Samsung Galaxy S7 edge: Έπιασε φωτιά ενώ φόρτιζε

Εν μέσω του τεράστιου θέματος που έχει προκύψει με την ανάκληση του Samsung Galaxy Note 7, όπου η Samsung αποφάσισε να σταματήσει τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και να προχωρήσει σε ανάκληση όλων των συσκευών, αυτή τη φορά έχουμε περιστατικό με το Galaxy S7 Edge.

Ο χρήστης του ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες και έγραψε ότι το Samsung Galaxy S7 Edge έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ φόρτιζε.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι φταίει, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην έχει καμία σχέση με το Samsung Galaxy Note 7, μιας και το S7 edge έχει διαφορετική μπαταρία. Στο Note 7 που κυκλοφόρησαν σε όλες τις χώρες, εκτός της Κίνας, φταίει η μπαταρία και έχουν αναφερθεί 35 περιστατικά.

Από την άλλη, το Samsung Galaxy S7 edge έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολλούς μήνες και δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

samsung galaxy s7 edge, Samsung Galaxy S7 edge: Έπιασε φωτιά ενώ φόρτιζε

samsung galaxy s7 edge, Samsung Galaxy S7 edge: Έπιασε φωτιά ενώ φόρτιζε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

allahu was akbar with this one too!!

Φωτης

Μετά λέτε Κινεζιες τα huawei..Τελος παντον επειδη μεχρι 250€ διαθέτω αυτη την περίοδο θα χτυπήσω το Samsung A5 2016 που ειναι κόσμημα με φοβερη οθονη κ αυτονομία που πατάει τα s6,s7..Τωρα Μακαρι να μην πάρει κ αυτο καμια φωτιά κ τρέχουμε..Σε αυτα τα χρήματα πιστεύω κορυφη!!!Οταν βγήκε νομιζω ειχε 430€..

astramhme

Ντάξει, το βρήκαμε τώρα… Έχουν αρχίσει και καρφώνονται οι λασπολόγοι…

Βαλαντης.Κ

Κάποιο λάκο έχει η φάβα

Imperia

Προσάναμμα για το τζάκι μια χαρά το βλέπω

Agnostos13

35 περιστατικα; Μωρε μπραβο quality control!

manosz

Τι γίνεται εδώ ρε παιδια;;;;

james

Δε βαζουν και κανεναν πυροσβεστηρα καλου κακου μεσα στο κουτι;

Andrew

Επειδή πολλοί θα πουν ότι όλα αυτά δεν είναι αλήθεια και πως κάτι παίζει.. να σας θυμίσω πως η Samsung με το s6 ξεκίνησε να “φτιάχνει” smartphones, πιο πριν υπήρχε καθαρά το marketing! Έχει μόνο “2 χρόνια εμπειρία” με τα smartphones όποτε όλα αυτά είναι δικαιολογημένα.

Μιχάλης Β

Όλα αυτά αναμενόμενα. Είναι αποτέλεσμα του “fast charging” όπου αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες.

dimitris

Είναι τυχαία όλα αυτά τα περιστατικά σίγουρα και στο s7 edge σε λίγο θα βγούν και σε άλλα κινητά της πάντα τυχαία!!

Πάνος

Δε σας χαλασε..!😂😂

George

Παρτε sony που θα κοβει την φορτιση το βραδυ απο 90% κ πανω να ξενιασετε.

VasiliS7Edge

Ρε τέτοιο μάτι αυτή η εταιρεία. Όλοι την πολεμάνε. Το μόνο σίγουρο είναι οτι είναι μια από τις λίγες εταιρείες που μετα απο κάθε στραπάτσο γίνεται ακόμα καλύτερη αντί να καταστρέφεται.
Ίσως αυτό την οδηγήσει του χρόνου σε επιστροφή της αφαιρούμενης μπαταρίας, ποιος ξέρει.

giannis

Τωρα ολοκληρωνεται το puzzle. To προβλημα προφανως προερχεται απο συγκεκριμένο προμηθευτη μπαταριών. Αυτο μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε προϊόντα σε οποιοδηποτε κατασκευαστη. Ο τροπος αντίδρασης μετραει.
Το Fast charging ζεσταινει αλλα οχι τοσο οσο να πιάσει φωτια αν κατι απο το συστημα φορτιστης-καλωδιο-μπαταρια δεν ειναι μαπα. Προσοχη στα καλωδια παθαινουν ευκολα ζημια αν δεν αντεχουν τον εφελκυσμο

thanasis

ανυπομονω για μπαταριες με μεγαλυτερη διαρκεια στα ιδια mah δηθεν μεσα στο 2017.

καθονται και υπερφορτωνουν τις μπαταριες με διαφορες τεχνικες σε 10- 20 λεπτα για να δικαιολογησουν χαμηλες αυτονομιες ενω σπρωχνουν συνεχεια για λεπτοτερα κινητα.

πως και δεν εχουμε δει και αλλα περιστατικα απο διαφορους κατασκευαστες..

Andrew

@VasiliS7Edge Κανείς δεν την “πολεμάει”! Είναι μια τεράστια ΤΕΡΑΣΤΙΑ εταιρία και είναι αδύνατον να καταστραφεί! Έλεος με όλους τους fanboys εδώ μέσα!
(Προς πληροφοριοδότηση σου απλά να ξέρεις πως η Samsung κερδίζει $6486 το δευτερόλεπτο ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ)

Ioannis

λεω να παρω 2-3 τεμαχια για να εχω s7 edge! Iσως να ειμαι απο τους τυχερους και ενα απο τα 2 η απο τα 3 να αντεξει και να μην ανατιναχθεί χαχα

Antonis

Εχω να σχολιασω κατι επειδη διαβαζω σε ξενα φορουμ οτι τοσο στο Note7 οσο και σε καποια αλλα κινητα της Samsung οι φωτιες εχουν να κανουν με την γρηγορη φορτιση..Οταν αγαπητη Samsung-Huawei-Sony-Apple κλπ κλπ κανετε mainstream την γρηγορη φορτιση αλλα και οποιασδηποτε αλλη τεχνολογια,πριν τα βγαλετε τα κινητα σας για πωληση κανετε και τις απαραιτητες δοκιμες…Δεν ειμαστε πειραματοζωα…Μπορει να πει τωρα καποιος οτι ηλεκτρονικα ειναι και μπορει ανα πασα στιγμη να εμφανισουν θεματα…Συμφωνω..Αλλα σπανια θα εμφανισουν σοβαρα θεματα οταν εχουν γινει πρωτα οι απαραιτητοι ελεγχοι και δοκιμες και φαινεται ξεκαθαρα πως η Samsung στην περιπτωση του Note 7 τουλαχιστ, βιαστηκε να το βγαλει χωρις τις δοκιμες και ελεγχους που επρεπε να κανει και αυτο θα πρεπει να ανησυχει τους φαν και μη της εν λογω εταιριας…Και για να αποφυγω σχολια του στυλ μιλαει Apple fan boy κλπ,απλα θα πω οτι εχω να κρατησω στα χερια μου apple συσκευη πανω απο 3 χρονια…Ειμαι ουδετερος και φαν καμια εταιριας..Στην περιπτωση τωρα του S7 edge νομιζω και θελω να πιστευω οτι οντως προκειται για μεμονωμενο περιστατικο και οτι του εδωσαν την σημασια που του αρμοζει πριν το βγαλουν για πωληση σε αντιθεση με το Note 7

Ioannis

“Samsung she is on fire” όπως λένε και οι αμερικανοί

T.p.

.διορθωση
Removable battery.Η μόνη λύση.
Εμένα το htc m7 ,το άλλαξα στο χρόνο γιατί φουσκωσε η μπαταρία και δε μπορούσα απλά να την αλλάξω.
Αντε να γυρίσουμε στα αυτονοητα

Στεφανος

@Φωτης. Κανείς πλάκα έτσι?

JohnWave

Γράψτε στο Google :

iphone caught fire
lg g3 caught fire
sony xperia t3 caught fire
xiaomi Mi4i caught fire
lumia caught fire
htc one caught fire

και δείτε ότι τέτοια περιστατικά πάντα υπάρχουν. Τώρα αν τα περιστατικά δεν είναι μεμονωμένα και φτάνουν δεκάδες, εκεί ναι υπάρχει πρόβλημα. Θα δούμε αν τέτοια περίπτωση ισχύει για το S7 edge αν και μου φαίνεται ύποπτο μετά από τόσους μήνες κυκλοφορίας να αναφέρεται τώρα ένα τέτοιο περιστατικό σε συνδυασμό με την περίπτωση του Note 7.

Φωτης

Στεφανος@για το πατάει κάτω τα s6,7 το λεω για την μπαταρια..

Nick

Έτσι διαβάζοντας τα σχόλια μου ήρθε μια ιστορία που μου συνέβη το 2009 όταν δούλευα σε ένα εργοστάσιο και ήθελα να πάρω το Punto gt μου λέγαν όλοι ρε μην το πάρεις κάθε μέρα θα είσαι στους μαστορους,όχι του έλεγα εγώ θα το πάρω με ταυλωμενος turbo και τέτοια…το πήρα και ήμουν κάθε 3 μήνες για πιστονια και turbo έτσι και εσείς φανς της κάθε εταιρείας με αποδείξεις ότι τα note 7 και s7 έχουν σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία θέλετε να το πάρετε. Άμα δεν πάθεις δεν μαθαίνεις.

NtinosMD

Βεβιαως …τωρα θα αρχιζουν να ανατιναζονται ολα τα σμαρτφονια της Σαμσουνγκ αναδρομικα. Σε δυο μερες θα ακουσουμε για πυρκαγια του s6 … Εδω μυριζομαι αγριο οπορτουνισμο … Καποιος θα ξεπαστρεψε επειτηδες το s7 edge κ ελπιζει σε special refund απο την εταιρεια. Δεν ειναι ολοι παναγιτσες …

fotis

οχι αλλο καρβουνο χαχχαχα

KREMMYDAS LOUKAS
the new

παιζει να εχει πειραξει τις θερμοκρασιας μεσω μιας εφαρμογης που δεν την θυμαμαι.
κανει το τηλ. να πιασει με τη μια φωτια!!

@papaki

Για να μην γίνεται καμία έκρηξη θα πρέπει να είναι το κινητό κλειστό. Θα πρέπει να ακουμπάει σε υλικό που δεν μπορεί εύκολα να ζεσταθεί επίσης θα πρέπει να βγάζουμε το καπάκι του κινητού τηλεφώνου για να γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία η αποβολή θερμότητας. Να χρησιμοποιείτε powerbank είναι ότι καλύτερο. Ως προσωπική μου άποψη θα πρέπει να φτιάξει μία εταιρεία ένα πολύ μικρό ανεμιστηράκι με σκοπό να ενωθεί μέσα στο καπάκι του smartphone για να το δροσίζει όποτε το χρειάζεται το κινητό.

Γιάννης1992

Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν φορτίζουμε το κινητό το ακουμπάμε σε κάτι που είναι κακός αγωγός της θερμότητας και το κυριότερο χωρίς θήκη γιατί έτσι μου κάηκε η πλακέτα και μου είπε ο φίλος μου ότι με θήκη ανεβάζει πολύ γρήγορα η θερμοκρασία.Παίζει ρόλο και η ποιότητα της μπαταρίας γιατί αυτό που βλέπω στη φωτογραφία είναι κινητό που βγήκε από έκρηξη δίπλα από βόμβα μολότοφ(χιούμορ κάνω) χαχαχαχαχαχαχα

flash

Μπουυυυυρλότο!!!! Η εξέλιξη στις τοστιέρες. Βάζεις το τοστ επάνω στο κινητο, το κινητό στην πρίζα και να το, έχεις τρομερό πρωινό!!!!

giannogeorge

Πήραν φωτιά οι πωλήσεις.

Thanoslam

Κάτι ξέρει η Apple και δεν έβαλε fast charging.

Sav

Και μετά λέτε για τοστιερες τα Sony.. Ειδικά τη σειρά z5 … Πάρτε να εχετε

petros

Μετα απο 6 μήνες τωρα καηκε μετα τον ντορο του Note 7 !!!! ποσο δυσκολο να ειναι στημένο απο τον οποιοδήποτε, και η πλακα εχει που βγαίνουν απο τις σπηλιές τους κατι Sony και lg και μιλάνε

alexis touba

Ενας αλος λογος μπορει να ειναι οτι ορησμενοι χρησιμοποιουν φορτηστες η καλωδια απο μαπα εταιριες η να το εχουν σε ζεστο σημειο.Π.Χ σε καποιες συσκευες σαμσουνκ γραφει μεσα στο προσπεκτους να μην καληβεται η συσκευη με κουβερτα η καποιο αλο υφασμα που δημιουργει ζεστη γιατι υοαρχει η πιθανοτητα να σκασει η να παρει φωτια αν τοχεις καλυμενο ολο το βραδυ οποτε η εταιρια ειναι καλυμενη για τετοια περηστατικα γιατι το εξηγει μεσα στην εγγυηση.Και απο την αλη ειναι ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!@

μπαρμπαρήγας

Προθερμαίνουμε το φουρνο στους 180 βαθμους κελσίου.
Αλατοπιπερώνουμε το Samsung galaxy και το περναμε 2 φορες απο το μείγμα με το αυγο και το αλεύρι να παναριστει. Βουτυρώνουμε καλα το ταψι και εντωμεταξυ ψιλοκόβουμε τις πατατες. Ρίχνουμε 2 σκελίδες σκόρδο και ρίγανη .
Βαζουμε το Galaxy στη πριζα να παρει μια βράση. Αφου ροδοκοκκινησει το βαζουμε μαζί με τις πατατες στο ταψι! Αφηνουμε στο φουρνο για 15 με 20 λεπτα στους 200 βαθμους κελσιου.
Καλή όρεξη. Μπαρμπαρήγας!

petros

Φώτης @ χαχαχαχαχαχαχα

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Φώτη το Σ 7 έτζε είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά και άσε τις παλαβομαρες σου.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Το έχω και το ξερω

bezilys

Δεν είμαι fan της Samsung αλλά μου φαίνεται περίεργο τόσες εκρήξεις μαζεμένες δηλαδή τόσο καιρό το s7 που είχε βγει δεν είδαμε κάτι τέτοιο περιστατικό και τώρα που αρχίσανε τα note 7 να περνούνε φωτιά έπιασε και το s7!!

ΝΙΚΟΣ

Προφανώς εξαπλώθηκε λόγω ανέμων η πυρκαγιά @bezilys ::)))
Οι Κορεάτες θα παραμείνουν κορεάτες . Μα με software, μα με hardware θα την κάνουν την βλακεία τους!! Τόσο rnd , τόση δουλειά ,τόση προώθηση και πάλι τα βασικά σε ένα Mobile ,τα παραβλέπουν!! Είναι για γέλια πραγματικά!!

ChristosT

Έκρηξη σε s7 μετά απο τόσο καιρό…κάτι δεν μου κολλάει. Στημένο…επίτηδες…σίγουρα κάτι παίζει.

JohnWave

@ΝΙΚΟΣ Προφανώς εξαπλώθηκε λόγω ανέμων η πυρκαγιά στα iphones. Οι Aμερικανοί θα παραμείνουν Αμερικανοί. Μα με software, μα με hardware θα την κάνουν την βλακεία τους!! Τόσο rnd , τόση δουλειά ,τόση προώθηση και πάλι τα βασικά σε ένα Mobile ,τα παραβλέπουν!! Είναι για γέλια πραγματικά!! Fox 5 Atlanta reported right before the new year came around that another iPhone—an iPhone 6 Plus, this time—burst into flames in an Atlanta neighborhood.Hairdresser David Grimsley says he was at home when it happened, cozied up on his bed, when he just plugged his iPhone 6 Plus into its charger and it burst into flames. Just barely a month before Grimsley’s unfortunate iPhone 6 Plus incident, Cult of Mac already reported a similar iPhone fiasco, where a man’s iPhone caught on fire while safely tucked into his pants. It was on the first week of December 2015 when another guy from Atlanta told local Channel Two Action News that he was forced to strip in public when his iPhone 6 Plus caught on fire on his jeans. In 2014, an iPhone 5 caused a bigger mishap on a plane bound to Prague, catching fire in a passenger’s bag, and in turn causing the… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.