Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η Samsung θα κυκλοφορούσε μια ξεχωριστή Olympic Edition του Galaxy S7 edge για τους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά δεν γνωρίζαμε το πότε. Πλέον είναι επίσημο η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου.

Το Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition έρχεται με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Galaxy S7 edge, αλλά ενσωματώνει θέμα και παραμετροποίηση που προφανώς έχει να κάνει με τους Ολυμπιακούς αγώνες. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι η τιμή διάθεσης για την Olympic edition του Galaxy S7 edge, ούτε όμως και σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει επίσημα.

Ας σημειώσουμε εδώ ότι η Samsung προσπαθεί να δώσει επιπλέον αξία στις συσκευές της μιας και αυτό δεν είναι το πρώτο limited edition Galaxy S7 / S7 edge μιας και έχουμε ήδη δει το Injustice Edition αλλά και το Galaxy S7 Asiana.

Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition, Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sam

Απο που μπορώ να βρω αυτες της εκδόσεις…αν εχετε καποιο σάιτ.ευχαριστω πολυ.

Alexander

Sam μπορείς να τα βρείς από το ebay και το amazon, εγώ θα το αγοράσω πάντως.

Νίκος

Μισθούς 400 ευρώ και εσείς το χαβα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition

Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition: Με τιμή 879 ευρώ [Γερμανία]

Το Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition ανακοινώθηκε επίσημα την Παρασκευή και είναι μια ειδική έκδοση με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Εξωτερικά υπάρχουν αλλαγές για να δείξουν την ειδική έκδοση, ενώ στο εσωτερικό τα χαρακτηριστικά είναι ίδια.

Smartphones Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition

Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition: Επίσημα η ολυμπιακή έκδοση

Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η τελική έκδοση είναι ίδια με τα renders που διέρρευσαν, στην μπροστινή πλευρά υπάρχουν κίτρινες λεπτομέρειες, μπλε πίσω, πράσινο και κόκκινο στο πλάι.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition

Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition: Διέρρευσαν press renders

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο να πλησιάζουν, η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση της φετινής ναυαρχίδας. Πρόκειται για το Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition, από το οποίο ο @evleaks δημοσίευσε δυο press renders.