Samsung Galaxy S7 edge vs iPhone 6s Plus: Αναμέτρηση μέσα στο νερό [video]

Στην αιώνια διαμάχη μεταξύ Apple και Samsung για το ποια έχει ανώτερες συσκευές, οι Κορεάτες σίγουρα κερδίζουν όσον αφορά στην αδιαβροχοποίηση των ναυαρχίδων τους. Εδώ και χρόνια η Samsung δίνει IP πιστοποίηση σε high-end μοντέλα της.

Η αντοχή στο νερό υπήρχε στο Samsung Galaxy S5, αφαιρέθηκε στα Samsung Galaxy S6/ S6 edge, αλλά επανήλθε στα ολόφρεσκα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge. Η Samsung έχει βάλει πιστοποίηση IPX68, που σημαίνει ότι μπορεί να βουτηχτεί για μισή ώρα σε βάθος ενός μέτρου, ενώ αντέχει ακόμη και κάτω από ισχυρούς πίδακες νερού.

Από την άλλη, η αντοχή στο νερό είναι κάτι που δεν έχει απασχολήσει την Apple μέχρι στιγμής, τουλάχιστον δεν δίνει κάποια επίσημη πιστοποίηση. Ωστόσο, ακούγεται έντονα ότι τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα είναι αδιάβροχα.

Μέχρι να έρθουν τα νέα iPhone τον Σεπτέμβριο, οι youtubers συγκρίνουν τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα. Για την ακρίβεια τα Samsung Galaxy S7 edge δοκιμάζει την αντοχή του απέναντι στο iPhone 6s Plus.

Τα αποτελέσματα; Το iPhone 6s Plus άντεξε 15 λεπτά πριν παραδώσει πνεύμα ενώ στο τέλος φαίνεται ότι “ήπιε” πολύ νερό.

Galaxy S7 edge vs iPhone 6s Plus: Drop test video και βασανιστήρια στο edge

Δείτε το video:

galaxy s7 edge iphone 6s plus water test, Samsung Galaxy S7 edge vs iPhone 6s Plus: Αναμέτρηση μέσα στο νερό [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

Χωρίς αμφιβολία είναι με διαφορά το καλύτερο smartphone αυτη την στιγμή , τώρα για τον Έλληνα εννοείται οτι το καλύτερο, ειναι αυτό που έχει

Vasilis

Συγνώμη αλλά γιατί συγκρίνετε ανόμοια πράγματα; Το iPhone έξι και το iPhone 6S ουδέποτε έχουνε χαρακτηριστεί ως αδιάβροχα. Παρόλαυτά απέναντι σε ένα επισήμως αδιάβροχο κινητό βλέπω ότι τα πήγε πάρα πάρα πολύ καλά. Άρα αναλογικά πιστεύω ότι το iPhone 6S ήτανε

VasilisA3

Η σύγκριση έχει να κάνει πιο πολύ με το τι παίρνουμε με τα ίδια λεφτά. S7 και τα μυαλά στα κάγκελα.

vladimiros

Χαλαρωστε ρε σαμσουγκακιδες!! δεν υπαρχει συγκριση σε αυτα τα 2 αφου το S7 ειναι αδιαβροχο με ποιστοποιηση,ενω απο την αλλη το μηλο απλα εχει μια αντοχη στο νερο ας πουμε..
Ηταν προφανες να κερδισει το S7..σε αλλα να σας δουμε τι θα κανετε π.χ mulltitaskin-αναβαθμησεις κ.α
Αν βγει το iphone 7 αδιαβροχο τοτε ναι να κανετε συγκριση και να το δουμε ολοι μαζι..γιαυτο μην κοκορευεστε!!

Tolis

Όσοι είναι φίλοι της Samsung ας δούνε και το βίντεο με τα drop tests μεταξύ των δύο κινητών και μετά ας βγουν να μιλήσουν για το ποιο κινητό είναι πιο ολοκληρωμένο…

https://techblog.gr/mobile/galaxy-s7-edge-vs-iphone-6s-plus-drop-test-9332/

Γιατί πιο πιθανό πιο είναι να σου πέσει από το ύψος του κεφαλιού σου στο δρόμο ή να σου πέσει στον πάτο μιας πισίνας και να το αφήσεις και κανα τέταρτο εκεί….???

Από δω και πέρα όλοι οι Σαμσουγκάκιδες θα πηγαίνουν να μιλάνε από έναν βατήρα πισίνας..

Nick

Συνειδητοποιούν μερικοί ότι πρόκειται για σύγκριση ενός αδιάβροχου με πιστοποίηση έναντι ενός μή αδιάβροχου τηλεφώνου; Έχει τόση αξία δηλαδή όσο το να πει κάποιος ότι ο Μπολτ είναι γρηγορότερος από τον Μεσι.

Kostas

@Tolis ισα ισα ειδα ενα galaxy που εχει μεγαλη αντοχη στην πτώση παρολο που εχει γυαλί κσι κυρτη οθονη.αν ειχε το iPhone τετοια υλικά εκει να δεις κλαμα.

@vladimiros εχω το edge+ απο τοτε που βγηκε και το multitasking ειναι καταπληκτικό,οσο για την αναβαθμιση απο την στιγμη που δουλευει καλα δεν υπαρχει θεμα. και μολις περασουν τα δυο χρονια νανε καλα το ροοτ

iphonakias

Ξεπερασε τον εαυτό της η Samsung , ελπιζω να κανει το μπαμ τον Σεπτέμβριο η Apple γιατί θα μείνει πολύ πισω στον ανταγωνισμό βλεπε lg g5, Sony Z5 δυνατα κομμάτια

Πέτρος Λάππας

Εδώ το s6 είχε αντέξει περισσότερο μέσα στο νερό απέναντι στο 6s …
Τώρα το έχει για πρωινό 😂😂😂

prankster100

Συμφωνω με τους απλτζηδες δεν χρειαζεται να γινει συγκριση καν στα δυο κινητα τι κοκορευεστε σαμσουνγκακηδες(βαζω και τον εαυτο μου) αφου το ενα ειναι σμαρτφον(σαμσουνγκ) και το αλλο μια πατατα και μιση(απλ)δεν γινεται συγκριση σε ενα ζαρζαβατικο με μια τεχνολογια. αφου το iphone 7 θα χτυπησει το σ7 με επεξεργαστη σασμουνγκ οθονη σαμσουνγκ μπαταρια σαμσουνγκ καμερα σαμσουνγκ αααα και να μην το ξεχασω και ραμ σαμσουνγκ την σαμσουνγκ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…. αλλα θα κολλησει ενα σαπισμενο μηλο απο πισω και θα το ονομασει ΑΠΛ…. καλο βραδυ σε ολους που βγαζουν χολη. δεν καταλαβα κινητο 1000 ευρω να μην εχει πιστοποιηση για αδιαβροχο? δεν μας ενδιαφερει ας ειχε

Πέτρος Λάππας

Thanosgr13
Να μιλάς ποιο όμορφα πρώτον
Δεύτερον δεν φταίω εγώ που υπάρχουν τόσα τεστ και το δείχνουν (για το σ6)
Τώρα εάν έχεις μετοχές της Apple δώσε τες τώρα που είναι νωρίς μην πάνε χαμένες…
Αλλιώς περιμένω την συγνώμη σου για την αναφορά σου στο όνομα μου
Όπως βλέπεις εγώ δεν σχολιάζω με ψευδώνυμο

alexis touba

Το συγκεκρημενο τεστ ειναι μακακια .το ποσο αντεξε κατω απτο νερο το μυλο χωρης αδιαβροχοποιησει ειναι μαγκιατου.αλα μη συγκρηνουμε συσκευες με προπερσηνες δυνατοτητες iphone6s με σαμυ s7 edge που εχει πανω και του βοδιου το κερατο.οντως δεν υπαρχει μετρο συγκρησης ουτε για πλακα.προχθες που λεει ο λογος ανακαληψαν τη fhd τα μυλα ενω στο αντροιντ υπαρχει χρονια.ασε που δηνεις 800 κοντα ευρ για 16gb εσωτερικη μνημη τα μυλα.και να λεμε για τα μελανα σημεια οπως εχει η καθε εταιρια πηστευω.ολες οι εταιριες καπου μπαζουνε.τωρα ομως το galaxy s7 edge το ειδε φηλος μου iphonakias που εχει το iphone6 και επαθε πλακα!!και γω πηστευω οτι το s7 edge ειναι το καλυτερο σμαρτφοουν που εχει βγαλει μεχρι τωρα η σαμυ.τα εχει ολα φετος καμεραρα οθοναρα αρκετη μνημη μπαταριαρα 3600 γρηγοραδα απηστευτη σε gaming καλυτερο με δυνατοτατη gpu .επιτελους με πιο ελαφρυ tw .Ετσι επρεπε να ηταν και τα περσηνα.καλα τα μυλα δε λεω αλλα ρε φηλε απτη στιγμη που θα δωσει καποιος 7και ευρ θαπρεπε ναχει πανω τα παντα οχι ξαχαμε να λεγαμε.μπλε οθονες επανεκηνησεις φωτογραφιες δεν μπορω να στειλω με μπλε δοντι μπαταρια μετρια με ελαχηστει μνημη εξω απτο κουτι.οποτε για πια συγκρηση να μηλησουμε βρε μυλαρακι.πριν μια βδομαδα με δεκα… Συνέχεια »

Γιώργος

s7 King is back

Impressive-Instant

Η ουσία είναι το εν λόγω τεστ πέτυχε τον στόχο του… Να βάλει τα εκατομμύρια ανεγκέφαλους οπαδούς να τρώγονται μεταξύ τους για δύο πολυεθνικές! Αλήθεια κάνετε έτσι και για σύγκριση μεταξύ Coca-Cola και Pepsi?

Makis

Βρε Τούμπα, εγκατέστησε καμμία εφαρμογή να σου λέει πως να γράφεις ελληνικά και άσε τις αναλύσεις…είσουν στον αγώνα προχθές;

Nasos 206

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει αν το χρωμα το ασημή ειναι διαφορετικο απο το τιτανιουμ γκολντ ,η ειναι τελικα το ιδιο χρωμα?

dami

@Impressive-Instant στα ελληνικα δεδομενα δεν υπαρχει η Pepsi,μιας και το μεριδιο της στην ελληνικη αγορα το εχει παρει η Green Cola που την περασε σε πωλησεις 😉 Σαν σκεπτικο παντως ηταν σωστο,γιατι κλασικα εδω μεσα τα κολλημενα μυαλα αρχισανε παλι να τσακωνονται για το ποιος εχει το μεγαλυτερο κομπλεξ με την εταιρια του. Εχουμε καταντησει στο techblog να αποφευγουμε να διαβαζουμε τα σχολια για να μην βλεπουμε τα κομπλεξ του καθενος…

Νίκος Z3c

Πάντως force touch ακόμα και 6 μήνες μετά ΔΕΝ έχει το S7 αχαχα.Ειναι όμως αδιάβροχο ε;Ουαου κάποιοι άλλοι τα έχουμε αδιάβροχα από το 2013 τον Φεβρουάριο ούτε λίγο ούτε πολύ 3 χρόνια πριν.

Γιάννης

Ναι όντως τα Sony σειρά Ζ ήταν αδιάβροχα εδώ και χρόνια , στα υπόλοιπα όμως ήταν τόσο πίσω που είχαν πατώσει στις πωλήσεις. Γι’ αυτό άλλωστε σκότωσε την συγκεκριμένη σειρά η Sony μπας και δει προκοπή αλλά έβγαλε την σειρά Χ που και πάλι είναι πολύ πίσω από το S7.

iphonakias

alexis tuba@ βελε κανα πρόγραμμα διόρθωσης ή το SwiftKey keyboard τσουζουν τα ματάκια μας

ChrisG

καλά έκανε η Samsung και δεν έβαλε force touch.αχρείαστο είναι και δεν έχει ανάγκη αυτή την στιγμή να της λέγανε κάθε λίγο και λιγάκι οι γνωστοί οτι αντέγραψε την apple.μία εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να βαδίζει ανεξάρτητα και να βάζει κάτι όποτε κρίνει οτι το ζητάνε οι πελάτες της και όχι επειδή το έβαλε κάποιος ως μόδα.το θέμα των ενημερώσεων να έφτιαχνε λίγο και δεν χρειαζότανε κάτι άλλο σοβαρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.