς μάθημα!

Perseus

Παλι περίπατο θα κανει το νεο edge και αυτη την χρονιά, εχει αφήσει πια πολυ πισω τον ανταγωνισμό .

ChrisG

@Mary χαίρομαι που μιλάς για τον εαυτό σου και δεν χρειάζεται να σου απαντήσω αναλυτικά.κανείς δεν παραπονέθηκε όταν μιλάω μαζί τους(και εδώ μέσα έχω συγκεκριμένα άτομα και όχι σε όλους)εσύ η εξυπνούλα πετάγεσαι να μας κρίνεις.5 σχόλια έχεις κάνει εδώ μέσα και όλα ήταν να κράξεις άτομα μαζί και πρώτο εμένα.βγάλε μας και τρελούς τώρα να γελάσουμε…σου είπα να μην ασχολείσαι μαζί μου και εσύ συνεχίζεις.συνεπώς έχεις πρόβλημα σοβαρό.να το κοιτάξεις.
στο θέμα των σχολίων θα κάνω ΟΣΑ θέλω και σε όποιον θέλω.όταν απευθυνθώ στο πρόσωπο σου έλα να μας κάνεις την παρατήρηση.μέχρι τότε δεν σου πέφτει λόγος.απλά και κατανοητά.
μαθήματα συμπεριφοράς στον εαυτό σου.και σου μιλάω ήδη ευγενικά όπως βλέπεις.
φτιάξε δικό σου blog και άν θέλεις βάλε τους κανόνες σου.εδώ δεν σου ανήκει τίποτε.

Android & Windows User

Όλο μαλώνετε εδώ μέσα, ο κάθε ένας μέτοχος και το κάθε fanboy λέει το μακρύ του και το κοντό του κάθε φορά που το techblog αναφέρει τις λέξεις κλειδιά Apple, Samsung, Antuntu, Camera iPhone κ.τ.λ γίνεται χαμός από σχόλια και προκλητικές φράσεις, αφού δεν ξέρετε από τεχνολογία τότε γιατί σχολιάζετε αλλά σχολιάζετε για να το παίξετε κάποιοι αυτό μας έφαγε στην Ελλάδα και αυτό χρωστάμε στους Γερμανούς……………………..

Αποστολος

οτι και να εχει σοβαρα τωρα αν παλι το black του ειναι μπλε σκουρο καλυτερα να κλεισει η εταιριεα αληθεια. μα ειναι δυνατο να μην βγαινει σε μαυρο το καλυτερο σου κινητο? σοβαρα τωρα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.