Samsung Galaxy S7: Ανακοίνωση τον Ιανουάριο;

Το Samsung Galaxy S7 έχει αρχίσει να μας απασχολεί έντονα στα leaks των τελευταίων ημερών, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για μια συσκευή που υπολογίζεται να ανακοινωθεί σε ένα εξάμηνο από τώρα. Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα αναφέρουν ότι η νέα ναυαρχίδα θα ανακοινωθεί επίσημα τον Ιανουάριο και θα κυκλοφορήσει Φεβρουάριο.

Είναι λοιπόν πιθανό να δούμε το Samsung Galaxy S7 στην CES 2016 που γίνεται τον Ιανουάριο ή μπορεί η Samsung να διοργανώσει δικό της ξεχωριστό event. Τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge ανακοινώθηκαν στην MWC στην Βαρκελώνη και κυκλοφόρησαν στην αγορά τον Απρίλιο. H έκθεση συνήθως πραγματοποιείται τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Αν οι πληροφορίες είναι σωστέ, τότε η Samsung πηγαίνει μπροστά 2 μήνες από τον 12μηνο κύκλο της ναυαρχίδας.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που αλλάζει το χρονοδιάγραμμα, το ίδιο έκανε με το Samsung Galaxy Note 5 που ανακοινώθηκε Αύγουστο αντί για Σεπτέμβριο. Αυτό γιατί ήθελε να προλάβει την κυκλοφορία των νέων iPhone 6s.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, το Samsung Galaxy S7 μπορεί να φορά επεξεργαστή Snapdragon 820 ή/και Exynos 8890, θα έρθει σε δυο εκδόσεις μια με flat και μια με κυρτή οθόνη. Και τα δυο μοντέλα θα έχουν UFS 2.0 flash storage, πολύ πιθανό είναι να δούμε την επιστροφή της κάρτας microSD για την επέκταση της ενσωματωμένης μνήμης, ενώ για την κάμερα έχει ακουστεί ότι μπορεί να έχει dual-sensor setup ή 20 Megapixel ISOCELL αισθητήρα.

Προς το παρόν κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για τις πληροφορίες που έρχονται και αναμένουμε τα επόμενα βήματα της Samsung.

Samsung Galaxy S7: Ανακοίνωση τον Ιανουάριο;, Samsung Galaxy S7: Ανακοίνωση τον Ιανουάριο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Αυτό αποδεικνύει πολλά. Αν δεν αλλάξει μυαλά, προβλέπω να ανακοινώνει το S8 μετά από τρίμηνο της κυκλοφορίας του S7..

wrangler10

Για την κάρτα sd τα έλεγα από το note 5,είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει,από την άλλη η αποσπώμενη μπαταρία όχι και επειδή έχω καλομάθει με την αποσπώμενη στο g3 δύσκολα θα πάρω συσκευή χωρίς.

Theo

Πρέπει να αλλάξει εκεί που πονάει αυτή η εταιρία. Στια αναβαθμίσεις και τις τιμές. Δεν γίνεται κάθε καινούριο μοντέλο galaxy s να κοστίζει πιο πολύ από το προηγούμενο. Το ίδιο ισχύει και για τα note. Οι τιμές στον Θεό, πως θα κάνει πωλήσεις μετά; Επιπλέον με τόσες συσκευές έχει χάσει τον έλενχο κι από ότι βλέπω δεν συγκινούνται κιόλας. Να κοιτάξει να δίνει γρήγορα τις αναβαθμίσεις σε όλα της μοντέλα κι όχι μόνα στα νέα καθώς επίσης να δίνει το νέο TW με όλα σχεδόν τα καινούρια χαρακτηριστικά και όχι εμείς με τις ναυαρχίδες που δώσαμε ένα κάρο λεφτά να μην δίνει τίποτα. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ.

VasilisA3

Theo η Samsung εχει καταλάβει τι ικανοποιεί τους πελάτες τελικά και προς τα εκει βαδίζει να είσαι σίγουρος. Εγω εχω παρατηρήσει οτι κανει εδω και ενα χρόνο είναι στον σωστό δρόμο. Η αναβάθμιση σε Android M θα γίνει πολύ γρήγορα για να διορθώσει τα “κακώς κείμενα” που εχ γνώση της είχαν τα Flagships με το κακό Lollipop. Όσο αφορά τις τιμές δεν καλα κάνει και τις αυξάνει αλλιώς θα πάρει το δρόμο τις LG που δουλεύει τσάμπα.

Ιωάννης jb

Ικανοποιεί τους πελάτες?? Τι μας λες ρε βασίλη?? Πάντα ικανοποιούσε (οχι σε πολύ μεγάλο βαθμο, αλλά σημασία έχει οτι κατα κάποιο τρόπο ικανοποιούσε) τους πελάτες!!!!

Με αυτά που κάνει το τελευταίο διάστημα δεν θα τους ικανοποιήσει και θα την σιχτιρίσουν!!!!!!!
Πως την έχει δει?? αυτό που πάει να γίνει η apple του android δεν αρέσει στους πελάτες τις..
Φαίνονται αυτά απο τις πωλήσεις που κάνουν τα κινητά τις, αλλά και τα κέρδη τις εταιρίας που συνεχώς φθήνουν!!
Τι θες να μας πεις τώρα οτι το κινητό σου είναι καλό?? Οτι σου αρέσει η στροφή στην υποτιθέμενη ποιότητα να ξεφτίζει στο πρώτο μήνα?? Εσένα αν σου αρέσουν καλός αλλά στο κόσμο που εγώ ξέρω κάτι τέτοια τα βλέπει και γελάει!!!!

VasilisA3

Γιάννη βλεπεις το δέντρο και οχι το δάσος. Πριν η Samsung σου εδινε το δεντρο αλλα χανόταν η ουσία τώρα η ουσία ειναι αυτη που δεν είναι οφθαλμοφανής αλλα θα φανει στο μέλλον. Οσο για τις πωλήσεις δεν φταίει η SD καρτουλα αλλα το γεγονός οτι υπάρχουν αξιολογες προτάσεις απο Κινέζους με το 1/3 τις τιμής των Samsung. Οσο για το A3 που έχω παρει 210 ευρω, ε ναι ρε φίλε είναι οτι καλύτερο έχω. Το άτιμο δεν κολλάει ούτε για πλάκα και το έχω 5 μήνες και φαντάσου να πάρει Android M.

prankster

+1 vasilisA3

nsinote3

Η απόλυτη απόδειξη των τραγικων λαθών απουσίας sd και αποσπωμενη μπαταρίας. Το υεμα ειναι ομως να αποδεχτοτν τις τρανταχτες ελλεοψεις.
Οι χρήστες Android θέλουν ουσία(sd,fm,removable battery,c type,μεγαλύτερη μπαταρία καλύτερο launcher,updates) και όχι fake λαμψη(unibody,γυαλί η μεταλλο)Η Samsung είναι σε λάθος δρόμο και οι καταναλωτές δε χαρίζονται και φαίνεται.
Εγώ προσωπικά στρεφομαι σε Κίνα,να έχω περισσότερα, με λιγότερα λεφτά περισσ.Αν ήθελα ελλιπές τηλέφωνο με Fashion χαρακτήρα,θα έπαιρνα τον πρώτο δίδαξαν τα, το iPhone.

NZ

Samsung Galaxy S7: Ανακοίνωση…….ποτέ;

gp

Η εμπορική αποτυχία του S6 η οποία εν μέρει οφείλεται στις πανάκριβες τιμές τους που δε δικαιολογούνται με τίποτα τους κάνει να επισπεύσουν την κυκλοφορία του S7. Αμα θα έχει κι αυτό κάνα 900άρι βλέπω να τους μείνει στο ράφι όπως το S6

Bloodmaster

VasilisA3 μακαρι να την παρει το android M.Παντως εγω το εχω με την εκδοση lollipop και φυσαει.Τουλαχιστον εδω εκανε καλη δουλεια η samsung.Τιμες να ριξει μονο.

VasilisA3

@Bloodmaster Θα την πάρει την M η σειρα Α. Πάντως ότι εχει βγει απο το Galaxy Alpha και μετα είναι σε πολύ καλύτερη βάση απο το παρελθόν. Χρόνο χρειάζεται η Samsung για να φτιάξει την εικόνα της και να την εμπιστευτούν οι καταναλωτές. Οσο για το S7 θα έχει και την SD σίγουρα θα βάλει και μεγαλύτερη μπαταρία 20% με την τεχνολογία FOAM, θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το Lag (αν υπάρχει δηλαδή) και την αυτονομία και μια χαρά.

Paul

Μου φαίνεται πως η samsung παίζει μαζί μας, στην αρχή λέει οτι SD Card με UFS 2.0 δεν παίζουν καλά, μετά λέει, όπα βρήκαμε τρόπο να το φτιάξουμε και αυτό, οι τιμές είναι στα ύψη, ακόμα και το Note 4 που ειναι ήδη ενός χρόνου, η τιμή είναι ακόμα στα ύψη. Με βγάζουνε μετα το edge+ τιμή λιανικής 900 ευρώ. Ήμαρτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.