Samsung Galaxy S7 edge: Το καλύτερο smartphone του 2016

Τo Samsung Galaxy S7 edge ήταν ένα από τα καλύτερα smartphones που είδαμε μέσα στο 2017. Λόγω και της αποτυχίας του Galaxy Note 7, το κινητό κατάφερε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους χρήστες.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η GSMA απένειμε τα ετήσια βραβεία “Global Mobile Awards” στο πλαίσιο της MWC 2017. Την πρωτιά στην κατηγορία “Best Smartphone of 2016”, την πήρε το Samsung Galaxy S7 edge.

Όταν οι χρήστες κλήθηκαν να επιστρέψουν τα ελαττωματικά Samsung Galaxy Note 7, πολλοί επέλεξαν ως εναλλακτική το Samsung Galaxy S7 edge. Διαθέτει μια αρκετά μεγάλη οθόνη dual edge, την ίδια CPU+RAM, αλλά όχι S-Pen και σκάνερ ίριδας.

Ο Juhno Park, αντιπρόεδρος του τμήματος της Samsung για την Παγκόσμια Στρατηγική Προϊόντος δήλωσε πως είναι τιμή για την εταιρεία να αναγνωρίζεται η καινοτομία του Galaxy S7 edge.

“We are honored to be recognized for our craftsmanship in design and innovation with the Galaxy S7 edge. This award is a testament to our constant pursuit of excellence as we continue to exceed consumers’ expectations through revolutionary mobile technology”.

galaxy s7 edge mwc 2017, Samsung Galaxy S7 edge: Το καλύτερο smartphone του 2016

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggos

Και οχι άδικα, εχει ολο το πακέτο, εμφανιση, κάμερα, μπαταρία, κανενα lag, και οθονη απο αλλο πλανήτη

Nikos6

Μόνο το δικό μου είχε πρόβλημα με bootloop?

Αγγελος

Ναι

Γιώργος Παππας

@Nikos6 Ναι!

NikosAR

Ο αντιπρόεδρος της Samsung στη φυλακή το “κορυφαίο note παρανάλωμα και βραβευμένο το ένα μοντέλο της … και από πιστούς …. άλλο τίποτα

Vasilist

Δικαιολογημένα γιατί σε σύνολο τα είχε όλα το s7 .
@Νίκος Όχι μόνο στο δικό σου έχουν σκάσει αρκετά με bootloop αλλά στα τόσα εκατομμύρια πωλήσεις είναι φυσιολογικό να βγουν μερικά με πρόβλημα, έχω δει μερικά στο xda αλλά όχι κανένας μεγάλος αριθμός για ανησυχία.

bezilys

Κακά τα ψέματα είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό της Samsung δίκαιος είναι το καλύτερο του 2016

Γιώργος Κ.

Αν και δεν το είχα ποτέ, οφείλω να ομολογήσω κι εγώ όπως οι προλαλησαντες πως πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο smartphone της προηγούμενης χρονιάς. Έχω σεταρει ορισμένα και το έχω δουλέψει γενικά σε τρίτους και πιστεύω πως αξία κέρδισε αυτόν τον τίτλο. Αν υπήρχε στον ορίζοντα όμως το note 7 πιστεύω εκείνο θα είχε κερδίσει τον τίτλο

mixtri

Mate 9 pro. Χαλαρά το καλύτερο του 16. Τα άλλα είναι για να λέμε ότι έχουμε καλό smart phone. 🙂 κατοχος s7 και Mate 9 Pro.

Γιώργος Κ.

@mixtri

Εξαιρετική επιλογή και το mate 9 pro αλλά αν πατήσεις πληροφορίες βγήκε Ιανουάριο φέτος. Και το mate 9 φοβερό τηλ απλά κι αυτό βγήκε τέλος του 2016 και δε ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να πάρει το βραβείο

mixtri

Εφόσον κυκλοφόρησε το 2016 θα έπρεπε να εντάσσεται στο 2016. Χρονολογικά κυκλοφόρησε και ανακοινώθηκε το 2016 🙂 4ο τρίμηνο αλλά και πάλι 2016. Το Ρ10 ανοίκει στο 2017.

Γιώργος Κ.

Βασικά ανακοινώθηκε το Νοέμβριο και βγήκε Δεκέμβριο. Μιλάω για το απλό mate 9. Αν και δε ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το edge με την 1080Ρ οθόνη και το μεγαλύτερο διάφραγμα φακού. Το pro ναι, θεωρώ είναι καλύτερο σε αρκετά σημεία

azriel84

Αν πρόσεχαν το software όσο και το hardware θα ήταν κορυφαίο. Πιάσαμε μάρτιο και ακόμα να δούμε Nougat, τελειώς gtp.

Ioannis

Πραγματικά κινητήρα

Nikos6

Μάγκες τελικά πλακέτα ήταν..

JohnWave

Δίκαια αναδείχτηκε ως το καλύτερο μιας και προσέφερε το καλύτερο συνδυασμό των βασικών κριτηρίων ( κατασκευή+οθόνη+κάμερα+επεξεργαστική ισχύς+μπαταρία ). Υπήρξαν άλλες συσκευές που σε επεξεργαστική ισχύ ( ΟnePlus 3T πχ) ή μπαταρία ( phablets κυρίως) το ξεπέρασαν αλλά στο overall score αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή για το 2016.

Giok

Πήρα τη Nougat κ είναι ακόμα καλύτερο. Βελτιωμένο σε όλα. Τρομερή δουλειά, ίσως το πρώτο update Samsung που μου άρεσε τόσο.

vaggos

Giok@ Αν μπορείς να μου πεις στο nougat στις επαφές αγαπημένα τις εχει βάλει αλφαβητικά, πως μπορείς να αλλάξεις την σειρά οπως θελω εγω?

Γιωργος

Γειά σου giok!!!!πότε πήρες τη nugat;

Giok

Αν και έχω xdialer, στις επαφές έχει αλλάξει το περιβάλλον. Βγάζει το προφίλ σου που το επεξεργαζεσαι κ σου δίνει διάφορες ομάδες όπως αγαπημένα κ συχνή επικοινωνία με επιλογές όπως ήχο για κάθε επαφή κ.α Εννοείς πως σου ταξινομει τα αγαπημένα;

Giok

Πριν μια εβδομάδα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι η συσκευή γράφει σα χώρα pl /Poland. Αν θέλεις, πίστεψέ με βελτίωσε τα πάντα. Από φωτισμό οθόνης, ταχύτητα, dialer, χειρισμό κάμερας, ακόμα Κ ποιοτητα σελφι. Η μπαταρία μάλλον το ίδιο.

Γιωργος

Ευχαριστώ giok.αντε να δούμε πότε θα το πάρουμε και εμείς!!!!

Γιώργος Κ.

Τώρα που το έψαξα καλύτερα, το one plus και το mate 9 δεν ήταν καν ως υποψήφια κινητά και δεν ξέρω το γιατί. Το edge ψηφίστηκε ανάμεσα σε pixel, moto z, iphone 7, και p9. Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδω:

https://www.globalmobileawards.com/nominee2017/

Thanosgr13

Azriel εγώ την έχω εδώ και 2 μήνες

Γιωργος

Πως γίνεται αυτό Θάνο???Εγώ γιατί όχι?μήπως φταίει κάτι?

Thanosgr13

Εγώ πέρασα την αγγλική ρομ από ότι ξέρω παίρνει πιο γρήγορα αναβάθμιση

χρηστος

Ακομα και αν εισαι fanboy καποιας εταιριας, μπορεις να δεις οτι το 2016 το S7 επαιξε χωρις ανταγωνισμο. Η LG πατωσε εμπορικα αλλα και σαν συσκευη, το iPhone μια απο τα ιδια με βασικη ελλειψη την θυρα ακουστικων. Μονες εξαιρεσεις το OnePlus 3T, αντε και κανα Huawei. Ειναι το πιο ολοκληρωμενο κινητο σε εμφανιση, καινοτομια, υλικα, λογισμικο, καμερα κτλ κτλ.
Βεβαια το 2017 φαινεται εξαιρετικα ανταγωνιστικο: η LG ανεβηκε επιπεδο (παρα την ατυχια του 821).

Anonymous

Δεν λέω κινητάρα ήταν το s7 edge αλλά με το που πήρα την αναβάθμιση σε nougat όλα έχουν γίνει χάλια κρασάρει όλα τα προγράμματα

ΓΙΩΡΓΑΚΟΣ

Πραγματικα ειναι απ τα καλυτερα κινητα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη…Ακομα και συγκριση που εχει γινει με Ιphone 7 Tο Samsung Eχει βγει καλυτερο κ ανθεκυικο

Π. Π. Σ.

Eχω πάρει εδώ k ενάμιση μήνα. Που είδες το κρασαρισμα ; Ποτε όλα σφαίρα. Τρομερή εντύπωση μου κάνει γιατί είναι ακριβώς το αντίθετο.

mixtri

Όλοι αυτοί οι διαγωνισμοί είναι σικέ χωρίς καμία απολύτως βάση. Είδα και τα αποτελέσματα σε άλλους τομείς γελάνε και οι πέτρες

Enki

Aξια ειναι το κινητο της χρονιας με διαφορα!τα ςχει ολα και τα κανει ολα!

Alex

Παιδιά Γεια σας!θα ηθελα βοηθεια.
Είμαι ανάμεσα στο s7 και το s7 edge.ξέρω για διαφορές στο μέγεθος οθόνης κλπ και τη διάρκεια μπαταρίας και φυσικά τη διαφορά στην τιμή(οποίο και να πάρω θα τα μαζέψω σιγά σιγά)…καμιά άλλη σημαντική διαφορά? πρόσεξα ότι ενώ όλοι λένε για το χρυσό όταν το είδα από κοντά δεν μου άρεσε γιατί είναι σαν καθρέφτης και έκανε πολλές αντανακλασεις στα φώτα.το περίμενα αλλιώς.η πωλήτρια σε ενα κατάστημα μου είπε ότι έτσι είναι τα εκθεσιακά κομμάτια και αν το αγοράσω το δικό μου οπω και όλων το άλλων θα είναι λίγο πιο ματ το ίδιο και το μπλε η ασημί . ισχύει?δεν μπορώ να αποφασίσω πιο χρώμα να πάρω.τελος η κάμερα είναι η ίδια έτσι? Τελικά ποιο από τα 2?δεν με απασχολεί το μέγεθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.